Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

25sav kol kas tik 2.5kg.
Atsakyti
mums jau 37 savaitele ipusejo ir jau + 13kg. paskutinius du kg priauginau per 10 dienu blush2.gif doh.gif
bet nieko, istversiu... po gimdymo pasportuosiu su mazyliu ant ranku,dar i aerobika nuleksiu, sesija issilaikysiu ir nukris irnesakyk.gif , tik suspeti suktis reiks hihihi.gif
Atsakyti
na man tie kg taip nuo 22 sav palaipsniui kaupesi kaupesi...niekad netikejau, kad tiek priaugsiu... doh.gif noreciau, kad dalis tu kg pasiliktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acura_maniake @ 2008 08 05, 12:03)
25sav kol kas tik 2.5kg.

blink.gif nieko sau 4u.gif pas mus jau 39 sav eina ir turim ~20 kg doh.gif bet nelabai mane tai gasdina, manau po gimdymo mesiu as tuos kg kuo toliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melanija @ 2008 08 05, 16:42)
blink.gif  nieko sau  4u.gif  pas mus jau 39 sav eina ir turim ~20 kg  doh.gif  bet nelabai mane tai gasdina, manau po gimdymo mesiu as tuos kg kuo toliau  lotuliukas.gif

pas mane kazkaip neauga,ir su pirmais dviem tik po 8 kg per visa nestuma priaugdavau...gal del to,kad taip stambi esu.
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 08 05, 18:36)
na man tie kg taip nuo 22 sav palaipsniui kaupesi kaupesi...niekad netikejau, kad tiek priaugsiu...  doh.gif  noreciau, kad dalis tu kg pasiliktu  4u.gif

QUOTE(acura_maniake @ 2008 08 05, 21:58)
pas mane kazkaip neauga,ir su pirmais dviem tik po 8 kg per visa nestuma priaugdavau...gal del to,kad taip stambi esu.

na manau sios mamytes yra laimingos, kad joms tie riebaliukai nesikaupia per nestuke.gif , thumbup.gif saunu, kad pas jus hormonai nesiauteja... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif mums jau 9savaites, taciau kg kaip neauga taip neauga blink.gif Ginekologe sake, kad nesijaudinciau del to, priaugsiu dar, bet vis tiek, man taip neramu darosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beautiful @ 2008 08 06, 14:32)
Sveikutes  smile.gif mums jau 9savaites, taciau kg kaip neauga taip neauga  blink.gif Ginekologe sake, kad nesijaudinciau del to, priaugsiu dar, bet vis tiek, man taip neramu darosi unsure.gif

tikrai nieko tokio...man pirmas kg tik 18 sav atsirado smile.gif tikrai spesi priaugti.
Atsakyti
man 26 savaites.+6 kg.einu pasiskaitinet is ankstesniu komentaru ar cia daug ar mazai biggrin.gif
Atsakyti
Mums dar tik 11sav. o as jau priaugau 5kg. blush2.gif
Labai pykino,todel vienintelis issigelbejimas nuo jo man buvo istisai kanors kramtyti,vat matyt tai ir "padeda''man ,manau, gan sparciai auginti svori ax.gif
Atsakyti
mums eina 26 sav ir priaugom 5 kg, manau normaliai, bet galetu ir maziau but... blush2.gif g.gif
Atsakyti
Mums jau 27 savaites ir 4 dienos + 12 kg blush2.gif o dar apie 12 savaiciu liko tai priaugsiu dar verysad.gif
Atsakyti