25sav kol kas tik 2.5kg.
mums jau 37 savaitele ipusejo ir jau + 13kg. paskutinius du kg priauginau per 10 dienu
bet nieko, istversiu... po gimdymo pasportuosiu su mazyliu ant ranku,dar i aerobika nuleksiu, sesija issilaikysiu ir nukris
, tik suspeti suktis reiks
bet nieko, istversiu... po gimdymo pasportuosiu su mazyliu ant ranku,dar i aerobika nuleksiu, sesija issilaikysiu ir nukris
na man tie kg taip nuo 22 sav palaipsniui kaupesi kaupesi...niekad netikejau, kad tiek priaugsiu...
noreciau, kad dalis tu kg pasiliktu
QUOTE(acura_maniake @ 2008 08 05, 12:03)
25sav kol kas tik 2.5kg.
QUOTE(Melanija @ 2008 08 05, 16:42)
pas mane kazkaip neauga,ir su pirmais dviem tik po 8 kg per visa nestuma priaugdavau...gal del to,kad taip stambi esu.
QUOTE(dolly` @ 2008 08 05, 18:36)
na man tie kg taip nuo 22 sav palaipsniui kaupesi kaupesi...niekad netikejau, kad tiek priaugsiu...
noreciau, kad dalis tu kg pasiliktu 
QUOTE(acura_maniake @ 2008 08 05, 21:58)
pas mane kazkaip neauga,ir su pirmais dviem tik po 8 kg per visa nestuma priaugdavau...gal del to,kad taip stambi esu.
na manau sios mamytes yra laimingos, kad joms tie riebaliukai nesikaupia per
Sveikutes
mums jau 9savaites, taciau kg kaip neauga taip neauga
Ginekologe sake, kad nesijaudinciau del to, priaugsiu dar, bet vis tiek, man taip neramu darosi
QUOTE(beautiful @ 2008 08 06, 14:32)
Sveikutes
mums jau 9savaites, taciau kg kaip neauga taip neauga
Ginekologe sake, kad nesijaudinciau del to, priaugsiu dar, bet vis tiek, man taip neramu darosi 
tikrai nieko tokio...man pirmas kg tik 18 sav atsirado
man 26 savaites.+6 kg.einu pasiskaitinet is ankstesniu komentaru ar cia daug ar mazai
Mums dar tik 11sav. o as jau priaugau 5kg.
Labai pykino,todel vienintelis issigelbejimas nuo jo man buvo istisai kanors kramtyti,vat matyt tai ir "padeda''man ,manau, gan sparciai auginti svori
Labai pykino,todel vienintelis issigelbejimas nuo jo man buvo istisai kanors kramtyti,vat matyt tai ir "padeda''man ,manau, gan sparciai auginti svori
mums eina 26 sav ir priaugom 5 kg, manau normaliai, bet galetu ir maziau but...
Mums jau 27 savaites ir 4 dienos + 12 kg
o dar apie 12 savaiciu liko tai priaugsiu dar