Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

Tikrai- GROŽIS drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
buvo cia kazkur netoli ananasinis sijonas,o virsus juk paprastai nertas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
va,modeliukas ir aprasymas biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mezgėjėlės, gal galit pasakyt, kiek kainuoja kiauraraščiu darbelio mezgimas. Nors apytiksliai. Užsimanė viena pažįstama, o aš net nežinau, kiek užsiprašyt. Žinau, kad savo laiką aukosiu, nes mažius nelabai leidžia tuo užsiimti. Draugėm tai ir už simbolinę kainą galiu, bet čia kažkaip taip neišeina. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, su šventėm!
Norėjau paklausti, ar jūsų nertos bliuskutės nebūna kietos, nesunku jas užsivilkti?
Aš nusinėriau iš medvilninių siūliukų, tai gavosi kietokas.
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 02 16, 16:05)
Mezgėjėlės, gal galit pasakyt, kiek kainuoja kiauraraščiu darbelio mezgimas. Nors apytiksliai. Užsimanė viena pažįstama, o aš net nežinau, kiek užsiprašyt. Žinau, kad savo laiką aukosiu, nes mažius nelabai leidžia tuo užsiimti. Draugėm tai ir už simbolinę kainą galiu, bet čia kažkaip taip neišeina. blush2.gif

Kai aš pakliūnu į tokią situaciją, kai reikia įvertinti savo darbą, mano vyras siūlo paskaičiuoti, kiek valandų užtrukau tam darbui atlikti. Įvertinti valandą ir padauginti cool.gif Žinoma, gali būti ir visokių niuansų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 16, 22:22)
Kai aš pakliūnu į tokią situaciją, kai reikia įvertinti savo darbą, mano vyras siūlo paskaičiuoti, kiek valandų užtrukau tam darbui atlikti. Įvertinti valandą ir padauginti  cool.gif Žinoma, gali būti ir visokių niuansų  rolleyes.gif

g.gif mezginys tada aukso kainos ax.gif per diena megztinio nenumegsi, o jei dienos darbas bent jau 100 lt ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 02 16, 23:35)
g.gif  mezginys tada aukso kainos  ax.gif  per diena megztinio nenumegsi, o jei dienos darbas bent jau 100 lt  ax.gif  g.gif

Taip,pritariu.Jei is tiesu vertintum savo ranku darba,tai tada tas darbelis butu "auksinis".Deja...reikia ta kaina padailinti,kad pirkejui itiktum.Ir tai dar ne visi tai ivertina ir laiko,kad per brangu.Siais laikais daug kas ziuri kur tik pigiau...O i kokybe bei darba neziuri. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 02 17, 12:21)
Taip,pritariu.Jei is tiesu vertintum savo ranku darba,tai tada tas darbelis butu "auksinis".Deja...reikia ta kaina padailinti,kad pirkejui itiktum.Ir tai dar ne visi tai ivertina ir laiko,kad per brangu.Siais laikais daug kas ziuri kur tik pigiau...O i kokybe bei darba neziuri.  doh.gif

Tada belieka megzti/nerti toms, kurios suvokia ranku darbo verte cool.gif As uz pinigus dar niekam nedariau, bet jei jau daryciau, tai nematau reikalo nusipiginti. O kas nori kuo pigiau, lai eina i Humana arba i Maxima per ispardavimus lotuliukas.gif cool.gif Tada geriau sau ir patiems artimiausiems darbuotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 02 17, 14:19)
Tada belieka megzti/nerti toms, kurios suvokia ranku darbo verte cool.gif  As uz pinigus dar niekam nedariau, bet jei jau daryciau, tai nematau reikalo nusipiginti. O kas nori kuo pigiau, lai eina i Humana arba i Maxima per ispardavimus  lotuliukas.gif  cool.gif Tada geriau sau ir patiems artimiausiems darbuotis  ax.gif

drinks_cheers.gif Psichologai sako, kad zmones labiau vertina tai, uz ka sumoka brangiai rolleyes.gif Mano viena biciule sako, kad be 100 lt net kalbet nepradedu - jei nevertina darbo, tai kam tada zmogui tas daiktas? Pats tegu nusimezga, zinos, kiek laiko ir sirdies reikia cool.gif
Atsakyti
sveikos visos mezgejeles 4u.gif as uzklydau cia, nes megztuka mezgu. t.y. bandau ax.gif ir kai atejau link vienos vietos (mezgu is zurnalo), nesuprantu kaip viena dalyka padaryti. tai tikriausiai juokingai nuskambes, bet ar man gali kaikas paiskinti, kaip prideti aki? blush2.gif labai aciu, jei kas atsakys i klausima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 02 17, 16:26)
drinks_cheers.gif Psichologai sako, kad zmones labiau vertina tai, uz ka sumoka brangiai  rolleyes.gif Mano viena biciule sako, kad be 100 lt net kalbet nepradedu - jei nevertina darbo, tai kam tada zmogui tas daiktas? Pats tegu nusimezga, zinos, kiek laiko ir sirdies reikia  cool.gif

drinks_cheers.gif butent. Ranku darbo mezginiai brangus thumbup.gif wub.gif bet juose tiek meiles ir silumos sudeta, kad net spinduliuoja gera energija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 02 17, 16:46)
sveikos visos mezgejeles 4u.gif  as uzklydau cia, nes megztuka mezgu. t.y. bandau  ax.gif  ir kai atejau link vienos vietos (mezgu is zurnalo), nesuprantu kaip viena dalyka padaryti. tai tikriausiai juokingai nuskambes, bet ar man gali kaikas paiskinti, kaip prideti aki? blush2.gif labai aciu, jei kas atsakys i klausima 4u.gif

Užmesti siūlą ant virbalo,
Išmegzti iš tarpo tarp akių,
Išmegzti iš vienos akies dvi
Atsakyti