Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(MichGirl @ 2008 03 10, 21:55)
oi tikrai ne... tik keista, kad zmones nesupranta kokia savikaina tu lektuvu ir verkia, kad is ju pinigu plesia.... Ar nepamenat, pries koki 10 metu toj pacioj Europoj skrydziai kelis kartus brangesni buvo, o aviacinis kuras gerokai pigesnis? Dabar viskas jau ir taip atpige, bet va vistiek pykstat - atseit apiplesineja kazkas smile.gif Vis nepatenkinti kazkuo  doh.gif

oi kazkaip as nelabai gilinuosi i visa tai,o be to mes ir taip mokescius mokam,tai jau jie tikrai nenuskriausti. schmoll.gif vistiek man kazkoks keistas tavo poziuris i visa tai,mano mociute apie tai gal ir kalbetu,kazko gailetu,bet tu... g.gif
as kazkaip ziurau savo seimos reikalu ir skaiciuoju sunkiai sutaupytu pinigus o be to avia kompanijos saves tikrai nenuskriaudzia .
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 18:50)
man kazkaip nelabai ten rupi,kad jos bankrutuoja,bet moketi dviem suaugusiems ir ne metuku neturinciam vaikui 2000lt uz bilietus su dviem ciumodanais ir dar kovo men,tai cia tikras apiplesimas, kitaip nepavadinsi  schmoll.gif  be to cia ryanairu tiek mokejom,o kitov linijom tai isvis patyliu kokios kainos  blink.gif  na nebent milijonus uzdirbciau tai gal ir pigus tie bilietai man atrodytu ax.gif

nu aš tai manau, kad tikrai nepigu 2000lt, aš va skrisiu į UK kovo 19d su abiem vaikai, tai mokėjau už 3 bilietus 1300lt, o skrisim mes airBaltik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2008 03 11, 00:40)
nu aš tai manau, kad tikrai nepigu 2000lt, aš va skrisiu į UK kovo 19d su abiem vaikai, tai mokėjau už 3 bilietus 1300lt, o skrisim mes airBaltik smile.gif

va atsirado bendraminciu, thumbup.gif as tikrai manau,kad siais laikais bilietu kainos yra ziauriai sukilusios ir turbut daug kas su manimi sutiktu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(londonas @ 2008 03 10, 17:29)
oi kazkaip as nelabai gilinuosi i visa tai,o be to mes ir taip mokescius mokam,tai jau jie tikrai nenuskriausti. schmoll.gif vistiek man kazkoks keistas tavo poziuris i visa tai,mano mociute apie tai gal ir kalbetu,kazko gailetu,bet tu... g.gif
as kazkaip ziurau savo seimos reikalu ir skaiciuoju sunkiai sutaupytu pinigus o be to avia kompanijos saves tikrai nenuskriaudzia .

prie ko cia tavo mokesciai ir aviabilietai ir dar mociute tavo g.gif lotuliukas.gif As niekada nesakiau, kad 2000 litu yra mazi pinigai ar kad jie turetu but lengvai uzdirbami. Bet 2000 litu butent uz visos seimos kelione pirmyn atgal manau yra labai normali kaina .. kaip ir sakiau, pries mazdaug 10 metu kainos buvo tokios, kad is Vilniaus nuskristi i joki vakaru Europos miesta be 1000 doleriu uz zmogu negalejai (doleris irgi nebuvo smukes kaip dabar), todel ir sakau, kad dabar yra pigu su tuo kas buvo anksciau, nes atsirado daugiau avialiniju ir pigesniu.... kuo as tau kliunu?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 10, 16:35)
Mes ir su Ryanair skrisim Velykoms i Lietuva. Dukrytei bus 5 men.

tai butinai lauksim ispudziu bigsmile.gif ypac man idomu ax.gif nes mano mergyte bus tokio pat amziaus kai skrisim, idomu kaip jausis ten lektuve ir tt
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 03 11, 13:55)
tai butinai lauksim ispudziu  bigsmile.gif  ypac man idomu  ax.gif  nes mano mergyte bus tokio pat amziaus kai skrisim, idomu kaip jausis ten lektuve ir tt

labutis,mano drauge pries pora dienu grizo is Lietuvos su 6men leliuku,tai sake puse skrydzio pramiegojo,o kita puse prareke,net nesiojimas ant ranku nepadejo blink.gif o kitas leliukas kitu nepazistamu zmoniu,jis jau sedi tvirtai tai sake visa kelia pro langa praziurejo net necyptelejo smile.gif tai kazi kaip man su saviskiu seksis,jis toks judrus pats vaiksto,tai jauciu neis nulaikyti doh.gif
Atsakyti
As tai tikrai vyrui daiktu limita griezta uzdesiu lotuliukas.gif
Mes su dukryte skrendam i lt menesiui, tai mums daaaug daiktu reikes, o jis tik kelioms dienoms.. mirksiukas.gif

Aha, kai paskraidysim - parasysim 4u.gif
Galvoju, kad neissigastu del ausyciu uzgulimo kylant.. sako gert ko nors reikia duot. tik kad as savo pienu maitinu.. g.gif vandenuko gal kokio, tik kad ji nelabai jo geria unsure.gif
O siaip mano miss'e rami, patenkinta ir linksma.. tikiuosi ir lektuve tokia bus biggrin.gif
O dar geriau, jei miegos smile.gif Tik nepatogu turbut, juk ant keliu su tokiu netvirtai sedinciu vaiku.. o ji dar pas mane didziule biggrin.gif Zodziu, bus idomu biggrin.gif

