o velnias,man dar tik pati pradzia o priaugau apie 3 kg..tai kas manes laukia ateiti
,nors gal cia tik taip sutapo kad priaugau,nes atostogavau
Na, as jau 3 kg priaugau, man 14 savaiciu.Idomu, 3-daug, mazai ar normaliai?
O man 24 savaitės ir jau 7 kg užsiauginau... Kažkaip 2 kg per paskutines 1,5 savaites prilipo
Tikiuosi neįsibėgės jis labai, nes dar daug laiko mums iki gimdymo...
pas mane jau 36sav ir priaugus esu jau 20kg!kaip juos teks numest tai neisivaizduoju...
man 36 savaite ir + 11 kg, baugu jau ... galetu ir nebeaugti... taciau dar menuo liko, o kg per paskutini men girdejau daugiausiai prilimpa...
as tai per nestuma priaugau 29kg
dabar liko tik 5kg
Man 9 savaites ir as jau priaugau apie 2 kg atrodo.....
nors pykinimas atirado bet su juo kartu ir apetitas
pykina bevalgant bet visvien norisi dar
labiausiai ant pilvo ir liemens matosi viskas,bet as dar pagalvojau- na skaiciau kazkur kad per pirmaji trimestra pilvas atrodo didesnis todel kad pucia vidurius ar kazkas panasaus,,,
ka manot?
QUOTE(Žana B @ 2008 07 29, 23:21)
sveikinu
Mamytės, nesijaudinkit taip dėl svorio tokiu svarbiu gyvvenimo periodu. Vienom priauga mažiau - kitom daugiau. Čia ko gero, genai savo daro. Pirmus nėštumo mėnesius pats organizmas prašo valgyti, nes kaupia riebaliukus ant pilvuko, šonų - tai apsauga jūsų mažyliui. Antrą trimestrą, jausite daugiau energijos, daugiau vaikščiosite, ir veikla užsiimsite, ir savaime svoris taip greit nelips. Kam neramu, pasitarkit su gydytoja ar ginekologe, ka valgyti, kad būtų kuo naudingiau jums abiems su mažyliu. Aš manau, kad reikia valgyti visko, ko norisi, tik ne iki apsirijimo, geriau dažniau, bet po mažiau, tada ir pilvelio nepūs ir rėmuo negriaus. Jums tą pati pasakys bet kuri gydytoja. Šiukštu - nebadaukit! Juk jūs esat atsakingos už vaikelio normalų vystymąsi.
Man jau eina ketvirtas mėnuo, pirmą mėnesį labai apetitas buvo didelis, priaugau svorio kokius 1,5-2 kg, po to apetitas dingo, valgiau tik tai - nuo ko nekildavo sleikstulys. Dagiau nieko ir nepriaugau. Dabar valgau beveik viską, nors apetito nėra, bet reikia. Svoris laikosi tas pats ir pilvelis dar visai nedidelis. Bet dėl svorio visai nesibaiminu, jei ir priaugsiu, juk dabar svarbiau vaikelio sveikata, nei mūsų išvaizda!
Man jau eina ketvirtas mėnuo, pirmą mėnesį labai apetitas buvo didelis, priaugau svorio kokius 1,5-2 kg, po to apetitas dingo, valgiau tik tai - nuo ko nekildavo sleikstulys. Dagiau nieko ir nepriaugau. Dabar valgau beveik viską, nors apetito nėra, bet reikia. Svoris laikosi tas pats ir pilvelis dar visai nedidelis. Bet dėl svorio visai nesibaiminu, jei ir priaugsiu, juk dabar svarbiau vaikelio sveikata, nei mūsų išvaizda!
QUOTE(***Saulyte*** @ 2008 07 29, 11:17)
o velnias,man dar tik pati pradzia o priaugau apie 3 kg..tai kas manes laukia ateiti
,nors gal cia tik taip sutapo kad priaugau,nes atostogavau 
Gali sau nebijoti, jei buvai labai liekna prieš nėštumą, tai dabar organizmas turi sukurti apsauginį riebalų sluoksnį
Man 24 savaitė, priaugau 3 kg... kažkodėl man atrodo labai daug
QUOTE(Mamyte
@ 2008 07 30, 09:57)
as zinau
as irgi net neketinu laikytis jokiu dietu, jei matysiu kad svoris auga pernelyg greitai vakarais valgysiu vien vaisius manau pades, o bent kolkas viskas norma
bet tiesa sakant vistiek erzina kai MB paciupineja mano sonus ir patraukia per danti del lasinuku
bet tiesa sakant vistiek erzina kai MB paciupineja mano sonus ir patraukia per danti del lasinuku