Per pirmus 3 men. nepriaugau nieko, per likusius 17 kg., 15 kg. po gimdymo per 1 men. nukrito. Girdejau nuomone, kad sunkiausiai nukrenta kg. priaugti per I trimestra, nes tada viskas eina ne vaikeliui, o mamai i kuna

QUOTE(Smurcyte @ 2008 02 13, 15:05)
Per pirmus 3 men. nepriaugau nieko, per likusius 17 kg., 15 kg. po gimdymo per 1 men. nukrito. Girdejau nuomone, kad sunkiausiai nukrenta kg. priaugti per I trimestra, nes tada viskas eina ne vaikeliui, o mamai i kuna 

na jei tai teisybė, tai man I trimestre ne tik priaugo , o nukrito 6 kg

QUOTE(idomu @ 2008 02 12, 11:19)
Nieko maziau nei pries nestuma nesversi
as priaugau 10 kg, kai grizau po poros dienu is ligonines buvo like 2kg. taigi, manau ,kad jei esi normalaus sudejimo ( as pvz pries nestuma budama 176 cm sveriau 60 kg) tikrai uztenka priaugti tuos 9 kg
vis sakydavo , kad oi koks mazas pilvas, lelius atsilieka truputi augimu
bet gime tikrai vidutinis 3,6 kg ir 51cm .
moteris nestumo metu neturetu nutukti 

na tikiuosi, kad ir manes tas pats laukia

o wat mano drauges broliene per 5men. jau priaugo 15kg.

mum 18 sav. ir kol kas priaugau tik 3kg, nors esu linkus pilneti. kol negeriau vitaminu su apetitu buvo lengva kovoti, bet jau antra sav geriu, nes imunitetas nusilpo, tai apetitas auga. ziuresim kaip cia bus toliau

Gydytojas sake,kad nesvarbu kiek priaugi... svarbu,kad svoris didetu, nors as girdejau,kad per nestuma svoris turi padidet ne daugiau,nei sveria maziukas ir jo namelis... Man db 24 savaites,per praeita savaite nepriaugau nei vieno kg,bet db sumoj turiu 6kg
bet del to visai nesuku sau galvos... tik kasdien ziuriu i pilvuka ir laukiu nesulaukiu kada jis issipus, db jau matos,aisku,bet ne tiek, kiek tiek savaiteliu turincioms mamytems

Per visa nestumo laikotarpi moters svoris turi padideti 11 kg 200 gr kaip tik per akuserijos paskaitas apie tai kalbame

o manes nepykino per nestuma priaugau nedaug nes dirbau ir valgyt mazai norejau, tik pries gimdyma daugiau valgiau bet daugiausia su pilvu sveriau 75kg o dabar be pilvo tiek sveriu nuo sedejimo namie ir darymo valgyt tai vaikui tai vyrui nieko gero nesigauna.
o mums 27 savaiteles ir turim jau +9....man atvirai pasakius neramu
,reikes gal mityba pareguliuoti

QUOTE(anilina @ 2008 02 07, 11:31)
man irgi labai panasiai, dabr 25-ta savaite ir priaugau 5 kg

Man 35sav. ir esu priaugusi 10kg. Visi kg augo is leto nuo pat pirmuju savaiteliu. Labai tikiuosi, kad nevirsysiu +12kg.

O aš stengiuosi neviršyti 13 kg per visą nėštumą, bet kažin ar pavyks
Dabar 33 sav. ir priaugau 11 kg.