Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(Geneve @ 2008 04 26, 22:28)

jus sau leidziat duona valgyti,

o kodel sau neleisti? blink.gif jau verciau neleisti sau batono valgyti schmoll.gif

QUOTE(Lasyte @ 2008 04 27, 23:18)
*****, mergytes, as biskiuka padejuosiu jums cia, nes siandien pastebejau, kaip sustorejo mano leshkos  doh.gif , siaubas... blush2.gif , o vis galvojau, kad tik pilvas pas mane auga... ka daryt?  blush2.gif  nestuke.gif

susitaikyk biggrin.gif

As ir va juk sakiau saldumynu nebevalgysiu, bet kai visa gyvenima neribojau jokiu maisto produktu, tai dabar suvalgau ir tik tada pagalvoju kad suvalgiau saldumyna blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amos @ 2008 04 28, 06:31)

As ir va juk sakiau saldumynu nebevalgysiu, bet kai visa gyvenima neribojau jokiu maisto produktu, tai dabar suvalgau ir tik tada pagalvoju kad suvalgiau saldumyna  blush2.gif  doh.gif

O man saldumynu nebereikia (nors buvau uzkietejusi smalize) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 04 28, 15:37)
O man saldumynu nebereikia (nors buvau uzkietejusi smalize)  doh.gif

Man nereikia, nereikia saldumynų ir.. staiga prireikia. Bet gera žinia - šią savaitę (atrodo) nepriaugau svorio thumbup.gif
Atsakyti
Man saldumynu ir nereikia
Nuo nestuke.gif pradžios priaugau tik kilą, ech, kad taip ir toliau ax.gif
Atsakyti
Kaip jum visom gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai apie 20 kg priaugau... schmoll.gif visi sakydavo tau tik ant pilvo teauga,tad as nebijodama sau ledus tasydavau,sokoladus...tik kazkaip ziuriu,kad nebetelpu i senas kelnes ne tik per liemeni,bet ir per liaskas,kurios atrodo ne kaip manyciau unsure.gif bus man...
Atsakyti
QUOTE(laukiuosi1 @ 2008 04 29, 18:28)
as tai apie 20 kg priaugau... schmoll.gif visi sakydavo tau tik ant pilvo teauga,tad as nebijodama sau ledus tasydavau,sokoladus...tik kazkaip ziuriu,kad nebetelpu i senas kelnes ne tik per liemeni,bet ir per liaskas,kurios atrodo ne kaip manyciau unsure.gif bus man...

Oj, *****, kaip skaniai pasijuokiau biggrin.gif . Nestumas reikalauja auku... nestuke.gif . As siandien apsiciupinejau, ziuriu ir nugaroj jau kumpiukai kazkokie blush2.gif doh.gif
Atsakyti
zinot kaip yra, nesvarbu kiek priaugsi, svarbu kaip lengvai numesi, vienos priauga ir 20 kg ir iskart po gimdymo ar dar keliu menesiu ju netenka, o kitos ir keliu kg negali atsikratyti tongue.gif taip kat ne skaiciuje esme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amos @ 2008 04 29, 17:39)
zinot kaip yra, nesvarbu kiek priaugsi, svarbu kaip lengvai numesi, vienos priauga ir 20 kg ir iskart po gimdymo ar dar keliu menesiu ju netenka, o kitos ir keliu kg negali atsikratyti tongue.gif taip kat ne skaiciuje esme mirksiukas.gif

Va va... drinks_cheers.gif O tai ir yra iš visų baisiausia... kad ir nedaug priaugus gali po to kankintis nežinia kiek, bandydama numesti... verysad.gif
Atsakyti
o as apie 10 priaugau ir tai man atrodo nemazai, pagalvojus kad kazkiek vistiek liks po gimdymo, o taip jau norisi graziu rubu, i senus savo ilyst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Okei @ 2008 04 29, 20:20)
Man saldumynu ir nereikia
Nuo  nestuke.gif pradžios  priaugau tik kilą, ech, kad taip ir toliau  ax.gif

atsargiai mergytes,pradzioj ir man nereikejo,o dabar kartais vieno sokolado mazoka buna nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums 27sav...ir jau priaugau+6kg rolleyes.gif
Atsakyti