Įkraunama...
Įkraunama...

Ekspertimentas 5

QUOTE(arana81 @ 2009 04 27, 12:28)
pas mane kitos paslaugos kas menesi apie 70 Lt svyruoja, bet ka padarysi, liftas... smile.gif  blush2.gif

O man kitos paslaugos be lifto ir jokių avarinių ateina priskaičiuota po 75 Lt maždaug, o kai pakilo šildymo kainos, tai dar pridėjo iki 82. P..c, nesikeikiant.
Atsakyti
Merginos- kaip dabar su nedarbingumais , jau patvirtinta naujas skaičiavimas? Ar suaugusių ligos atvejų ir vaikų slaugos skaičiuojama bus vienodai?
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 27, 13:09)
tai va pas mane taip pat  doh.gif  pirmam aukšte amžinai užsikemša ten ir jie kvieičiasi butu uki kad valytu o tie sugeba padalinti visiem butam tai jeigu viena karta i mėn. kviečia dar nieko 20 lt sumoki bet ši mėn sugebėjo 3 kartus išsikviesti  blink.gif  nu užpikau ir nebeileisiu i rusi nes kai jiems valo pas mus rusin eina,  doh.gif

ai man mokesčiai amžinai skausminga vieta taip gaila atiduoti ir dar už nieka ot sugeba priskaičiuoti visokiu nesamoniu jie  doh.gif

ir dar svarbiausia pasteėjau kad kaune sesuo moka mažiau nei aš ukmergėj o butas pas ja vos ne perpus didesnis  blink.gif

o tai jūs kitam daugiabutyje gyvenat ir avarinę kviečia kito daugiabučio gyventojai? g.gif nes jei gyvenat ten pat, tai užsikimšę tinklai yra bendri ir už jų priežiūrą turi mokėti visi.

dėl Kauno ir Ukmergės kainų skirtumo: konkurencija skatina sveikesnių kainų atsiradimą, o Ukmergėj ta konkurencija, be abejo, mažesnė ax.gif
Atsakyti
šiandien ateina santechnikas
laukiu nesulaukiu
bet gyventi su neveikiančiu bakeliu irgi neišeitis
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 27, 13:09)
tai va pas mane taip pat  doh.gif  pirmam aukšte amžinai užsikemša ten ir jie kvieičiasi butu uki kad valytu o tie sugeba padalinti visiem butam tai jeigu viena karta i mėn. kviečia dar nieko 20 lt sumoki bet ši mėn sugebėjo 3 kartus išsikviesti  blink.gif  nu užpikau ir nebeileisiu i rusi nes kai jiems valo pas mus rusin eina,  doh.gif

Norit prisidirbt? Manau, kad pagal sutartį jūs privalote įleisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2009 04 27, 13:56)
Merginos- kaip dabar su nedarbingumais , jau patvirtinta naujas skaičiavimas? Ar suaugusių ligos atvejų ir vaikų slaugos skaičiuojama bus vienodai?

dar nežiūrėjau reikia pažiūrėti nes tuoj atneš skaičiuoti doh.gif

QUOTE(prieblanda @ 2009 04 27, 13:57)
o tai jūs kitam daugiabutyje gyvenat ir avarinę kviečia kito daugiabučio gyventojai?  g.gif  nes jei gyvenat ten pat, tai užsikimšę tinklai yra bendri ir už jų priežiūrą turi mokėti visi.

dėl Kauno ir Ukmergės kainų skirtumo: konkurencija skatina sveikesnių kainų atsiradimą, o Ukmergėj ta konkurencija, be abejo, mažesnė  ax.gif

nes iš mūsu laiptinės kviečiasi ištysai ax.gif

tai tikriausiai bet vistiek apmaudu truputi blush2.gif

QUOTE(Sophi @ 2009 04 27, 19:35)
Norit prisidirbt? Manau, kad pagal sutartį jūs privalote įleisti ax.gif

va man idomu ar tikrai privalau i savo rūsi ileisti, nes kai pirkom buta jie sakė kad neprivaloma g.gif nes buve gyventojai nevisada ilesidavo

beje o jiems nešauna galvon susitvarkyti vamzdžius g.gif na man pvz labai skaudu atiduoti pinigus už tai kad jiems vieninteliams tiktai užsikemša, kai man buvo užsikimše aš išsikviečiau bet pti viena ir mokėjau o jie kai išsikviečia moka visa laiptinė doh.gif

nes mano tėvus irgi apliedavo kol neišsikraustė "švarieji" gyventoaji iš pirmo aukšto dabar kai kiti gyvena suisitvarkė vamzdžius visus tai nebesikviečia jau puse metu

