Norfiniai tai mažai tos mocheros turi, bet kokie mieli megzti ir nešioti yra kūriniai, kur mocheros 70 ar dar daugiau. Ir nieko puošnesnio, nieko moteriškesnio už tokius rūbelius nemačius.Man visada kyla vienintelė asociacija, kad mocheros megztukas lyg koks tinklas, kuris tave pagauna, aplinkinius vilioja, vyrus svaigina.Tu nei nuoga, nei apsirengusi, lyg kažkas matosi, o šiaip lyg ir ne.Ir man visada jie kaip iš pasako, TRYS riešutėliai pelenei, atrodo,kad imtum ir į riešuto kevalą sukištum.Mochera yra GROŽIS.
Sėkmės mezgančioms, tik įspėsiu, kad kartą pradėjęs negali sustot:)))
del sustojimo, tai ispet jau manau nieko nebereik:D
as va darbe viena mezgini narplioju, o namuose kita. ir dar sirdeles valentinkei:)
as va darbe viena mezgini narplioju, o namuose kita. ir dar sirdeles valentinkei:)
QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 16:42)
nusipirkau as ju 8 matkiukus

Papildyta:
na sustot tai tikrai sunku

Papildyta:
as taip pat kelis darbus pradeju

QUOTE(norali @ 2008 02 13, 16:15)
o suneriau kol kas 3
liko nunerti rankoviu galvutes
bet mano rastelis retas, va toks

Papildyta:
tik paskutiniu metu bandau vis ivairesnes technikas, daugiau vaseliu nert pradejau 
Papildyta:
vienai suknytei vienos rankoves truksta
ipuseta skrituline liemene draugei is margos angoros 

Papildyta:

Papildyta:

kiek daug padarei is triju matkiuku

nu kodel tu siuliuku pas mus nebuvo (trepsim kojytem) negi reiks vaziuot i vilniu siulu pirktis

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 17:18)
kiek daug padarei is triju matkiuku
po 100 gr jie???
nu kodel tu siuliuku pas mus nebuvo (trepsim kojytem) negi reiks vaziuot i vilniu siulu pirktis

rastas labai retas

QUOTE(norali @ 2008 02 13, 16:23)
rastas labai retas
mezgant virvbalais turbut daugiau sueitu
o jie po 50gr
pas mus ju jau nebera pirkti
pardavejos sake, kad po 2 dezeles tik buvo visokiu spalvu
o dezuteje 8 matkiukai 

o kokio storio vaseliu reik toki dalyka nert ( nu baisiai as jo noriu kazkodeltais)

QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 17:27)
o kokio storio vaseliu reik toki dalyka nert ( nu baisiai as jo noriu kazkodeltais) 

o apie vaselio stori nieko konkretaus negaliu pasakyt

QUOTE(norali @ 2008 02 13, 17:15)
o suneriau kol kas 3
liko nunerti rankoviu galvutes
bet mano rastelis retas, va toks

Dar raščiuką įmesk. Ar jau buvo, tik aš nemačiau.

Nu gi pasakojuos ir as - dabar pradejau is vernito pusvilnes duktereciai liemene, mezgu 3.5 Nr virbalais, taip ir ant etiketes siulu parasyta. Tik pradejau, dar gal tik 5 cm yra... O pavyzdeli rasto kai issimezgiau, tai viskas labai graziai atrodo, ale kad tik tie virbalai tokie plonyciai, ilgai turbut megziu , o reikia GREITAI!!!
Tai dabar mano svajoniu suknios uzmestos, tik siulai is visur kyso ir ramybes neduoda. tai vat ir vel nemiegu...

savaitgali moheriniu siuluku dar maciau norfoj laisves pr, prie emsi degalines.darvisai nemazai buvo like:)
QUOTE(Mate @ 2008 02 13, 18:16)
Nu gi pasakojuos ir as - dabar pradejau is vernito pusvilnes duktereciai liemene, mezgu 3.5 Nr virbalais, taip ir ant etiketes siulu parasyta. Tik pradejau, dar gal tik 5 cm yra... O pavyzdeli rasto kai issimezgiau, tai viskas labai graziai atrodo, ale kad tik tie virbalai tokie plonyciai, ilgai turbut megziu , o reikia GREITAI!!!
Tai dabar mano svajoniu suknios uzmestos, tik siulai is visur kyso ir ramybes neduoda. tai vat ir vel nemiegu... 

O aš su 2 Nr mezgu. Mezgu laisvai, tai storesnių nelabai ir imu