Man 17 savaičių, bet nieko nepriaugau,svoris toks pats kaip iki nėštumo 55 kg. Valgau normaliai, niekada nepykino. Bet jau telpu ne į visus rūbus
mane 18 savaiciu svere, tai esu priaugusi 3,9 kg
32 savaiteles +11kg
bet visai smagumelis
O mums eina 19 savaitele ir jau turim 4 kg daugiau
mums jau 34 savaite ir turim +10, 3 kg
Sveikos Mamytes,
mums jau eina 35 sav. o priaugom 17 kg. net nezinau ar cia daug ar mazai, nes as laukiuosi trynuku
mums jau eina 35 sav. o priaugom 17 kg. net nezinau ar cia daug ar mazai, nes as laukiuosi trynuku
22 savaites ir +4...
manau,kad normaliai kol kas
manau,kad normaliai kol kas
QUOTE(bebenciuke @ 2008 08 03, 17:46)
Sveikos Mamytes,
oho
pasirodo cia mano gimines genai
net paciai sokas buvo kai suzinnojau
pirmais menesiais kol pykino , numeciau 2kg. visda buvau liesa, tai labai sunerimau, bet kai baigesi pykinimas...
dabar mums 35 sav, priaugau 18kg... menesis liko, tai tikriausiai dar pora minimum prisides... pilvukas, aisku, pagrindinis svoris, bet prilipo riebaliuku prie slaunu, uzpakalio, krutines... visad abuvau sportiska, raumenukai visur, o dabar lasinukai...
QUOTE(dolly` @ 2008 08 04, 21:27)
pirmais menesiais kol pykino , numeciau 2kg. visda buvau liesa, tai labai sunerimau, bet kai baigesi pykinimas...
dabar mums 35 sav, priaugau 18kg... menesis liko, tai tikriausiai dar pora minimum prisides... pilvukas, aisku, pagrindinis svoris, bet prilipo riebaliuku prie slaunu, uzpakalio, krutines... visad abuvau sportiska, raumenukai visur, o dabar lasinukai... 
vat teko daug girdet kad toks kurios is pradziu numeta svorio ir yra labai lieknos tai velesniais menesiais prisiaugina daug svorio
geriausia palaipsniui po pora kg uzsimest, bet retai buna kaip nori