Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Mano svoris irgi auga verysad.gif kaip menuo taip + 2 kg. Kuo toliau vis sunkiau sukontroliuoti. Gal zinote kiek mazdaug per menesi normaliausia butu priaugti???? blush2.gif
Atsakyti
kai pastojau sveriau kazkur 66kg, o paskui 16 nestumo savaite sveriau 72kg tai man buvo sokas - tai dabar jau bijau ir lipti ant svarstykliu...bijau net paziureti i visokias bulkutes ar kitus saldumynus...galvoja kirba mintis laikytis dietos bet juk negalima taciau buti stora tesle tai taip nenoriu-tiesiog depresija puola.
Atsakyti
mes irgi augam augam dar tik 20 savaite o jau +9 kg:(
Atsakyti
reiskias viskas ok nestuke.gif jei svoris auga thumbup.gif , as per nestuma priaugau 18kg, iki pastojimo sveriau 47kg blush2.gif , bet kai 7men pradejau vos vos i vyro drabuzius ilyst tai nerimas apeme, gine pasake reiktu sunerimti jei svoris neaugtu mirksiukas.gif , kai tik pagimdziau svoris iskart paliko toks koks buvo 4u.gif skaiciau kad daug priklauso nuo genu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2008 03 27, 15:52)
mes irgi augam augam dar tik 20 savaite o jau +9 kg:(

sveikos mergaites nestukes,
as irgi kas ryt vis uzsitempiu tuos pacius dzinsus ir dziaugiuosi kad dar vis ilendu...kas liecia maista , tai laikykites toliau nuo bulkuciu bei saldumynu.....
labai sveika ir vaikuciui ir mamyciu figuroms nestuke.gif zuvies (keptos ar troskintos)patiekalai su 5 skirtingomis darzovemis....

kaip mano vyras sako kasdien nesuvalgytas sokoladas ar pyragaitis - maziau vargo po gimdymo stengiantis numesti svori....hehehe

sekmes....
Atsakyti
Na o as priaugau dar tik 2 kg verysad.gif , nor jau 22 savaite eina... Tas pykinimas, po to gripas, darbas, tiesiog nieko nesinori, niekas neskanu... schmoll.gif
Pavydziu tom nestukem, kurios uzsimano ko nors skanaus taip, kad vyrus i parduotuve veja rolleyes.gif Ir as taip noreciau...
o , kazin, tie 2 kg normalu, ar reik susimastyt?
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 03 27, 17:17)
Na o as priaugau dar tik 2 kg  verysad.gif , nor jau 22 savaite eina... Tas pykinimas, po to gripas, darbas, tiesiog nieko nesinori, niekas neskanu...  schmoll.gif
Pavydziu tom nestukem, kurios uzsimano ko nors skanaus taip, kad vyrus i parduotuve veja  rolleyes.gif  Ir as taip noreciau...

Jei gydytoja nieko nesako, tai turbut nera problema. As kai tik pastojau, numeciau 4 kg ir iki 4 men. visiskai neaugau svorio. Na, teko paguleti ligonineje, iki 5 men. pravemiau, dar ir dabar tebepykina, bet visa laika apetitu nesiskundziau. Vat mano tas atvejis, kad mano vyras tebelaksto i parduotuves ir pasiustas 22 val. lotuliukas.gif Bet dabar augam, kaip ant mieliu g.gif Jau priaugom 14 kg. Kazkiek neramu, bet manau neramiau butu, jei pradetume laikytis kazkokiu tai dietu ar veliau grauztis, kad vaikelis auga silpnas, daznai sirguliuoja ir t.t. Manau, jei noresime ir turesime tos valios, numesime tikrai tuos kg ir grisime i savas figuras. As to visoms linkiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[sveikos nestukes,
taip galima laiks nuo laiko save kokiu vienu saldziu jogurtu ar vaisiu palepinti, bet kirsti viska is eiles i r paskui neitilpti i nestukiu didziausiu dzinsu dydi , tai man kazkaip baisu....

asmeniskai as dabar esu priaugusi jau 10 kg = 57 kg,
nezinau ar iseis bet stengsiuos i ligonine pati vaziuot ir sveriant ne daugiau nei 60 kg....
Atsakyti
na as iki 31 savaites labai gerai laikiausi, buvau priaugus tik 6.5kg
o dabar kazkaip labaiu atsipaidavau, saldumynu nekemsu, nes visai ju nenoriu, bet pradejau didint porcijas ir valgyt vakarais, tai iskart pasijaute, per savaite apie 1.5kg, tai jau turiu priaugtus 9kg doh.gif , o dar 7 savaites liko g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra55 @ 2008 03 28, 15:02)
na as iki 31 savaites labai gerai laikiausi, buvau priaugus tik 6.5kg
o dabar kazkaip labaiu atsipaidavau, saldumynu nekemsu, nes visai ju nenoriu, bet pradejau didint porcijas ir valgyt vakarais, tai iskart pasijaute, per savaite apie 1.5kg, tai jau turiu priaugtus 9kg doh.gif , o dar 7 savaites liko g.gif

As tai jei ir nenoriu valgyti, vis tiek turiu, nes mane tas pykinimas po to net uztaso. Turbut lelius nori valgyti ir taip reikalauja smile.gif Nepamirsiu, kai 04:30 val. viena karta kimsau sumustinius unsure.gif Aciu dievui, tai buvo tik vienas toks priepuolis biggrin.gif
Atsakyti
As per 20 savaiteliu jau baigiu priaugti 7-ta kilograma. Jau pradedu panikuoti, kaip cia su tuo svoriu bus, valgyti istisai norisi... tik tiek gerai, kad i kelnes tai dar savo priesnestumines ilendu blush2.gif , nes jos visos labai zemu liemeniu, tai pilvukui mano diiiiidziuuuuliam netrukdo blush2.gif doh.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 03 27, 18:17)
Na o as priaugau dar tik 2 kg  verysad.gif , nor jau 22 savaite eina... Tas pykinimas, po to gripas, darbas, tiesiog nieko nesinori, niekas neskanu...  schmoll.gif
Pavydziu tom nestukem, kurios uzsimano ko nors skanaus taip, kad vyrus i parduotuve veja  rolleyes.gif  Ir as taip noreciau...

Nieko baisaus kad tik tie 2 kg priaugo, nes man iki 6 menesiu buvo - 11kg, o siuo metu jau 36savaites tai turiu -11+6 ir dar vis -5kg
bet cia nesvarbiausia, jeigu gydytojas nieko nesako ir viskas gerai vystosi tai ir viskas saunu nestuke.gif
Atsakyti