Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 19:32)
O aš negaliu atvert piniginės tokioms sumoms, kiek LT pardėse kvepalai kainuoja... doh.gif  Visad apsipirkdavau ne Lietuvoje, o dabar taip ne laiku kvepalai baigiasi... verysad.gif

PE pigiau nei kitose parduotuvese.Musu isparduotuvej irgi pigu.

O kokiu konkreciai reikia?Istikima vienam kvapui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 04 26, 19:54)
PE pigiau nei kitose parduotuvese.Musu isparduotuvej irgi pigu.

O kokiu konkreciai reikia?Istikima vienam kvapui? bigsmile.gif

Kas yra PE? g.gif blush2.gif

Aga, jau daug metų ištikima vienam, Givenchy Organza, tik vasarą pakeičiu kitais.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 21:27)
Kas yra PE? g.gif  blush2.gif

Aga, jau daug metų ištikima vienam, Givenchy Organza, tik vasarą pakeičiu kitais.

Parfum Express smile.gif o kuom vasarą keiti?
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 20:27)
Kas yra PE? g.gif  blush2.gif

as jau 6 kartus esu pirkus pas daniele ir nei karto nenusivyliau thumbup.gif daug pigiau nei parduotuvese, beto turi ir testeriu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 18:32)
O aš negaliu atvert piniginės tokioms sumoms, kiek LT pardėse kvepalai kainuoja... doh.gif  Visad apsipirkdavau ne Lietuvoje, o dabar taip ne laiku kvepalai baigiasi... verysad.gif

o niekas is draugu, pazistamu, dukru draugu neskrenda? Juk galima paprasyti nupirkti kvepalus duty free, jei tiksliai zinai, kokiu nori rolleyes.gif As paskutinius kvepalus duty free 100 ml nusipirkau uz tiek, kiek LT maciau 50 ml kainuoja ir kokybe nezinia kokia... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 26, 00:30)
aha išbandyta pas mane jau šitas, nuo visu priemoniu ju apmažėja bet po kurio laiko vėl prisiveisia net skambinausi į vilniu kur važiuoja tos tarnybos bet jos pasakė dėl vieno buto nevažiuos

mes kažkada nuomavomės butą ir šeimininkė kvietė tą spec tarnybą, tai nesąmonė doh.gif Nes net tie darbuotojai atvažiavę mums sakė, kad tarakonų greičiausiai vėl bus, nes labai karšta vasara, be to, daugiabutis doh.gif

Penktadienį prekinausi... pirkau beveik vien akcijines prekes, bet kiek išleidau blink.gif doh.gif Aišku, ne viską jau suvalgėm, bet vistiek netikėtai daug gavosi, bet kai kur ir sutaupiau, nes netikėtai radau RIMI spec nuolaidų kuponus ir išnaudojau net tris iš keturių, nes kaip tik visko reikėjo bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 21:29)
Parfum Express smile.gif  o kuom vasarą keiti?

Vasariniai - Davidoff Cool Water wub.gif , irgi jau kokius 7 metus jiems ištikima biggrin.gif

QUOTE(KibirVibir @ 2009 04 26, 23:22)
o niekas is draugu, pazistamu, dukru draugu neskrenda?

Tai pačios skrisim, ale ne ton vieton, kad geras duty free būtų, man nerealiausias tai CPH, kiek teko ten persėst, ten galima iš anksto internetu užsisakyt, ir nuolaidos geros...
Ieškosiu dar, kadangi atšilo, tai iki rudens laiko turi smile.gif

Šiandien pas mumi diena be pardės, tik man teks valgykloje papietauti, tai bus 5-6 Lt maistui išleista.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2009 04 26, 19:15)
Exactly, "Crystalline" ir negaliu atsidžiaugt bigsmile.gif O basankės paprastos gatvinės - su kojom bėdos, tai į gražias tik pažiūriu, o perku, kad būtų patogios smile.gif

as situos irgi nusiziurejus, bet ieskau, kur pigiau nusipirkt ax.gif
si menesi ir taip paislaidavau doh.gif
dar nesuvedziau savaitgalio islaidu, bet kazkur 300 tikrai bus blush2.gif buvau isjungusi stabdzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 04 26, 14:44)

vienas iš variantų - dalį vyro algos skirto jo išlaidavimams, o visa kita - į žmonos rankas, kad būtų padalinta kasdieninėms išlaidoms ir taupymui.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Miaška @ 2009 04 26, 19:32)

man irgi labai gaila atverti pinigine ir pirkti lietuvoj kvepalus unsure.gif
tai aš perku arba SM išparduotuvėj kvepalu arba atsisiunčiu, kartais užtaikau ant tokiu geru nuolaidu bigsmile.gif

niu ka visus mokesčius sumokėjau bankams duokles atidaviua sąskaitos tuščios ir laukiam nauju kvitu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 27, 09:54)
niu ka visus mokesčius sumokėjau bankams duokles atidaviua sąskaitos tuščios ir laukiam nauju kvitu  doh.gif

Man mokesčių gavos daugiau, nei planuota: nesitikėjau, kad tokia sąskaita ateis už "kitas paslaugas", beveik 50 Lt doh.gif
Už šį mėnesį tai bus elektros daugiau, beveik visą šeštadienį dirbom su tais grindų šlifavimo agregatais, tai net saugiklius išmušinėjo kelis kartus, gerai jama elektros...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 27, 11:45)
Man mokesčių gavos daugiau, nei planuota: nesitikėjau, kad tokia sąskaita ateis už "kitas paslaugas", beveik 50 Lt doh.gif
Už šį mėnesį tai bus elektros daugiau, beveik visą šeštadienį dirbom su tais grindų šlifavimo agregatais, tai net saugiklius išmušinėjo kelis kartus, gerai jama elektros...
pas mane kitos paslaugos kas menesi apie 70 Lt svyruoja, bet ka padarysi, liftas... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2009 04 27, 11:45)

tai va pas mane taip pat doh.gif pirmam aukšte amžinai užsikemša ten ir jie kvieičiasi butu uki kad valytu o tie sugeba padalinti visiem butam tai jeigu viena karta i mėn. kviečia dar nieko 20 lt sumoki bet ši mėn sugebėjo 3 kartus išsikviesti blink.gif nu užpikau ir nebeileisiu i rusi nes kai jiems valo pas mus rusin eina, doh.gif

ai man mokesčiai amžinai skausminga vieta taip gaila atiduoti ir dar už nieka ot sugeba priskaičiuoti visokiu nesamoniu jie doh.gif

ir dar svarbiausia pasteėjau kad kaune sesuo moka mažiau nei aš ukmergėj o butas pas ja vos ne perpus didesnis blink.gif
Atsakyti