Del kainu nesipykit merginos!! lotuliukas.gif Abi jus teisios mirksiukas.gif
Aisku, pigiau nei pries 10 metu, kas bebutu, jei butu kitaip!!! Bet Ryanair manau siek tiek uzsikeles dabar kainas, nes sumazejo konkurentu (pvz British Airways nebeskraido).. O gaila... unsure.gif Butu isvis pigiau grybo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 03 11, 12:59)
As tai tikrai vyrui daiktu limita griezta uzdesiu  lotuliukas.gif
Mes su dukryte skrendam i lt menesiui, tai mums daaaug daiktu reikes, o jis tik kelioms dienoms..  mirksiukas.gif

Aha, kai paskraidysim - parasysim  4u.gif
Galvoju, kad neissigastu del ausyciu uzgulimo kylant.. sako gert ko nors reikia duot. tik kad as savo pienu maitinu..  g.gif vandenuko gal kokio, tik kad ji nelabai jo geria  unsure.gif
O siaip mano miss'e rami, patenkinta ir linksma.. tikiuosi ir lektuve tokia bus  biggrin.gif
O dar geriau, jei miegos  smile.gif Tik nepatogu turbut, juk ant keliu su tokiu netvirtai sedinciu vaiku.. o ji dar pas mane didziule  biggrin.gif  Zodziu, bus idomu  biggrin.gif

Del kainu nesipykit merginos!!  lotuliukas.gif Abi jus teisios  mirksiukas.gif
Aisku, pigiau nei pries 10 metu, kas bebutu, jei butu kitaip!!! Bet Ryanair manau siek tiek uzsikeles dabar kainas, nes sumazejo konkurentu (pvz British Airways nebeskraido).. O gaila...  unsure.gif Butu isvis pigiau grybo  smile.gif

ziuriu mes abi beveik ta pacia diena skrendam i gimtine, as is JAV iskrendu 22d, busiu LT 23d. Manishkei bus be poros dienu 4 menesiai tada... as labai viliuosi, kad normaliai ji tuos skrydzius pernes (turiu persedima Europoj), ypac tas ilgasis per Atlanto vand., is cia iskrenda 23:00 tai manau ji tikrai turetu miegot, ten duoda spec. lopselius tokiems maziems, tai nereiks ant ranku laikyt. Europinis skrydis manau jau bus sunkesnis, nes ant ranku tures tupet mergina visa laika man, nu bet kaip nors, tik dvi valandos juk. siaip tikiuosi, kadangi masinoj ji niekada nei pypt tai gal ir lektuve taip bus...
As irgi pati maitinu, bet ji ima ir buteliuka reikalui esant kuo puikiausiai, tai manau vienaip ar kitaip kylant ir leidziantis gerti gaus.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 11, 18:23)
as is JAV iskrendu 22d, busiu LT 23d. Manishkei bus be poros dienu 4 menesiai tada...

ohooo... tai tikrai ilga kelione jusu laukia rolleyes.gif sekmes mirksiukas.gif

jo, man irgi idomu kaip ten su tuo sedejimu ant keliu kai vaikutis pats dar normaliai nesedi doh.gif bet kiek teko girdeti tai su metuku amziaus vaiku sudetingiau keliauti nei su keliu men ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2008 03 11, 16:38)
ohooo... tai tikrai ilga kelione jusu laukia  rolleyes.gif  sekmes  mirksiukas.gif
jo, man irgi idomu kaip ten su tuo sedejimu ant keliu kai vaikutis pats dar normaliai nesedi  doh.gif  bet kiek teko girdeti tai su metuku amziaus vaiku sudetingiau keliauti nei su keliu men ... rolleyes.gif

taip ilga.. nu bet kaip nors... kaip sakiau del ilgosios dalies nesijaudinu per daug, nes turesim lopsi ir be to bus naktis. O paskui jau kaip nors... manishke tai pasedi ant keliu siek tiek, paskui gulscia palaikyt galima, paskui stacia, kad per peti i zmones paspoksotu, gal po lektuva pavaikstinet - nu manau kaip nors.

O su metinuku manau daug sunkiau, jau ropinet-vaikstinet visur nori... as butent todel ir skrendu dabar, o ne vasaros pabaigoj, kai ji jau arti metu bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2008 03 11, 21:50)
taip ilga.. nu bet kaip nors... kaip sakiau del ilgosios dalies nesijaudinu per daug, nes turesim lopsi ir be to bus naktis. O paskui jau kaip nors... manishke tai pasedi ant keliu siek tiek, paskui gulscia palaikyt galima, paskui stacia, kad per peti i zmones paspoksotu, gal po lektuva pavaikstinet - nu manau kaip nors.

O su metinuku manau daug sunkiau, jau ropinet-vaikstinet visur nori... as butent todel ir skrendu dabar, o ne vasaros pabaigoj, kai ji jau arti metu bus smile.gif

oho.. is amerikos tai ne is anglijos biggrin.gif
nors teisybe tu sakai, miegos tas vaikas ir nelabai ka jaus..
o kokioj saly persesit? mano drauge tai anglijoj keicia lektuvus.

maniskei dar nera 5 men, bet jau sedi, negaliu as jos nulaikyt - pati praktiskai atsiseda doh.gif
as irgi manau, kad kaip nors... miegoti nelabai patogu ant keliu gal, bet nelabai ilga kelione, galima vis kuo nors sudomint.
Atsakyti
si karta Vokietijoj persesiu (Frankfurte). Pries tai esu ir Londone, ir Amsterdame, ir Helsinky persedus, cia jau kaip kuriais metais su bilietais iseina, nes tiesioginiu is JAV i LT vistiek nera sad.gif
Atsakyti