Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

QUOTE(braske24 @ 2008 04 14, 19:42)
labukas nestuke.gif o aš per nėštumą priaugau 30kg, svoris kaip ant mielių augo nuo pat pradžių. tikiuosii numesiu po gimdymo blush2.gif žinoma ne iš karto, bet numesiu, tik reikės valios pastangų blush2.gif

O aš maniau, kad esu išskirtinė.. Kai pagimdysi.. palauk manęs truputuką - ir kartu įveikinėsime meškutės atsargas blush2.gif
Atsakyti
PIRMO VAIKELIO BESILAUKDAMA PRIAUGAU APIE 15 KG doh.gif , NU ATRODE, KAD DAUG LABAI. DABAR SU ANTRU DAR TIK PRIAUGUS 3 KG thumbup.gif
Atsakyti
Na, mums 22 sav. ir rezultatas +6 kg. Gal visai nieko? g.gif
Siaip jei kam idomu - galima uzmest aki i "normas" lotuliukas.gif
http://mamka.ru/calendars/ves.html
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 19:32)
Na, mums 22 sav. ir rezultatas +6 kg. Gal visai nieko?  g.gif
Siaip jei kam idomu - galima uzmest aki i "normas"  lotuliukas.gif

na aš pagal tas normas tai atslieku unsure.gif man jau 5 mėnesiukas prasidėjo - tai priaugau tik 1 kg. nors tikrai valgau viską...

visą laiką iki nėštumo bijojau, kad kai žiauriai sustorėsiu būdama nėščia, o dabar tik 1 kg per 4 mėnesius unsure.gif jau gavau velnių iš ginės ir BP gydytojos verysad.gif vos neverkdama per prievartą kišu daug maisto, bet tada bloga pasidaro verysad.gif nors šiaip jaučiausi itin gerai (tpfu tpfu tpfu), bet kai gavau velnių, pradėjau dėl mažiaus bijoti, tai kemšu tą maistą, bet šlykštu darosi...
jau savaitę kišu, bet nei gramo į pliusą, nors niekada nebuvau kokia liesa, o normalaus kūno sudėjimo... unsure.gif

Atsakyti
O man 20 savaite eina o jau priaugau 7 kg blush2.gif
Atsakyti
Man iki kokio 4 nestumo men svoris labai letai augo...o nuo kokio 6 menesio kaip ant mieliu pradejo augt. Dabar mano pilvukui liko 4 savaiteles ir as jau priaugau 16 kg. Manau, kad daugoka...bet kai paskaiciau,kad yra daug, kurios zymiai daugiau priaugo... g.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,mamytes!nors mums tik 13 savaiteliu,priaugau 4kg.apetitu nesiskundziu:)
Gyvenu Anglijoje,ir kai pirma karta lankiausi pas ginekologe or papraciau,kad pasvertu,si labai nustebo.ir is viso,kai pagalvoji apie medicinos lygi cia,verkti norisi.maciau yra mamyciu is anglijos,gal galit pasidalinti patirtim,mano emeil sigta_salkauskyte@yahoo.com.
O visom mamytems linkiu nesukti galvos del to priaugamo svorio,juk tai del musu turteliu!
Bukit sveikos!
Atsakyti
Mums 19 savaite eina. Nestumo pirmais menesiais numeciau 10 kg. O dabar esu max priaugus 2 kg. ir jau baigiu susirupinti, kodel gi mes taip nesunkejam. Ir tas pilvukas dar nelabai matos smile.gif O jau taip noris nestuke.gif rolleyes.gif
Atsakyti
AŠ PIRMO VAIKELIO BESILAUKDAMA PRIAUGAU 15 KG nestuke.gif , ATRODE, KAD LABAI DAUG, BET JIE IŠTIRPO PO 3mėn., iki pradinio svorio tik 1kg. truko,
dabar dar tik nestuke.gif 23sav. ir jau +7kg. ax.gif , pergyvenu, kad per daug.... unsure.gif , bet badauti irgi nesinori, o valgau tikrai nedaug...........tai čia jau turbūt taip reikia leliukui nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(IEVA23 @ 2008 04 17, 08:46)
DABAR SU ANTRU DAR TIK PRIAUGUS 3 KG  thumbup.gif

blink.gif blink.gif man jau 26 sav eina o as jau turiu min +10 blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif prasides man depresija, nes visada valgydavau ka noriu ir svoris neaugdavo, o dabar ziuriu leskos storos, veidas istines blink.gif pati saves bijau, ka kalbet apie aplinkinius doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 17, 19:32)
Na, mums 22 sav. ir rezultatas +6 kg. Gal visai nieko?  g.gif
Siaip jei kam idomu - galima uzmest aki i "normas"  lotuliukas.gif

va pagal si psl turejau priaugt tik 7 kg cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amos @ 2008 04 23, 10:22)
blink.gif  blink.gif  man jau 26 sav eina o as jau turiu min +10  blink.gif  blink.gif  doh.gif  doh.gif  prasides man depresija, nes visada valgydavau ka noriu ir svoris neaugdavo, o dabar ziuriu leskos storos, veidas istines  blink.gif pati saves bijau, ka kalbet apie aplinkinius  doh.gif
Papildyta:

va pagal si psl turejau priaugt tik 7 kg  cool.gif

Nu tai ne tiek daug viršaus mirksiukas.gif Taip kad dar nepanikuok be reikalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fudzijama @ 2008 04 23, 10:46)
Nu tai ne tiek daug viršaus  mirksiukas.gif Taip kad dar nepanikuok be reikalo  4u.gif

oj man svoris labai jautrus dalykas verysad.gif visada buvau plona ir nededavau jokiu pastang i tai, neisivaizduoju kaip gali buti kitaip verysad.gif nebeteksiu pasitikejimo savimi visiskai
Atsakyti