Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 10:55)
aišku, esu girdėjusi nemažai pasakojimų, kai tarakonais galutinai žmonėms pavykdavo atsikratyti tik išsikrausčius nevalyviems kaimynams doh.gif

Pas mus tik tai ir padėjo, o iki to labiausiai pagelbėjo, kai tarnyba iškviesta išpurškė. Tarakonų nematėm apie 5 metus. Paskui vėl pradėjo rastis, bet tada pasikeitė kaimynai, ir tarakonai su jais tikriausiai biggrin.gif

QUOTE(asara1 @ 2009 04 26, 16:59)
Aisku, kad pries vestuves gerai butu issiaiskinti kas taupus, kas islaidus. Bet juk daugelis musu tiki, kad po vestuviu sugebesime vyra pakeisti  ax.gif

Be šansų biggrin.gif
Kiek bandžiau - nieks nesigavo, tadum mečiau tą reikalą cool.gif
Aišku, ir sau išvadą pasidariau: arba priimi žmogų tokį, koks yra, arba nereik visai, nes tie bandymai pakeisti tik abiems gyvenimą gadina... Taupykim sveikatą biggrin.gif

Užsipirkau remontams prekių Senukuose, palikau 141 Lt, bet turėsiu visai savaitei darbo. Kai kuriems dalykams tai negailiu: dažams, pvz., noriu, kad būtų ir nekenksmingi, ne tik gražiai atrpodytų.
Atsakyti
Primečiau šios savaitės išlaidas - daugoka: kvepalai, "basanoškės", namas, kuriam tubūt pačiai reikės apsigyvent, dar šis bei tas. Reikia susiimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 17:09)
uuu, čia vėl rizikuojam paofftopinti, tik tas nepadės sutaupyt  rolleyes.gif
tai keiskit tą vyrą jam nejučiom: įtraukit jį į viską, ne tik į taupymą, bet ir planavimą bei pinigų panaudojimą. aišku, tam reikia daug kantrybės ir laiko, bet nuosekliai laikantis kurso rezultatas ateina. aš saviškį treniruoju ir treniruosiu iki grabo lentos, turbūt, bo anas mane irgi dresuoja  lotuliukas.gif

Sutinku, cia buvo lyrinis pamastymas blush2.gif
Griztam prie esmes - kaip valdyti seimos biudzeta, kai vienas taupus, kitas islaidus.

Vienas is siulymu buvo - dalį vyro algos skirto jo išlaidavimams, o visa kita - į žmonos rankas, kad būtų padalinta kasdieninėms išlaidoms ir taupymui.

Visi dideli pirkiniai, tik po seimos pasitarimo. Kokie butu dar patarimai, kaip planuoti biudzeta ir taupyti esant tokiai situacijai
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 26, 17:39)
Primečiau šios savaitės išlaidas - daugoka: kvepalai, "basanoškės", namas, kuriam tubūt pačiai reikės apsigyvent, dar šis bei tas. Reikia susiimt ax.gif

Idomu but pamatyt basanoskes?Kvepalai Crystaline?
Kazkodel man sioje temoje nesiseka i tema diskutuot ax.gif

As si menesi kosmetikai per daug isleidau,pirkau daug ka pirma karta ir dauguma netinkantys gaminiai,teks gryst prie nusibodusiu,bet patikimu.
Kvepalai uztad nauji ir tinkantys wub.gif
Atsakyti
o aš suskaičiavau kovo mėnesio išlaidas maistui ir galiu pasidžiaugti, kad neišleidom 410 Lt, kas yra nepilni 8 Lt dienai žmogui bigsmile.gif esam sotūs, pavalgę ir sveiki smile.gif
tiesa, nei vakar, nei šiandien nepadariau didžiojo savaitinio apsipirkimo, bo vakar nebuvo laiko, o šiandien bimbinėjau blush2.gif valgysim makaronus biggrin.gif o apsipirksiu rytoj irnesakyk.gif

beje, kur didžiausias pasirinkimas Nemateko ir Biovelos produkcijos "jokių E"? mano vietiniam Iki Nemateko Jokių E vytinta dešra kažkur nunyko, kitko visai nėra, o Rimi ta pati dešra 0,5 Lt brangesnė doh.gif Norfa išvis nieko neparduoda be E dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 26, 17:45)
Idomu but pamatyt basanoskes?Kvepalai Crystaline?

