QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 11, 12:59)
As tai tikrai vyrui daiktu limita griezta uzdesiu
Mes su dukryte skrendam i lt menesiui, tai mums daaaug daiktu reikes, o jis tik kelioms dienoms..
Aha, kai paskraidysim - parasysim
Galvoju, kad neissigastu del ausyciu uzgulimo kylant.. sako gert ko nors reikia duot. tik kad as savo pienu maitinu..

vandenuko gal kokio, tik kad ji nelabai jo geria
O siaip mano miss'e rami, patenkinta ir linksma.. tikiuosi ir lektuve tokia bus

O dar geriau, jei miegos

Tik nepatogu turbut, juk ant keliu su tokiu netvirtai sedinciu vaiku.. o ji dar pas mane didziule

Zodziu, bus idomu
Del kainu nesipykit merginos!!

Abi jus teisios
Aisku, pigiau nei pries 10 metu, kas bebutu, jei butu kitaip!!! Bet Ryanair manau siek tiek uzsikeles dabar kainas, nes sumazejo konkurentu (pvz British Airways nebeskraido).. O gaila...

Butu isvis pigiau grybo
ziuriu mes abi beveik ta pacia diena skrendam i gimtine, as is JAV iskrendu 22d, busiu LT 23d. Manishkei bus be poros dienu 4 menesiai tada... as labai viliuosi, kad normaliai ji tuos skrydzius pernes (turiu persedima Europoj), ypac tas ilgasis per Atlanto vand., is cia iskrenda 23:00 tai manau ji tikrai turetu miegot, ten duoda spec. lopselius tokiems maziems, tai nereiks ant ranku laikyt. Europinis skrydis manau jau bus sunkesnis, nes ant ranku tures tupet mergina visa laika man, nu bet kaip nors, tik dvi valandos juk. siaip tikiuosi, kadangi masinoj ji niekada nei pypt tai gal ir lektuve taip bus...
As irgi pati maitinu, bet ji ima ir buteliuka reikalui esant kuo puikiausiai, tai manau vienaip ar kitaip kylant ir leidziantis gerti gaus.