Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

4u.gif sveikos mamytes as tokiu klausimu ax.gif mano sunenas ketina atskristi jam 13 metu ar reikalingas koks patvirtinimas notaro jai skrenda su svetimu zmogumi
Atsakyti
reikia jai da iskauno skrendate ten labai tikrina o jai is rygos tai nelabai ten tikrina bet del visko reikia pasidaryti smile.gif
Papildyta:
Ar Ryanair keleivius su vaikais ileidzia pirmus i lektuva ar reikia priority boarding pirkti ? unsure.gif Uzsisakem bilietus,bet dabar galvoju gal reikejo ir priority imt ?
na nelabai i leis jai neturi nusiperkes priority boarding bet geriau nusipirk nereikes grustis eileja ir su vaiku yra patogiausia nes i lektuva i eini pirmas atsisesti gali kur nori smile.gif
Atsakyti
Ketvirtadieni skrendam su maziuku (7 men). Naudojames AirBaltic paslaugomis. Gal kas galit pasakyt, ar kudikio daigtu tase, na kur prie vezimu buna, skaitosi, kaip atskiras rankinis bagazas? Ar leis man i salona pasiimt ja ir dar savo rankini bagaza?
Mergaites jei nesunku atsakykit i az, nes laiko neperdaugiausiai, o reikalu milijonas dar, taigi laiko sekt temute tikrai neturiu. Aciu isanksto 4u.gif
Atsakyti
Kaip supratau Ryanair kudikiui 10 kg neduoda, viskas turi tilpt i mamos tase doh.gif ???

Skendant su SAS kudikiui priklause nemokamai 10 kg bagazas, bilietas kainavo 28 lt thumbup.gif , su ryanair kudikio bilietas prilygsta 3 suaugusiuju bileitus doh.gif , bet vistiek pigiau nei su SAS lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos gal galite atsakyti jei skrendi su kudikiu tai vezimeli gali pasiimti is vienos dalies nemokamai?na pvz.lopsys su remu kuri vesies iki lektuvo, o jei pasiimsi atskirai sedima dali ar auto kedute teks moketi atskirai?cia kalba apie Ryainera:)
Atsakyti
labas smile.gif ka veikti/kaip uzimti vaika 11val skrydzio metu? skrydis diena doh.gif vaikas beveik dvimetinukas,atskiros vietos nera,bet mano viltis didziule biggrin.gif skrendant i Europa turejom net 3 laisvas vietas smile.gif to paties tikiuos ir dabar smile.gif na pries ilga skrydi dar bus vienas trumpas ir vienas po ilgojo,zodziu kelione visa diena...
Atsakyti
QUOTE(ginbitute @ 2010 12 07, 13:21)
*reikia jai da iskauno skrendate ten labai tikrina
**na nelabai i leis jai neturi nusiperkes priority boarding

* kaune musu ne karto neprase paragauti nieko ax.gif
** Galima ir be priority eiti,kai ilipa priority nusipirke keleiviai 4u.gif

SaNDULIA,vaikuciam iki 2 metu vezimeliu apribojimu nera.Esam skride su 2 daliu, tik uzklijuoja lipdukus ant remo ir lopsio dalies.Uz kedute jau reikes moketi.
Atsakyti
QUOTE(_eu_ @ 2011 02 19, 01:29)
labas smile.gif ka veikti/kaip uzimti vaika 11val skrydzio metu? skrydis diena  doh.gif vaikas beveik dvimetinukas,atskiros vietos nera,bet mano viltis didziule  biggrin.gif skrendant i Europa turejom net 3 laisvas vietas smile.gif to paties tikiuos ir dabar smile.gif na pries ilga skrydi dar bus vienas trumpas ir vienas po ilgojo,zodziu kelione visa diena...

