Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris

su dukra +18kg, po gimdymo nukrito 8kg doh.gif su sunum +18kg, po gimdymo nukrito 25kg kiek pamenu, o gal ir dar daugiau.. g.gif lotuliukas.gif paskui tik iskilo bedos su skydliauke ir svoris uzaugo 10kg.. verysad.gif
sakyciau per nestumus kimsusi buciau maista.. dazovemis paginde gyva buvau, o svoris augo, ieskojo cukraliges net, bet nerado nieko, tad gine visa nestuma mane tarkavo del svorio, kad nepragimdysiu ir t.t. unsure.gif na dabar irgi ne ka daugiau valgau nei siaip, bet jau +4kg unsure.gif
Atsakyti
as suzinosiu pirmadieni, nes eisiu pas giniu. Gulejau ligoninej-lasines state-tai itariu, ka dnuo skysciu tikrai tureciau buti papilnejus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Primadona-A @ 2008 02 22, 22:43)
as suzinosiu pirmadieni, nes eisiu pas giniu. Gulejau ligoninej-lasines state-tai itariu, ka dnuo skysciu tikrai tureciau buti papilnejus blush2.gif

as irgi pastebejau,kad jau pradejau tinti verysad.gif ziedo jau nebenusiimu,kojos irgi kazkokios patine unsure.gif
Atsakyti
Na, jei kas turite prb del ziedo nusiemimo, rasykit man i AZ, padesiu.Pati taip buvau sutinusi, kad jau mintyse buvau atsisveikinusi su vestuviniu ziedu
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2008 02 22, 23:21)
su dukra +18kg, po gimdymo nukrito 8kg  doh.gif  su sunum +18kg, po gimdymo nukrito 25kg kiek pamenu, o gal ir dar daugiau..  g.gif  lotuliukas.gif  paskui tik iskilo bedos su skydliauke ir svoris uzaugo 10kg..  verysad.gif
sakyciau per nestumus kimsusi buciau maista.. dazovemis paginde gyva buvau, o svoris augo, ieskojo cukraliges net, bet nerado nieko, tad gine visa nestuma mane tarkavo del svorio, kad nepragimdysiu ir t.t.  unsure.gif  na dabar irgi ne ka daugiau valgau nei siaip, bet jau +4kg  unsure.gif

As 20 priaugau su pirmagyme smile.gif nors pati iki nestumo tik 50 sveriau.. smile.gif nieko paskui nukrito smile.gif

Papildyta:
Noreciau pasitarti ir pasiklausti smile.gif
Nestumo 27sav. priaugau apie 9kg. tik va kur as turiu priaugti tik pivvas ir krutine? ar klubai irgi turi padideti per nestuma? nes mano klubu apimtis 5cm padidejo, zodziu uzauginau ne tik pilva bet ir uzpakali blush2.gif tai va ar cia as tiesiog storeju der valgio pertekliaus ir judejimo stokos, ar taip turi but savaime? g.gif
Atsakyti
19 savaite, priaugau 3kg g.gif . kazkaip nelabai daug, bet, kad ir tas pilvelis dar toks nelabai didelis. kai kuriom dienom atrodo didesnis. va sian ryte atsikeliau ir toks jausmas, kad pilvelis kazkoks susitraukes. net bendradarbes sake, kad kazkokia sublogus atrodau, nors valgau normaliai.
bet gi zinau, kad visoms skirtingai buna, net tai paciai mamai su kitais nestumais jau viskas kitaip. bet vistiek vis bandau prisiminti kaip ten buvo pirmakart, lyginu savo nuotraukas unsure.gif
Atsakyti
va va... g.gif siandien net isigandau ryte pilvo neradus...siaip, manau, maniskis nemazas kaip 16 savaiciu. bet siandien eme ir dingo...Gal pasikeite vaikelio padetis? unsure.gif
Atsakyti
27savaite +13 kg,augu,kaip ant mieliu,ir netik pilvo srityje,bet ir klubu,slaunu..ziuriai sustambejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bliutaite @ 2008 02 25, 20:52)
27savaite +13 kg,augu,kaip ant mieliu,ir netik pilvo srityje,bet ir klubu,slaunu..ziuriai sustambejau doh.gif

Tai gal Tu tiesog uztynus? o kaip su medziagu apikaita? man ji gera, bet matyt valgau per daug ir judu rer mazia, kad taip uzpakalis storeja...kol pilvas yra nesimato..o po gymdymo bus oi oio...
Atsakyti
O man 26 savaites ir +8,5.
Per paskutini menesi priaugau 3 kg. Bijau pagalvoti, kas bus toliau....
Atsakyti
QUOTE(labailabai @ 2008 02 25, 13:35)
va va... g.gif siandien net isigandau ryte pilvo neradus...siaip, manau, maniskis nemazas kaip 16 savaiciu. bet siandien eme ir dingo...Gal pasikeite vaikelio padetis?  unsure.gif

bigsmile.gif Niu nejaugi dar ir taip būna biggrin.gif Na, pas mane rytai pilvukas nedidelis, dar galiu apgaut , kad nesilaukiu, na, bet vakare tai patampa didžiulis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
daug,kas sako,kad uztinau,nes labai kieta wisur,ne tai,kad lasinys biggrin.gif bet kieta taip,ir kaip paspaudziu pvz slauni toks skausmas buna,niekada taip nebudavo... schmoll.gif unsure.gif daktaras sake,kad gerciau daugiau skysciu nes slapime gana daug acetono,tai tikriausiai padauginu as tu skysciu...ir striju jau pilna visur,gal taip nebutu jei dirbus buciau,nes dabar mano darbas lauktis,ir valgyt padaryt vaikinui..
Atsakyti