Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

Angel-mmm wub.gif Mano kvapas..Tai kvepalai,kurie man neatsibosta,nors kvepinuosi jais jau keleri metai.Ir ne tik vakariniai jie pas mane.Megstu uzsipurksti ir kasdien.Man nera geresniu uz juos is tu,kuriuos turiu, ar kuriuos teko uostyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 01 25, 15:33)
Man priimtinas tik Alien ir dabar užkabino Angel Innocent Illusion

user posted image

Galvoju net pavasariui gal pirkti g.gif

o as turiu situos, Drauge siandien parveze is egipto, pasakiskas kvapas............. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[B]
QUOTE(Minerva @ 2008 01 25, 02:33)
user posted image

Thierry Mugler pirmieji kvepalai "Angel" buvo sukurti tik 1992 metais, tačiau šie kvepalai jau įtraukti į klasikinių ar "būtina pauostyti" kvepalų sąrašus. Sugriovę visus stereotipus apie kvepalus "Angel" tapo kvepalais, kuriuos arba dievini, arba jų neapkenti, tačiau abejingas tikrai nelieki...

Thierry Mugler kvepalų sąrašas nėra įspūdingas, tačiau visi kvepalai turi bendrą "muglerinadą" - skiriamąjį bruožą, kurį galima užuosti visuose kvepaluose:

Angel                 1992    Women 

A*Men              1996     Men 

Innocent            1998     Women  ("Angel Innocent" iki 2004)

Mugler Cologne  2001     Unisex 

B*Men              2004     Men 

Angel Garden of Stars  2005-06  Women  (Gėlinės "Angel" versijos (peony, violet, lily, and rose))

Alien                 2005     Women  (Pirmieji Mugler kvepalai, nesusiję su "Angel")

A*Men Summer Flash              2006    Men  (Limited-edition)

Mugler Cologne Summer Flash  2006  Unisex  (Limited-edition)

Innocent Summer Flash              2006    Women  (Limited-edition)

Innocent Secret  2006  Women 

ICE*Men            2007    Men 

Eau de Star               2007    Women

Neabejojama, kad šis sąrašas ateityje bus pildomas - mėlynosios "Angel" žvaigždės sėkmė skatina kurti naujus, futuristinio dizaino buteliukuose patalpintus kvepalus.

Padiskutuokime apie meilę ir neapykantą Mugler parfumeriniams kūriniams. Toms, kurios dar nebandė Mugler kvepalų: apie juos galima skaityti, klausyti, tačiau tiesiog privaloma išbandyti pačioms - abejingomis tikrai neliksite smile.gif

Kadangi esu Thierry Mugler kuriniu gerbeja,pratesiu si sarasa:

LE PARFUM COFFRET 2006

ANGEL LA PART DES ANGES 2007(ANGEL variantas,tik bonkute papuosta Svarovskio kristalais.Sukurta 15-oms Angel kvepalu metinems)

MIROIR MIROIR 2007(sia kolekcija sudaro 5 kvepalai)

ANGEL MEN PURE COFFEE 2008

INNOCENT ROCK 2008

ALIEN EAU LUMINESCENTE 2008
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 03 balandžio 2008 - 17:28
Man patinka ir Angel, ir Alien, ir Innocent smile.gif

Alien man patys geriausi Thierry Mugler kvepalai ir laikosi laaaaaaaaaaaabai ilgai smile.gif
Atsakyti
http://www.fragranti...-Rock-2588.html
Cia siek tiek info apie naujuosius Innocent Rock.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 03 balandžio 2008 - 21:15
O cia siek tiek apie MIROIR MIROIR:user posted image
Dare the Metamorphosis, consisting of a new color cosmetics line called The Art of Metamorphosis and five fragrances under the name Miroir Miroir. According to Joel Palix, president of Thierry Mugler Parfums, “We gave carte blanche to our perfumers to create something unusual and original".

Three of the five Thierry Mugler Miroir Miroir fragrances are florals:

A Travers Le Miroir / Through the Looking Glass is an aromatic floral by perfumer Alexis Dadier.

Dis-Moi, Miroir / Mirror Image is a "nurturing" floral by perfumer Fabrice Pellegrin.

Miroir des Envies / Mirror of Desires is an "addictive" floral by perfumer Christine Nagel.

The remaining two perfumes include Miroir des Secrets / Mirror of Secrets, "a bittersweet aldehydic" by perfumer Domitille Bertier, and Miroir des Vanités / Mirror of Vanities, "an effervescent woody" scent, also by Alexis Dadier.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo foje: 03 balandžio 2008 - 22:06
esu angel bei innocent gerbeja man jie nepakeiciami saltuoju sezonu... bet taip su jais reikia nepadauginti uztenka vos lasiuko o laikosi labai ilgai.... wub.gif
Atsakyti
as turiu lasiuka alien, ka tik baigiau angel o angel innocent pas mane 75ml. patys geriausi is TM man Aline, po to innocent, o angel,na per daug ykyrus saldumas smile.gif
Atsakyti
Gal kam teko susipažinti su šiais TM kūriniais? Ar labai artimi Angel'ui?
user posted image
Angel Peony

user posted image
Angel Rose

user posted image
Angel The Lily

user posted image
Angel Violet
Atsakyti
Turejau meginuku komplektuka, i pirkiniu sarasa isirasiau Angel violet tiks toms dienoms, kai uzsimanysiu saldesio. O siaip jiems dar tooooli iki Angel stiprumo smile.gif, o ir panasumo as neberadau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kazarniene: 16 balandžio 2008 - 16:28
QUOTE(Gardenija @ 2008 04 16, 08:18)
Gal kam teko susipažinti su šiais TM kūriniais? Ar labai artimi Angel'ui?
user posted image
Angel Peony

user posted image 
Angel Rose 

user posted image
Angel The Lily  

user posted image
Angel Violet

Man asmeniskai,jie artimi Angel'ui,visuose vyrauja tas saldumas ir sokolado bei vaniles kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 04 16, 17:31)
Man asmeniskai,jie artimi Angel'ui,visuose vyrauja tas saldumas ir sokolado bei vaniles kvapas wub.gif

o man sitas saldumas visai nepanasus i Angel. Aisku saldu, bet sokolado tikrai neuzuodziau, visiskai g.gif
Atsakyti