Na jūs šaunuolės, tiek nedaug priaugot, man 30 savaičių, o aš +12. Ginė pastoviai moralizuoja, kad gyvenimas nėštumu nesibaigia, reikia susiimti, pagimdžius juk norėsiu gražiai atrodyti ir t.t... Kai iš jos išeinu pora savaitėlių pasilaikau sveikos mitybos principų. Tada taip greitai neauga, o poto savaitgaliais prasideda - draugai, kepsniukai, šokoladukai, pyragiukai - košmaras
. Darbe dar išeidavo tvardytis, o dabar dekrete išvis bus šakės, nežinau kaip reikės susilaikyti, šaldytuvas turbūt neužsidarys
as priaugau 13 iki dabar,bet gine sake normalu.bet pastebejau ,kad jei prisilaikau as tu dietu,man vistiek nepadeda,nezinau ,kiekviena men stabiliai priaugu tiek ir viskas.
na mano baimes atrodo nepasiteisino, 39 savaite, o turiu +11kg, gal jau labai daug ir nepridesiu, dziaugiuosi, kad pavyko atsilaikyt, neseniai matavausi, kuno apimtys beveik nepasikeite, tik uzpakaliukas siek tiek padidejes
baggyra o kiek sverei pries gimdyma?
as manau, kad svoris iki 20kg dar yra normalu, ypac lieknesnems.
niu man jau 21 savaite priaugau 4.5,bet man kyla baimes ne tiek kiek per nestuma priaugsiu,bet kaip reiks kovot su svoriu namie sedint su vaikiuku....dabar per darbus nusilakstau,kartais ir pavalgyt nera kada namie sedint bijau kad nepaiskeistu mitybos iprociai
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 07, 23:47)
baggyra o kiek sverei pries gimdyma?
73, mano ugis 181, o dabar sveiu 80, skaiciuoju kad 11 priaugau, nes nestumo pradzioj 4kg nukrito iki 69
QUOTE(apapujoputa @ 2008 05 08, 10:17)
niu man jau 21 savaite priaugau 4.5,bet man kyla baimes ne tiek kiek per nestuma priaugsiu,bet kaip reiks kovot su svoriu namie sedint su vaikiuku....dabar per darbus nusilakstau,kartais ir pavalgyt nera kada namie sedint bijau kad nepaiskeistu mitybos iprociai 
Aš per pirma neštuma priaugau 15kg., po 3-4mėn numečiau 14kg.,
o kova buvo tokia: maitinau krūtimi, todėl jau...daugelis produktų atsisakai, dėl vaiko sveiko pilvuko ir kiekviena diena su vaiku po 2-3 val. su vežimeliu vaikščiojom....labai lengva buvo kova, net pati negalvojau, kad taip greitai ir lengvai viskas dings
dabar jau 26sav.
QUOTE(baggyra55 @ 2008 05 08, 10:34)
73, mano ugis 181, o dabar sveiu 80, skaiciuoju kad 11 priaugau, nes nestumo pradzioj 4kg nukrito iki 69
Kiek teko apie tai kalbėti su gydytojais, visi sakė, kad priaugtas svoris skaičiuojamas ne nuo numesto, o nuo to, kiek svėrei prieš pastodama...
QUOTE(visagi @ 2008 05 08, 07:51)
Man tai neatrodo, kad 20 kg yra normalu
Turint toki pavyzdi tai pati dabar baisiausiai bijau per daug kg prisirinkti. O jie auga neaisku is kur. Dabar 20 savaiciu suejo, o jau turiu +5kg. Svajojau susideti i max +13 - 15kg, bet kazkaip abejones smelktis pradejo
na vadinasi priaugau apie 8, tai isviso gerai
o tu monika, kodel cezari darysi? pati taip nori? beje, kiek pati priaugai?
o tu monika, kodel cezari darysi? pati taip nori? beje, kiek pati priaugai?