QUOTE(Smaika @ 2008 03 03, 19:22)
Niekam nieko nesiruosiu irodineti ar aiskintis
O juo labiau pakeisti kieno nors nuomone
Mano tokia nuomone ir taskas!Pati nesu tikejimo fanatike,bet ..Ai ,tiek to..Nemoku filosofuoti,as pavyzdziui ,kad jie sitai padare,labai dekinga tevams..Juk anksciau buvo ir kiti laikai,kaip suprantate,mano vaikai jau suauge.Juokinga,jei manes tevai butu klause:ar tu nori prieiti prie pirmos komunijos,kai man buvo tik 7 metai
Ka gali duoti krikstas ar sutvirtinimo sakramentas?Dideli nama ar masina?Gal nereikia manes provokuoti
O atvirai,ir nelabai mokeciau paaiskinti,nes tikejimas Dievu pas mane sirdyje,o ne irodinejimuose.Zodziu,as pati laiminga,kad tikiu,tai ir vaikams norejau ko geriausio.Aisku,nieko as cia nepaaiskinau
,tiek to..
Kaip pvz.,vienu musu giminiu uzaugo mergaite ir paklause tevu:Kodel jus manes nepakrikstijot,ka ar jums jau taip sunku buvo..Dabar ji jau uoli katalike

Kaip pvz.,vienu musu giminiu uzaugo mergaite ir paklause tevu:Kodel jus manes nepakrikstijot,ka ar jums jau taip sunku buvo..Dabar ji jau uoli katalike

Keistas dalykas yra tikėjimas... Tai kažkokia vidinė būsena. Mano tėvai nebuvo giliai tikintys (greičiau jie laikėsi tradicijų, visada šventėme katalikų šventes). Tai buvo sovietmetis ir taip buvo įprasta. O aš neatmenu nuo kada vaikščiojau nešiodamasi kišenėje Rožančių, kurį man padovanojo močiutė. Ir Pirmos Komunijos manęs nieks neprivedė... Priėjau prieš savo pačios vestuves. Man tai pačiai buvo labai svarbu. Atmenu, kai būsimo vyro mama kalbėjo apie santuokos Sakramentą - viduje raudonavau ir nepasakiau jai, kad nesu priėmusi Pirmosios Komunijos... O tuo pačiu viduje žinojau, kad esu labiau tikinti, nei eilinė davatka ir net pati mane egzaminavusi būsimoji anyta...