Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Mate @ 2008 02 13, 18:16)
Nu gi pasakojuos ir as - dabar pradejau is vernito pusvilnes duktereciai liemene, mezgu 3.5 Nr virbalais, taip ir ant etiketes siulu parasyta. Tik pradejau, dar gal tik 5 cm yra... O pavyzdeli rasto kai issimezgiau, tai viskas labai graziai atrodo, ale kad tik tie virbalai tokie plonyciai, ilgai turbut megziu , o reikia GREITAI!!!  doh.gif Tai dabar mano svajoniu suknios uzmestos, tik siulai is visur kyso ir ramybes neduoda. tai vat ir vel nemiegu...  blink.gif

Nesu mezgusi su storesniais, jau man 3.5 ir taip atrodo storoki, tai per durną galvą savaitgalį pabandžiau su 5 nr tai viską vakar ardžiau.
Mate ,jau tikrai numegsi greitai, taigi čia mikliūjų rankų būrelį gali steigti:)
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 13, 18:16)
Nu gi pasakojuos ir as - dabar pradejau is vernito pusvilnes duktereciai liemene, mezgu 3.5 Nr virbalais, taip ir ant etiketes siulu parasyta. Tik pradejau, dar gal tik 5 cm yra... O pavyzdeli rasto kai issimezgiau, tai viskas labai graziai atrodo, ale kad tik tie virbalai tokie plonyciai, ilgai turbut megziu , o reikia GREITAI!!!  doh.gif Tai dabar mano svajoniu suknios uzmestos, tik siulai is visur kyso ir ramybes neduoda. tai vat ir vel nemiegu...  blink.gif

as vernito siuliukais mezgu 2.5, na kartais 3 numeriuko virbalais 4u.gif o smagaiusi man 3 nr. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 13, 17:27)
O aš su 2 Nr mezgu. Mezgu laisvai, tai storesnių nelabai ir imu blush2.gif

ujei koki ploni virbaliukai, nesuciupineciau as ju , nerasciau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 18:25)
as vernito siuliukais mezgu 2.5, na kartais 3 numeriuko virbalais 4u.gif o smagaiusi man 3 nr. 4u.gif

man 3,5- 4 nr smagiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 02 13, 19:25)

visiškai visiškai pritariu - dažniausiai stulpelius numezgu 2,5 Nr, o po to- 3 Nr. drinks_cheers.gif
Atsakyti
vakar narpliojau savo margiuką iš pusvilnės su virbalais 3.5 ,turiu pripažinti ,kad tikrai puikiai gaunasi, labai smagiai mezgasi, idealiai tinka.Vat kai 5.5 buvo, tai kaninausi be proto, taip sunku buvo:) smile.gif smile.gif
Atsakyti
As cia kazkada pasakojau, kad siulu be proto prisipirkau. Tai va, pabandziau machera su Nr. 7 megzti, pardaveja patare, kad saliui tokie virbalai kaip tik ir labai graziai gaunasi.... Bandziau bandziau, kankinaus... viska ardysiu (nors nedaug as ten numezgus buvau) - labai ilgai uztrunka, kol viena aki ismezgu, kol pagauna as ta plonyti siuliuka su tais rastais..... Supratau, kad man patogiausiai mezgasi 3,5-4,5 virbaliukai, tikrai ne storesni (o plonesniu nebandziau ax.gif ). Pries kokius 10 metu, kai savo kudikius namie auginau, tai su 3,5 virbalais visa seimyna apmezgiau, o dabar jau lyg ir kantrybes truksta, norisi greiciau greiciau greiciau... blush2.gif
Papildyta:
Ingriduska, o koks tavo pusvilnes margiukas siulas? Gal Linate?
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 14, 10:41)
As cia kazkada pasakojau, kad siulu be proto prisipirkau. Tai va, pabandziau machera su Nr. 7 megzti, pardaveja patare, kad saliui tokie virbalai kaip tik ir labai graziai gaunasi.... Bandziau bandziau, kankinaus... viska ardysiu (nors nedaug as ten numezgus buvau) - labai ilgai uztrunka, kol viena aki ismezgu, kol pagauna as ta plonyti siuliuka su tais rastais..... Supratau, kad man patogiausiai mezgasi 3,5-4,5 virbaliukai, tikrai ne storesni (o plonesniu nebandziau  ax.gif ). Pries kokius 10 metu, kai savo kudikius namie auginau, tai su 3,5 virbalais visa seimyna apmezgiau, o dabar jau lyg ir kantrybes truksta, norisi greiciau greiciau greiciau...  blush2.gif
Papildyta:
Ingriduska, o koks tavo pusvilnes margiukas siulas? Gal Linate?

Oi Matyte, pažiūrėsiu namuose koks ten tas margiukas, bet čia ta Norfos akcijinė pusvilnė.
Kaip taviškė liemenė, man labai smalsu, nes aš mezgiau iš Vernito vilnos(čia ta nabagė ,kur laukia siūlų,pritrūki),kai mezgi, ką sugalvojai? smile.gif
Papildyta:
O dėl virbalų tai gražiai pasakei "rastai", taip ir jaučiausi, kaip su rastais rankuose:)
Papildyta:
MERGINOS ,O AŠ NORIU JUMS PALINKĖTI MEILĖS.
MEILĖ TURI DAUG VARDŲ,DAUG PAVIDALŲ.TODĖL MYLĖKIT VYRUS,VAIKUS,GYVENIMĄ IR AIŠKU VIRBALUS,VAŠELIUS,SIŪLUS IR TAI KAS GAUNASI IŠ JŲ 4u.gif 4u.gif
KAD MEILĖ IR AISTRA JUS LYDĖTŲ PER GYVENIMĄ smile.gif smile.gif
IR JAU SKLANDO PAVASARIO KVAPAS ORE,JIS JAU ATEINA. smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 13, 19:16)

tai tau tokie plonyčiai? man tai jau čia gana stori. aš dažniausiai antru numeriu mezgu
Atsakyti
http://public.fotki..../dsc023682.html
Va čia mano margiukų nauja pradžia
Atsakyti
kad maloniau butu megzti drauge group.gif

user posted image
Atsakyti
4u.gif mamytes padekit
labai uzsimaniau sito grozio
grozis

gal kuri turit schemute mirksiukas.gif
Atsakyti