Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Norfiniai tai mažai tos mocheros turi, bet kokie mieli megzti ir nešioti yra kūriniai, kur mocheros 70 ar dar daugiau. Ir nieko puošnesnio, nieko moteriškesnio už tokius rūbelius nemačius.Man visada kyla vienintelė asociacija, kad mocheros megztukas lyg koks tinklas, kuris tave pagauna, aplinkinius vilioja, vyrus svaigina.Tu nei nuoga, nei apsirengusi, lyg kažkas matosi, o šiaip lyg ir ne.Ir man visada jie kaip iš pasako, TRYS riešutėliai pelenei, atrodo,kad imtum ir į riešuto kevalą sukištum.Mochera yra GROŽIS.
Sėkmės mezgančioms, tik įspėsiu, kad kartą pradėjęs negali sustot:)))
Atsakyti
del sustojimo, tai ispet jau manau nieko nebereik:D
as va darbe viena mezgini narplioju, o namuose kita. ir dar sirdeles valentinkei:)
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 16:42)
o kiek tu jų pirkai g.gif Galvoju gal ir man nusipirkti kokiam nors darbui blush2.gif

nusipirkau as ju 8 matkiukus rolleyes.gif o suneriau kol kas 3 4u.gif liko nunerti rankoviu galvutes rolleyes.gif bet mano rastelis retas, va toks

user posted image

Papildyta:
na sustot tai tikrai sunku lotuliukas.gif tik paskutiniu metu bandau vis ivairesnes technikas, daugiau vaseliu nert pradejau blush2.gif
Papildyta:
as taip pat kelis darbus pradeju lotuliukas.gif vienai suknytei vienos rankoves truksta 4u.gif ipuseta skrituline liemene draugei is margos angoros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 16:15)
nusipirkau as ju 8 matkiukus rolleyes.gif  o suneriau kol kas 3 4u.gif  liko nunerti rankoviu galvutes rolleyes.gif  bet mano rastelis retas, va toks

user posted image

Papildyta:
na sustot tai tikrai sunku lotuliukas.gif  tik paskutiniu metu bandau vis ivairesnes technikas, daugiau vaseliu nert pradejau blush2.gif
Papildyta:
as taip pat kelis darbus pradeju lotuliukas.gif vienai suknytei vienos rankoves truksta 4u.gif ipuseta skrituline liemene draugei is margos angoros lotuliukas.gif

kiek daug padarei is triju matkiuku thumbup.gif po 100 gr jie???
nu kodel tu siuliuku pas mus nebuvo (trepsim kojytem) negi reiks vaziuot i vilniu siulu pirktis unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 13 vasario 2008 - 16:19
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 17:18)
kiek daug padarei is triju matkiuku  thumbup.gif  po 100 gr jie???
nu kodel tu siuliuku pas mus nebuvo (trepsim kojytem) negi reiks vaziuot i vilniu siulu pirktis  unsure.gif  g.gif

rastas labai retas 4u.gif mezgant virvbalais turbut daugiau sueitu g.gif o jie po 50gr rolleyes.gif pas mus ju jau nebera pirkti schmoll.gif pardavejos sake, kad po 2 dezeles tik buvo visokiu spalvu unsure.gif o dezuteje 8 matkiukai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 16:23)
rastas labai retas 4u.gif mezgant virvbalais turbut daugiau sueitu g.gif o jie po 50gr rolleyes.gif  pas mus ju jau nebera pirkti schmoll.gif pardavejos sake, kad po 2 dezeles tik buvo visokiu spalvu unsure.gif o dezuteje 8 matkiukai rolleyes.gif

o kokio storio vaseliu reik toki dalyka nert ( nu baisiai as jo noriu kazkodeltais) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 13, 17:27)
o kokio storio vaseliu  reik toki dalyka nert ( nu baisiai as jo noriu kazkodeltais)  g.gif

o apie vaselio stori nieko konkretaus negaliu pasakyt g.gif as turiu toki viena labai labai patogu dar is tarybiniu laiku, kai parduotuvese nebudavo, tai tokie diedukai juos darydavo lotuliukas.gif ir turguje pardavinedavo rolleyes.gif ir numeriuko ant jo ner schmoll.gif tai as juo neriau ir liemene is storesniu siuliuku ir palto pagrinda, tai jau is viasai storu lotuliukas.gif ir is lininiu siuliuku, zodziu nutaikau nerima kaip man reikia ax.gif o sita neriu gan laisvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 17:15)
nusipirkau as ju 8 matkiukus rolleyes.gif  o suneriau kol kas 3 4u.gif  liko nunerti rankoviu galvutes rolleyes.gif  bet mano rastelis retas, va toks

Dar raščiuką įmesk. Ar jau buvo, tik aš nemačiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 17:55)
Dar raščiuką įmesk. Ar jau buvo, tik aš nemačiau.  blush2.gif

buvo truputi kitoks, kuris sachmaciukais deliojasi 4u.gif

o cia maniskis
user posted image
Atsakyti
Nu gi pasakojuos ir as - dabar pradejau is vernito pusvilnes duktereciai liemene, mezgu 3.5 Nr virbalais, taip ir ant etiketes siulu parasyta. Tik pradejau, dar gal tik 5 cm yra... O pavyzdeli rasto kai issimezgiau, tai viskas labai graziai atrodo, ale kad tik tie virbalai tokie plonyciai, ilgai turbut megziu , o reikia GREITAI!!! doh.gif Tai dabar mano svajoniu suknios uzmestos, tik siulai is visur kyso ir ramybes neduoda. tai vat ir vel nemiegu... blink.gif
Atsakyti
savaitgali moheriniu siuluku dar maciau norfoj laisves pr, prie emsi degalines.darvisai nemazai buvo like:)
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 13, 18:16)
Nu gi pasakojuos ir as - dabar pradejau is vernito pusvilnes duktereciai liemene, mezgu 3.5 Nr virbalais, taip ir ant etiketes siulu parasyta. Tik pradejau, dar gal tik 5 cm yra... O pavyzdeli rasto kai issimezgiau, tai viskas labai graziai atrodo, ale kad tik tie virbalai tokie plonyciai, ilgai turbut megziu , o reikia GREITAI!!!  doh.gif Tai dabar mano svajoniu suknios uzmestos, tik siulai is visur kyso ir ramybes neduoda. tai vat ir vel nemiegu...  blink.gif

O aš su 2 Nr mezgu. Mezgu laisvai, tai storesnių nelabai ir imu blush2.gif
Atsakyti