Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

Aš per pirmą neštuma , buvau priaugusi 16kg., bet po mėn. jie išgaravo, valgiau, nes norėjosi labai daug vaisių ir daržovių, galėjau jas valgyti be perstojim, kol bloga nepasidaridavo blink.gif .............
dabar jau 20 sav. nestuke.gif , esu priaugusi jau 6kg., per šį neštumą norisi laaabai Snickerso, niekada jo taip ir su tokiu apetitu nevalgiau, kaip dabar blink.gif , todėl bijau, kad gali būti daugiau kg. ax.gif , nes pagal pilvuko apimtį dabar nestuke.gif pilvukas didesnis, nei per 1 neštumą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Miglė Vakarėlė @ 2008 03 27, 11:10)
Ačiū už patarimą, mieloji. Tepiausi ir pačiais geriausiais, ir labiausiai reklamuojamais. Deja, prieš genetiką nepašokinėsi - mano ir mama, ir močiutė turi strijų. Tai vat  verysad.gif

Aš per pirmą neštumą tepiau pilvuką kremu nuo striujų, turėjau nemažą pilvuką, buvau priaugusi 16kg. o striuju visai nebuvo...padėjo, todėl dabar ir vėl pasitikiu šitu kremu ax.gif
Atsakyti
Man striju neatsirado ax.gif nebent dabar ant krutu bus nuo maitinimo ir besikeiciancios krutines formos, tai ji pilna,tai vel subliuksta... rolleyes.gif
Atsakyti
as jau labai daug priaugau, ir dar nepabaiga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wedi @ 2008 03 29, 21:12)
as jau labai daug priaugau, ir dar nepabaiga  verysad.gif

Na, paziurejau, kad laukiesi dvynukiu, tai manau naturalu smile.gif Ir, zinoma, nuostabu toks dvigubas dziaugsmas smile.gif Kantrybes, stiprybes ir tik aukit wink.gif 4u.gif
Atsakyti
O man siandien jau 40sav. ir 2dienos... Ir as vis dar nestuke.gif
Esu priaugusi +14kg (nuo 63kg iki 77kg) pagal siandienos duomenis, jei buciau gimdziusi bent pora savaiciu anksciau, tikrai buciau turejusi tik +12-13, bet yra kaip yra. Pilvas mano tikrai nemazas, apimtis - 108cm ir kol kas striju visai neturiu niekur. Bet visa nestuma labai tvarkingai tepuosi Vichy kremu nuo striju. Jo sunaudojau gal apie 8-9vnt.!!!! lotuliukas.gif Bet kol kas esu patenkinta.
Labai tikiuosi, kad jau siom dienom pagimdysiu, nes nebenoriu jau buti nestuke.gif , ir jau svorio daugiau nebenoriu... doh.gif
O priaugti galejau ir zymiai daugiau, tikrai visa nestuma stengiausi riboti maista, valgyti kuo neriebiau ir sveikiau, ir saldumynus valgiau retokai.
Atsakyti
[quote=Ramone,2008 03 30, 17:32]
O man siandien jau 40sav. ir 2dienos... Ir as vis dar nestuke.gif
Esu priaugusi +14kg (nuo 63kg iki 77kg) pagal siandienos duomenis, jei buciau gimdziusi bent pora savaiciu anksciau, tikrai buciau turejusi tik +12-13, bet yra kaip yra. Pilvas mano tikrai nemazas, apimtis - 108cm ir kol kas striju visai neturiu niekur. Bet visa nestuma labai tvarkingai tepuosi Vichy

Sveikutes nestukes, ^
as irgi savo apimti pasimatavau: 31 savaites pradzioj pilvuko apimtis 89 cm...ouf
del Vichy kremo nuo striju ir as viena ipkavima nusipirksiu rytoj lotuliukas.gif

Ramone, norejau pasiteirauti ar tu tepi krema ryta ir vakare , o gal net 3 kartus per diena? drinks_cheers.gif
nestuke.gif
Atsakyti
as per pirmaji nestuma priaugau 16 kg.is pat pradziu pradejo svoris augti.o dabar,per antraji nestuma,jo pradzioj dingo 5 kg ax.gif aisq cia nervu pasekmes,bet kol tyrimai geri,leliuko vystmasis atitinka norma,gydytoja nesijaudina.aisq dar savo duoda ir pykinimas ir ne tik doh.gif bet tikiuosi,kad tuoj pradesiu sunketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D. mama @ 2008 03 27, 12:31)
Mano svoris irgi auga  verysad.gif kaip menuo taip + 2 kg. Kuo toliau vis sunkiau sukontroliuoti. Gal zinote kiek mazdaug per menesi normaliausia butu priaugti???? blush2.gif

Kiek teko skaityti, kiek per kursus išgirsti ir kiek gydytoja sakė, +2 kg per mėnesį yra IDEALUS variantas, taip kad gali būti visiškai rami... thumbup.gif

Čia, aišku, kalbant ne apie pačius pirmuosius mėnesius... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo_nika: 31 kovo 2008 - 01:01
Poryt bus 38 savaitės, jau keletą savaičių vis tebeturiu +12 kg... Na, 12,300 smile.gif
Paskutiniu metu buvo užėjęs nenormalus Coca-Colos noras, nors šiaip negeriu jos... Dabar lyg nieko, jau nebenoriu... mastau.gif
Atsakyti
[Sveikos nestukes,
as jau visai savo kuno nebesuprantu... g.gif schmoll.gif unsure.gif verysad.gif
sestadieni ir sekmadieni po 3 valandas tiek aktyviai uzmiesty vaiksciojau, kad net nugara ir kaklas slapi sugrizus buvo , plius daug nevalgiau...
o siandien ryte 31 savaites pradzioj vos vos ant savo slaunu ir bulku savo dzinsus uztempiau....
nu dar taip gyvenime nera buve ....

jauciu jog tuoj depresuot pradesiu....bliamba vel vyras prades nervintis ....
nestuke.gif
Atsakyti
Atvirai pasakius, tai man gaila tu moteru, kurios turi tokius, atleiskit uz isireiskima, bet tikrai TUPUS vyrus, kuriems dar apsivercia liezuvis, savo besilaukiancioms zmonoms pasakyti, kad gal tu daugiau nevalgyk, susilaikyk, nes ir taip storai atrodai, negraziai atrodai ar siaip ji pati nervas ima.

Geneve, tokiam vyrui tik su kocelu per galva, o tau paciai turbut valerijono jau reik pagert, nes per daug depresuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krisstukas @ 2008 03 31, 14:58)
Atvirai pasakius, tai man gaila tu moteru, kurios turi tokius, atleiskit uz isireiskima, bet tikrai TUPUS vyrus, kuriems dar apsivercia liezuvis, savo besilaukiancioms zmonoms pasakyti, kad gal tu daugiau nevalgyk, susilaikyk, nes ir taip storai atrodai, negraziai atrodai ar siaip ji pati nervas ima.

Geneve, tokiam vyrui tik su kocelu per galva, o tau paciai turbut valerijono jau reik pagert, nes per daug depresuoji  4u.gif

reiks pameginti bigsmile.gif mirksiukas.gif
nestuke.gif
Atsakyti