Atsakyti
Pirma reiketu issiaiskinti kas kemsa,pirmas aukstas dazniausiai buna ne kaltininkai,o nukenteje,ir manyciau,labiausiai.Uzkisus vamzdyna bet kokiam aukste rezultatas dazniausiai pasireiskia rusy ten kur vamzdziai siaureja ir uzpilamas pirmas aukstas.
Vaikystej gyvenau keturaukstyje,pirmam aukste,ir mus pastoviai is kanalizacijos sudais pildavo,o uzkisdavo kaimyne is ketvirto auksto skalbdama blink.gif pildavo purvina vandeni i tulika ir kartu dar vyro trauzus ar dar ka panasaus su tuo vandeniu,santechnikai paskui rusy is vamzdziu istraukdavo doh.gif
O kai neaisku kas kemsa-tai ir moka visi.
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 27, 20:10)

beje o jiems nešauna galvon susitvarkyti vamzdžius  g.gif  na man pvz labai skaudu atiduoti pinigus už tai kad jiems vieninteliams tiktai užsikemša, kai man buvo užsikimše aš išsikviečiau bet pti viena ir mokėjau o jie kai išsikviečia moka visa laiptinė  doh.gif

Yra skirtumas - ar vamzdynai magistraliniai, ar toj vietoj, kuri priklauso butui. Jei už atkimšimą išmėto visiem gyventojam, vadinas problema magistraliniuose vamzdynuose, kurie priklauso visiems, o ne konkrečiam butui. Jei tai būtų tik buto vamzdžiai, jie galėtų juos aklinai uždaryti ir pasiuskit jūs ten viršuj. Gal man ir už stogo remonta nepatinka mokėti, nes gyvenu ne viršutiniam bute. Bet tokios problemos yra visų gyventojų.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 04 27, 20:21)
Pirma reiketu issiaiskinti kas kemsa,pirmas aukstas dazniausiai buna ne kaltininkai,o nukenteje,ir manyciau,labiausiai.Uzkisus vamzdyna bet kokiam aukste rezultatas dazniausiai pasireiskia rusy ten kur vamzdziai siaureja ir uzpilamas pirmas aukstas.

tai mes žinom kas kaltininkai bet jie neprisipažysta ir viskas doh.gif

QUOTE(Lock @ 2009 04 27, 20:49)
Yra skirtumas - ar vamzdynai magistraliniai, ar toj vietoj, kuri priklauso butui. Jei už atkimšimą išmėto visiem gyventojam, vadinas problema magistraliniuose vamzdynuose, kurie priklauso visiems, o ne konkrečiam butui. Jei tai būtų tik buto vamzdžiai, jie galėtų juos aklinai uždaryti ir pasiuskit jūs ten viršuj. Gal man ir už stogo remonta nepatinka mokėti, nes gyvenu ne viršutiniam bute. Bet tokios problemos yra visų gyventojų.

oi su tais stogais pas mus name buvo geras karo stovis doh.gif
Atsakyti
man santechnikas atsiėjo 30 lt thumbup.gif
ne tokios didelės ir bėdos buvo, galvojau, reiks keisti bakelį, o jis tik filologų pridarytus sunarpliojimus išnarpliojo ir teisingai sujunginėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 28, 08:54)
man santechnikas atsiėjo 30 lt  thumbup.gif
ne tokios didelės ir bėdos  buvo, galvojau, reiks keisti bakelį, o jis tik filologų pridarytus sunarpliojimus išnarpliojo ir teisingai sujunginėjo  lotuliukas.gif

ne taip ir brangiai prasisukai ax.gif
Atsakyti
su stogais dazniausiai karo stovis buna smile.gif teko gyventi ketvirtam aukste, tai palijus ne tik penktas ir ketvirtas aukstai skesdavo, bet ir laiptine biggrin.gif pirmas, antras ir trecias aukstai problemos del stogo nemate biggrin.gif
tokiam name buta nusipirkus vasara kai nelyja, lietaus sezonui prasidejus neviltin pulti galima smile.gif
Atsakyti