Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 11, 13:18)
labai labai  thumbup.gif  o kiti darbeliai kokie grazus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
o ties veltiniais suskydau visai wub.gif , kaip man grazu o tamsus miskas jie man

Mano kitas mokslas bus veltinis mirksiukas.gif Seniai svaigstu, bet vis neprisiruošiu paieškot informacijos blush2.gif
Atsakyti
Noriu konsultacijos ax.gif
user posted image
kaip jūs megztumėt tokią liemenę?Noriu pasižiūrėt ar mintys sutampa biggrin.gif
Atsakyti
Nerealiai graži liemenė wub.gif . Aš irgi tokios noriu, tik nenusimegzsčiau...
Gal galima pamatyti didesnę nuotrauką? Kažin kaip čia megztųsi ir kokie siūlai artimiausi pavyzdžiui?
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2008 02 11, 20:57)
Nerealiai graži liemenė  wub.gif . Aš irgi tokios noriu, tik nenusimegzsčiau...
Gal galima pamatyti didesnę nuotrauką? Kažin kaip čia megztųsi ir kokie siūlai artimiausi pavyzdžiui?

Tik tokia turiu unsure.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Gal truputi didesnes ax.gif
Atsakyti
Ačiū janike1 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo,kad siai liemenei tiktu ir medviniai,ir pusvilnes,na gal ir moheriniai siuliukai nepamaisytu.
Juk siame pvz.,svarbu ne siulai,cia svarbiausia-modelis.
Na,ir modeliukas ne is sunkiuju.Esu mezgusi tokia bliuskute,tik is medvilnes,ir su mazesne nugaros iskirpte.
Priekis megztas kaip staciakampis,o ties kaklu padarytas sujungimas.Tada gaunasi tokia idomi iskirpte.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 02 12, 01:04)
Man atrodo,kad siai liemenei tiktu ir medviniai,ir pusvilnes,na gal ir moheriniai siuliukai nepamaisytu.
Juk siame pvz.,svarbu ne siulai,cia svarbiausia-modelis.
Na,ir modeliukas ne is sunkiuju.Esu mezgusi tokia bliuskute,tik is medvilnes,ir su mazesne nugaros iskirpte.
Priekis megztas kaip staciakampis,o ties kaklu padarytas sujungimas.Tada gaunasi tokia idomi iskirpte.

Ačiū. Vadinasi teisinga kryptim einu biggrin.gif
Atsakyti
O tai kur mezgančios kartu? Tai jau nei vienos ir nebėra? Aš viena čia pušinėju:)
Tai ar nemezgat nieko, ar bendraut nenorit.
Prisiziūrėjusi Gatged3 grožių,Lusasitos stebuklingų darbų ,nuėjau į Hales turgų ir nusipirkau margiukų siųliukųsmile.gif Pradėsiu megzt iš jų kai baigsiu iš kitųsmile.gif Norfiniai dabar naudojami.Buvau jau numezgusi ir priekį ir nugaros 2/3, bet ...... negerai, va negerai buvo,akių per daug užmečiau, virbalai nr.5 per stori ir vakar vakare teko numarinti nebaigtą kūrinį. Dar vakar pabandžiau nr.3.5 virbalais iš naujo gimdyti:)
Pasiguodžiau, pasigyriau ir lauksiu žinių iš jūsų mezgimo fronto.
Mergytės-mezgėjytės: MATE,Lusasita,Gatget3,Arual,Rife ir visos kitos greitai ateikit ir papasakokit kokiom idėjom ir darbais gyvos esate
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 02 13, 14:19)
O tai kur mezgančios kartu? Tai jau nei vienos ir nebėra? Aš viena čia pušinėju:)
Tai ar nemezgat nieko, ar bendraut nenorit.
Prisiziūrėjusi Gatged3 grožių,Lusasitos stebuklingų darbų ,nuėjau į Hales turgų ir nusipirkau margiukų siųliukųsmile.gif Pradėsiu megzt iš jų kai baigsiu iš kitųsmile.gif Norfiniai dabar naudojami.Buvau jau numezgusi ir priekį ir nugaros 2/3, bet ...... negerai, va negerai buvo,akių per daug užmečiau, virbalai nr.5 per stori ir vakar vakare teko numarinti nebaigtą kūrinį. Dar vakar pabandžiau nr.3.5 virbalais iš naujo gimdyti:)
Pasiguodžiau, pasigyriau ir lauksiu žinių iš jūsų mezgimo fronto.
Mergytės-mezgėjytės: MATE,Lusasita,Gatget3,Arual,Rife ir visos kitos greitai ateikit ir papasakokit kokiom idėjom ir darbais gyvos esate

taip graziai pasipasakojai, kad neliko nieko kito kaip ir man pasigirti ka mezgioju 4u.gif pradejau megzti is norfiniu 15%mocheros siuliuku tunika ax.gif o dabar ziuriu, kad gal suknele iseis g.gif tik va nezinau kaip nesiosis tie siuliukai g.gif bet labai greitai neriasi, tai gal negaila bus ir jei labai apsiburbuliuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 16:36)
taip graziai pasipasakojai, kad neliko nieko kito kaip ir man pasigirti ka mezgioju 4u.gif pradejau megzti is norfiniu 15%mocheros siuliuku tunika  ax.gif o dabar ziuriu, kad gal suknele iseis g.gif  tik va nezinau kaip nesiosis tie siuliukai g.gif  bet labai greitai neriasi, tai gal negaila bus ir jei labai apsiburbuliuos blush2.gif

o kiek tu jų pirkai g.gif Galvoju gal ir man nusipirkti kokiam nors darbui blush2.gif
Atsakyti
as ir is norfos moheriniu mezgu. mezgu sali. kokio storio tu virbalus naudoji tiems siuliukams? pirma kart mezgu is moheros, uj kokie mieli siuliukai:)
Atsakyti