uzjauciu 4u.gif apsisarvok kantrybe..........isidek nauju zaisliuku, knygeliu, na kas idomu vaikui, esu maciusi kiti nesiojamuose kompiuteriuose teletabius paleidzia, bet tokio amziaus vaikui reikia laisves judejimui g.gif
Is patirties:
1 kartas: sale sedejo susiraukes senis, kuris kelis kartus pasiskunde stiuardesei jog jam trukdo mano vaikas doh.gif , gerai kad ji perpasodino i kita vieta thumbup.gif
2 kartas: su SAS stiuardese padovanojo pilna maiseli dovaneliu, ten buvo zaisliukai kurie uzsideda ant pirsto, priesais sedejo kokie tai studentai tai jie mano vaika linksmino 3 valandas lotuliukas.gif rode ivairius vaidinimus thumbup.gif
3 kartas visa kelione zirze, pyko doh.gif norejau prasmegti debesyse doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Liberty_83 @ 2011 02 19, 01:43)
* kaune musu ne karto neprase paragauti nieko  ax.gif
** Galima ir be priority eiti,kai ilipa priority nusipirke keleiviai  4u.gif

SaNDULIA,vaikuciam iki 2 metu vezimeliu apribojimu nera.Esam skride su 2 daliu, tik uzklijuoja lipdukus ant remo ir lopsio dalies.Uz kedute jau reikes moketi.

visada teko ragaut buteliuke vezama skysti, patikrindavo ar tyreles nebuvo atidarytos

neteko naudotis priority, bet stebejau, kaip kitos mamos lipa per galvas saukdamos jog su vaiku blink.gif dazniausiai jas pasiuncia i bendra eile arba liepia italpint tase i ta deze ir pasveria tase

teko skrist su keliom kompanijom visada vezimeli palikdavau prie laipteliu i lektuva ir ten pat rasdavau islipusi, o Ryanair nuskridus i vieta vezima atiduoda i bagaza doh.gif , karta teko laukt bagazo daugiau nei pusvalandi su vaiku ant ranku doh.gif
Atsakyti
problema,jam zaislai tik masinytes... na bet gal progu jas pavarinet? biggrin.gif kompo net negaleciau istraukti,nes jis tada nuo neatsiklijuotu...brac liko kiek daugiau nei savaite,o ka dayt reiks nezinau...
kai skridom i Europa manasis zaide su kamuoliuku is popieriaus ir kiek per aukstai isimetejo ir stuktelejo nelaimingam lenkui (skridom i Varsuva) i virsugalvi,tas kad sukliko,lyg is plytos gaves,o as ramiai atsiprasiau ir paaiskinau situacija,bet jis vistiek triksmavo ir mano neisaukletu vaiku baisejosi,kol prie jo nepriejo vyrukas su kuriuo as turejau ilgaji skrydi tai jam buvo greit paaiskinta,tai po to piktas lenkas manajam saldainius dalino smile.gif keisciaucia tai kad abu kalbejom angliskai ir abu pasakem kad mazasis po 11 val skrydzio,bet as smulkute,o geras dede kaip spinta su antresolem smile.gif
Atsakyti
ojezau 11h vaikiuikui atkenteti reik blink.gif as pati tiek netverciau lotuliukas.gif mat visada lektuve vemiu ax.gif taip kad mano maze atlaiko geriau skrydzius nei as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2011 02 18, 19:13)
ojezau 11h vaikiuikui atkenteti reik blink.gif  as pati tiek netverciau lotuliukas.gif mat visada lektuve vemiu ax.gif taip kad mano maze atlaiko geriau skrydzius nei as doh.gif

4u.gif plius dar du skrydziai,bet jie trumpi max 2 val irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(_eu_ @ 2011 02 19, 00:26)
4u.gif plius dar du skrydziai,bet jie trumpi max 2 val  irnesakyk.gif

man ir dvi valandos kaip begalybe skrendan is londono i lietuva, o si karta kai skridau tai mazge sokinejo man ant pilvo ir dare ku-ku prieki sedinciom mergytem kurios ja kalbino doh.gif buvo tikrai ne kas, nes mano skrandis ir taip ant manes pyksta skrendant lotuliukas.gif
Atsakyti