Įkraunama...
Įkraunama...

Thierry Mugler kūriniai

QUOTE(Jurgut @ 2012 03 26, 18:38)
Savo universitete turejau tokia destytoja... Grazi, isprususi, visada energinga moteris. Niekas paskaitose nemokejo taip sudominti, kaip ji... Zodziu, tikrai isskirtine asmenybe... Ir aisku, jos kvepalai man buvo kazkokia misle. Taip ir nei karto nepagyriau jos, kaip skaniai ji kvepia, o ir pabijojau, kad gali nuskambeti nenuosirdziai... Kazkokdel is karto galvodavau, kad jos kvepalai tikrai bus is Prada. Parduotuveje isuosciau visus Prada, Chanelius, Diorus ir neradau nei vienu, bent trupuciu panasiu i tuos. Aisku studijos baigesi, prasidejo darbai... Artejo mano gimtadienis, vaiksciojau sarmoje ir rinkausi kvepalus. Kazkaip uzstrigo akis uz grazios melynos zvaigzdeles ir likau labai maloniai nustebinta - taigi cia tie vienetiniai kvepalai  wub.gif Ir dabar, kai turiu juos, man taip gera, kvepeti skaniai... O apleidus jegoms ar pritrukus energijos, uzuodziu savo ANGEL ir prisimenu energinga destytoja ir tai privercia mane pasitempti  wub.gif  wub.gif  wub.gif Myliu siuos kvepalus  wub.gif

Toks jausmas, kas skaitau savo istorija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Biellka @ 2011 01 03, 10:55)
Angel
Bet šokolado ten nei kvapo. Kuom jie kvepia išvis neaišku smile.gif Kvapas stiprus, tai faktas.

biggrin.gif Turbūt taip ir liksiu nesupratus, nes mirtinai prireikė išsiaiškint, ką ir darau kelintą vakarą. Kol kas gal kvepia vaistais - o kur tas šokoladas? mastau.gif
Niekaip neįmanoma suprasti, patinka ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 08 24, 23:50)
biggrin.gif  Turbūt taip ir liksiu nesupratus, nes mirtinai prireikė išsiaiškint, ką ir darau kelintą vakarą. Kol kas gal kvepia vaistais - o kur tas šokoladas? mastau.gif
Niekaip neįmanoma suprasti, patinka ar ne  doh.gif

grynas cukrus kvadratu ir dar pačiulis smile.gif kažkiek primena mediciną, bet ne vaistus, kaip pasakyt tiksliau, nei nežinau g.gif
Atsakyti
Is Thierry Mugler turiu siuos:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image tas pats autorius, bet jie tokie visi skirtingi, su jais jauciuos ne kaip visi, ypatingai isskirtina, ypac Innocent (kur esu gavus daugiausiai komplimentu wub.gif ) Si butelaiti man rekomendavo Kristutes konsultante (pries kokius 5m.), aciu jai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begge: 04 rugsėjo 2013 - 23:18
Tai kad ne tas pats jų autorius, nebent turite omeny dizainerį Thierry Mugler smile.gif Beje, jis pasikeitė vardą į Manfred Mugler ir prieš kelis mėnesius paliko "Thierry Mugler Parfums".
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 05, 01:21)
Tai kad ne tas pats jų autorius, nebent turite omeny dizainerį Thierry Mugler smile.gif Beje, jis pasikeitė vardą į Manfred Mugler ir prieš kelis mėnesius paliko "Thierry Mugler Parfums".

Aciu, kad pataiset. Ta ir turejau omeny blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 05, 01:21)

O tai cia tikrai jis????
Wow, kažkaip anksčiau net nepaisdomėjau kaip jis atrodo...

Manfred Mugler
Atsakyti
QUOTE(Jurkinas @ 2013 09 06, 10:05)
O tai cia tikrai jis????
Wow, kažkaip anksčiau net nepaisdomėjau kaip jis atrodo...

Manfred Mugler

Taip, jis.

Čia įdomus straipsnis apie jį (anglų k.).
Atsakyti
Čia tik paskutiniais metais taip atrodo, kai pasinėrė į kultūrizmą. O dėl tos įžymiosios nuotraukos, sakė, gėda tik dėl vieno - kad jis ten su dušo šlepetėmis lotuliukas.gif

His metamorphosis was indeed a conscious decision, Mr. Mugler said. A hallmark of his style was to create the impression of wild animals on his runway, with women transformed into exotic birds and jungle cats. Without that outlet to provoke, he began to change his own appearance.

“The reason I quit fashion was that I had had enough of spending my time always being on my knees, making other people look amazing and fabulous,” he said.

“I used fashion to express myself as much as I could. But at some point, it was not enough.”
Atsakyti
Na ir aparatūra, ir jis kūrė kvepalus???? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 09 06, 19:35)
Na ir aparatūra, ir jis kūrė kvepalus????  tongue.gif

Jis nekuria kvepalų.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 09 06, 17:38)
Čia tik paskutiniais metais taip atrodo, kai pasinėrė į kultūrizmą. O dėl tos įžymiosios nuotraukos, sakė, gėda tik dėl vieno - kad jis ten su dušo šlepetėmis lotuliukas.gif

His metamorphosis was indeed a conscious decision, Mr. Mugler said. A hallmark of his style was to create the impression of wild animals on his runway, with women transformed into exotic birds and jungle cats. Without that outlet to provoke, he began to change his own appearance.

“The reason I quit fashion was that I had had enough of spending my time always being on my knees, making other people look amazing and fabulous,” he said.

“I used fashion to express myself as much as I could. But at some point, it was not enough.”

Tai ne privalumus ir turėjau galvoje smile.gif .
Iš veido tapo panašus ne tai į Rourke, ne tai į Rasputiną g.gif. Dar tokia turtuolė moteris-katė yra. Irgi labai pasitobulinus blink.gif.
Bet ne man, aišku, diagnozes nustatinėti smile.gif.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sabalija: 07 rugsėjo 2013 - 08:57