Exactly, "Crystalline" ir negaliu atsidžiaugt bigsmile.gif O basankės paprastos gatvinės - su kojom bėdos, tai į gražias tik pažiūriu, o perku, kad būtų patogios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 26, 17:45)
Kvepalai uztad nauji ir tinkantys wub.gif

Šaunu biggrin.gif
O kur pigiai gaut gerus, t.y. nepadirbtus kvepalus? Komandiruočių artimiausiu metu nenusimato, tai nenusipirksiu užsieniuos, o maniškiai jau dugną rodo, nu negaliu be kvepalų, kokis taupymas bebūtų... doh.gif
Žiūrinėjau va čia , atrodo neblogos kainos.

QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 17:55)
o aš suskaičiavau kovo mėnesio išlaidas maistui ir galiu pasidžiaugti, kad beje, kur didžiausias pasirinkimas Nemateko ir Biovelos produkcijos "jokių E"? mano vietiniam Iki Nemateko Jokių E vytinta dešra kažkur nunyko, kitko visai nėra, o Rimi ta pati dešra 0,5 Lt brangesnė  doh.gif  Norfa išvis nieko neparduoda be E dry.gif

Turguje nebandei žiūrėt? Aš dešras jau daugel metų tik turguje perku, pardėje man kainos kanda...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 19:18)
Šaunu biggrin.gif
O kur pigiai gaut gerus, t.y. nepadirbtus kvepalus? Komandiruočių artimiausiu metu nenusimato, tai nenusipirksiu užsieniuos, o maniškiai jau dugną rodo, nu negaliu be kvepalų, kokis taupymas bebūtų... doh.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi: be duonos galiu pakentėt - be kvepalų niekaip biggrin.gif

Kvepalų srity internetine prekyba aš kol kas negaliu įveikt nepasitikėjimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 26, 19:21)
Kvepalų srity internetine prekyba aš kol kas negaliu įveikt nepasitikėjimo blush2.gif

O aš negaliu atvert piniginės tokioms sumoms, kiek LT pardėse kvepalai kainuoja... doh.gif Visad apsipirkdavau ne Lietuvoje, o dabar taip ne laiku kvepalai baigiasi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 19:18)
Šaunu biggrin.gif
Turguje nebandei žiūrėt? Aš dešras jau daugel metų tik turguje perku, pardėje man kainos kanda...

taigi SM išparduotuvė tam yra bigsmile.gif

dėl turgaus tai ką aš žinau kas ten sudėta unsure.gif gal ką paprotintum?
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 19:40)
taigi SM išparduotuvė tam yra  bigsmile.gif

dėl turgaus tai ką aš žinau kas ten sudėta  unsure.gif  gal ką paprotintum?

Tai man reik labai konkrečių, jų ir nerandu doh.gif

Sunku nupasakoti konkrečius pardavėjus... doh.gif Paviljoną rūkytos mėsos žinai? Ten tik užėjus pro įėjimą, kur arčiau Kalvarijų g., reikia eiti tiesiai tiesiai ir šiek tiek toliau vidurio dešinėje pusėje prekiauja tokia vyresnio amžiaus moteriškė trumpais šviesiais plaukais, pas ją visada nemažas vytintų dešrų pasirinkimas. Einant toliau, pačiame gale būna neblogos rūkytos dešros, taip pat ir jautienos.
Šiaip tai ekskursijas ten galėčiau daryt, ale va taip nuaiškinti sunku... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 19:45)
Tai man reik labai konkrečių, jų ir nerandu doh.gif

Sunku nupasakoti konkrečius pardavėjus... doh.gif  Paviljoną rūkytos mėsos žinai? Ten tik užėjus pro įėjimą, kur arčiau Kalvarijų g., reikia eiti tiesiai tiesiai ir šiek tiek toliau vidurio dešinėje pusėje prekiauja tokia vyresnio amžiaus moteriškė trumpais šviesiais plaukais, pas ją visada nemažas vytintų dešrų pasirinkimas. Einant toliau, pačiame gale būna neblogos rūkytos dešros, taip pat ir jautienos.
Šiaip tai ekskursijas ten galėčiau daryt, ale va taip nuaiškinti sunku... doh.gif

o kokių ieškai? blush2.gif

maždaug supratau, mažu kada reikės užsukt, nors tas turgus man visai ne pakeliui doh.gif
dar vyksta tie visi a la ekologiniai turgūs turgeliai mieste, bet ten kainyyyytės irgi "geros" blink.gif arba gal dar ne ten pataikiau biggrin.gif
Atsakyti