Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko, kūdikio kelionė lėktuvu

QUOTE(philipa @ 2011 02 18, 19:13)
ojezau 11h vaikiuikui atkenteti reik blink.gif  as pati tiek netverciau lotuliukas.gif mat visada lektuve vemiu ax.gif taip kad mano maze atlaiko geriau skrydzius nei as doh.gif

o priemoniu jokiu nebandei? Mano anyta labai pykina, tai ji anksciau tabletes gerdavo sake labai padedavo, paskui rado apyrankes tokias specialias (nebrangios jos ir gan paprastos) tai jas naudoja ir niekada nepykina jos, o anksciau vemdavo istisai.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 02 19, 00:50)
o priemoniu jokiu nebandei? Mano anyta labai pykina, tai ji anksciau tabletes gerdavo sake labai padedavo, paskui rado apyrankes tokias specialias (nebrangios jos ir gan paprastos) tai jas naudoja ir niekada nepykina jos, o anksciau vemdavo istisai.

ne nebandziau, pirma karta girziu apie tas apyrankes g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2011 02 18, 20:55)
ne nebandziau, pirma karta girziu apie tas apyrankes g.gif

va tokios
http://www.amazon.co...t/dp/B000R9D63M
Atsakyti
kazi jos man padetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joltoma @ 2011 02 19, 00:56)
visada teko ragaut buteliuke vezama skysti, patikrindavo ar tyreles nebuvo atidarytos

neteko naudotis priority, bet stebejau, kaip kitos mamos lipa per galvas saukdamos jog su vaiku  blink.gif
teko skrist su keliom kompanijom visada vezimeli palikdavau  prie laipteliu i lektuva ir ten pat rasdavau islipusi, o Ryanair nuskridus i vieta vezima atiduoda i bagaza  doh.gif , karta teko laukt bagazo daugiau nei pusvalandi su vaiku ant ranku  doh.gif

Nezinau, musu neprase Kaune niekad net netikrinoTiesiog visad dukrytes maistuka sudedavau atskirai i deze ta ir viskas.
O kai skridom is Gatwicko, prase vaisines tyreles pradaryt ir paragauti.Bet ir tai maloni moteris buvo kai kuriu neliepe ( mazute tokia nevalgiuke budavo, sunku itikti tai prisiimdavau kruva ivairiu skoniu).
Na, as per galvas nelipau ir tuo pasinaudojau kai dukryte buvo maza, norejau geresnes vietos prie lango, kad ramiai pamaitinti krutimi.Bet karta kai skridom be tecio mane apstumde ( as jau is tautieciu pagalbos senai nesitikiu), tai kodel toms mamos taip ir nesielgus.
Niekada vezimo neteko atsiimti su bagazu, visad budavo prie laiptu.
Kalbu apie ryanair 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As skrendu su 5 menesiu dukrele is UK i LT. Manoji daugiau pienuko isgeria nei 100ml (ji vienu mauku sudoroja 180ml.), o dar aisku ir arbatytes atsigeria. Jei pritruksta- paleidzia dudas. doh.gif
Kiek naujagimiui galima paimti pienuko, maistelio,kosytes, arbateles i rankini bagaza? O jei as imciau ready to feed pienuka, bet jo talpa 200ml, ji man atimtu? verysad.gif Kaip mamos darot skrendancios su mazais leliukais ir jau nebemaitintancios MP? Pasidalinkit patirtimi, nesinori tureti baisia kelione, rikdyti vaika, gadinti nuotaika aplinkiniams keleiviams ir aisku sau. ax.gif
Atsakyti
as kai skridau pirma karta is stansted i lietuva tai visko buvau prisiemus, ir miltuku(pienuko)ir paruosto ir vaikisku sultyciu ir tyreliu lotuliukas.gif tai is viso to gerio man liepe issirinkti du kuriuos noriu issinesti kitka teko mesti lauk, tai pasiemiau banke miltuku(ten stiuardesiu paprasai vandens ir jos tau ipila i buteliuka)ir tyrele, ir aisku viska teko ragauti smile.gif taip kad neprisiimkit visko nes bus pinigai nuplauke veltui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2011 02 19, 06:00)
kazi jos man padetu? g.gif

nezinau, as patirties neturiu, nes manes nepykina. Bet va sakau anyta tai prisiekineja jom. Gali pabandyt nebrangios jos.
Atsakyti
QUOTE(Meggin @ 2011 02 19, 13:42)
O jei as imciau ready to feed pienuka, bet jo talpa 200ml, ji man atimtu?  verysad.gif

Neatimtu 4u.gif as turiu drauge ji dirba Kauno oro uoste, tai as sito klausiau del pazistamos ir ji skridsdama neturejo problemu.SKrido i Milana berods, is Kauno tik su rankiniu bagazu ir vezesi pienuko visai kelionei smile.gif
as skaitau ir galvoju ar mums pasiseke ar kaip, bet mes problemu netureje.
Esu pastebejus, jog boots buna misinuku tu paruostu, ir tyreliu buna.Pasirnkimas zinoma ne didelis.
Atsakyti
QUOTE(philipa @ 2011 02 19, 15:56)
as kai skridau pirma karta is stansted i lietuva  tai visko buvau prisiemus, ir miltuku(pienuko)ir paruosto ir vaikisku sultyciu ir tyreliu lotuliukas.gif tai is viso to gerio man liepe issirinkti du kuriuos noriu issinesti kitka teko mesti lauk, tai pasiemiau banke miltuku(ten stiuardesiu paprasai vandens ir jos tau ipila i buteliuka)ir tyrele, ir aisku viska teko ragauti smile.gif taip kad neprisiimkit visko nes bus pinigai nuplauke veltui ax.gif

Aciu uz pasisakyma. 4u.gif Na, as galvoju miltukus i buteliuka supiltus detis, kad tik vandenuko uzpilti reiktu.

QUOTE(Liberty_83 @ 2011 02 19, 21:39)
Neatimtu  4u.gif  as turiu drauge ji dirba Kauno oro uoste, tai as sito klausiau del pazistamos ir ji skridsdama neturejo problemu.SKrido i Milana berods, is Kauno tik su rankiniu bagazu ir vezesi pienuko visai kelionei  smile.gif
as skaitau ir galvoju ar mums pasiseke ar kaip, bet mes problemu netureje.
Esu pastebejus, jog boots buna misinuku tu paruostu, ir  tyreliu buna.Pasirnkimas zinoma ne didelis.

O cia gera mintis thumbup.gif , visai pamirsau, kad Bootse galiu nusipirkti kokia tyrele ir pan.clap.gif Siaip kiek as zinau, kad is Kauno ir Rygos skrendi, tai muitininkai i vaiko maistelius "ziuri pro pirstus", o UK siek tiek rimciau. Bet gal cia priklauso ant kokio papulsi blink.gif .
Atsakyti
Sveikos, ar vaikams beveik 2 m. ir 6 m. reikalingi pasai skrendant i Londona? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE('Karina @ 2011 02 23, 12:26)
Sveikos, ar vaikams beveik 2 m. ir 6 m. reikalingi pasai skrendant i Londona?  4u.gif

Žinoma, kad reikalingi ax.gif
Atsakyti