sakyciau per nestumus kimsusi buciau maista.. dazovemis paginde gyva buvau, o svoris augo, ieskojo cukraliges net, bet nerado nieko, tad gine visa nestuma mane tarkavo del svorio, kad nepragimdysiu ir t.t.
su dukra +18kg, po gimdymo nukrito 8kg
su sunum +18kg, po gimdymo nukrito 25kg kiek pamenu, o gal ir dar daugiau..
paskui tik iskilo bedos su skydliauke ir svoris uzaugo 10kg..
sakyciau per nestumus kimsusi buciau maista.. dazovemis paginde gyva buvau, o svoris augo, ieskojo cukraliges net, bet nerado nieko, tad gine visa nestuma mane tarkavo del svorio, kad nepragimdysiu ir t.t.
na dabar irgi ne ka daugiau valgau nei siaip, bet jau +4kg
as suzinosiu pirmadieni, nes eisiu pas giniu. Gulejau ligoninej-lasines state-tai itariu, ka dnuo skysciu tikrai tureciau buti papilnejus
QUOTE(Primadona-A @ 2008 02 22, 22:43)
as suzinosiu pirmadieni, nes eisiu pas giniu. Gulejau ligoninej-lasines state-tai itariu, ka dnuo skysciu tikrai tureciau buti papilnejus 
as irgi pastebejau,kad jau pradejau tinti
Na, jei kas turite prb del ziedo nusiemimo, rasykit man i AZ, padesiu.Pati taip buvau sutinusi, kad jau mintyse buvau atsisveikinusi su vestuviniu ziedu
QUOTE(Gabe @ 2008 02 22, 23:21)
su dukra +18kg, po gimdymo nukrito 8kg
su sunum +18kg, po gimdymo nukrito 25kg kiek pamenu, o gal ir dar daugiau..
paskui tik iskilo bedos su skydliauke ir svoris uzaugo 10kg..
na dabar irgi ne ka daugiau valgau nei siaip, bet jau +4kg 
As 20 priaugau su pirmagyme
Papildyta:
Noreciau pasitarti ir pasiklausti
Nestumo 27sav. priaugau apie 9kg. tik va kur as turiu priaugti tik pivvas ir krutine? ar klubai irgi turi padideti per nestuma? nes mano klubu apimtis 5cm padidejo, zodziu uzauginau ne tik pilva bet ir uzpakali
19 savaite, priaugau 3kg
. kazkaip nelabai daug, bet, kad ir tas pilvelis dar toks nelabai didelis. kai kuriom dienom atrodo didesnis. va sian ryte atsikeliau ir toks jausmas, kad pilvelis kazkoks susitraukes. net bendradarbes sake, kad kazkokia sublogus atrodau, nors valgau normaliai.
bet gi zinau, kad visoms skirtingai buna, net tai paciai mamai su kitais nestumais jau viskas kitaip. bet vistiek vis bandau prisiminti kaip ten buvo pirmakart, lyginu savo nuotraukas
bet gi zinau, kad visoms skirtingai buna, net tai paciai mamai su kitais nestumais jau viskas kitaip. bet vistiek vis bandau prisiminti kaip ten buvo pirmakart, lyginu savo nuotraukas
27savaite +13 kg,augu,kaip ant mieliu,ir netik pilvo srityje,bet ir klubu,slaunu..ziuriai sustambejau
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 25, 20:52)
27savaite +13 kg,augu,kaip ant mieliu,ir netik pilvo srityje,bet ir klubu,slaunu..ziuriai sustambejau 
Tai gal Tu tiesog uztynus? o kaip su medziagu apikaita? man ji gera, bet matyt valgau per daug ir judu rer mazia, kad taip uzpakalis storeja...kol pilvas yra nesimato..o po gymdymo bus oi oio...
O man 26 savaites ir +8,5.
Per paskutini menesi priaugau 3 kg. Bijau pagalvoti, kas bus toliau....
Per paskutini menesi priaugau 3 kg. Bijau pagalvoti, kas bus toliau....
QUOTE(labailabai @ 2008 02 25, 13:35)
va va...
siandien net isigandau ryte pilvo neradus...siaip, manau, maniskis nemazas kaip 16 savaiciu. bet siandien eme ir dingo...Gal pasikeite vaikelio padetis? 
daug,kas sako,kad uztinau,nes labai kieta wisur,ne tai,kad lasinys
bet kieta taip,ir kaip paspaudziu pvz slauni toks skausmas buna,niekada taip nebudavo...
daktaras sake,kad gerciau daugiau skysciu nes slapime gana daug acetono,tai tikriausiai padauginu as tu skysciu...ir striju jau pilna visur,gal taip nebutu jei dirbus buciau,nes dabar mano darbas lauktis,ir valgyt padaryt vaikinui..