Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai vienykimės

g.gif as tai irgi manau,kad mano seimoje Dainiaus globa sekminga tik todel kad jis nors ir maziausias ir labai reikia ji myleti ir viska pateisinti bet dukros virsenybe yra ne tik pries ji bet ir pries kiitus brolius,zodziu mergaite yra mergaite ir taskas.Ja barti ir aukleti galiu tik as,kiti tik myleti.Tai tada siaip taip suderinu ir nei pavydo nei isteriju.O kad sunku tai aisku, bet praeitam gyvenime prisidirbau tai atiduodu skola..
Atsakyti

Mielosios,su šventėm 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Juk būna dienų lyg tyčia.....sunkių be galo ir lengvų tarsi pavasario vėjelis...Toks gyvenimas....ir kai praslenka tas juodas debesis-neatrodo kad buvo taip nepakeliama....

Pas mus namuose irgi ne pats geriausias metas...paaugliai berniukai eina galvomis-o tėčiui tada kyla spaudimas....O aš strikinėju nuo vienų prie kitų....

Bet šiandien labai senoviškai ruošiuosi velykom...užminkiau pyragus-vaikam duosiu po tešlos gabalą,tegul sau bandutes kepa....Kokią valandą bus tylu ir ramu tongue.gif ,paskui kepsim avies kumpį ir dažysim kiaušinius mirksiukas.gif ...smagumėlis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ramute53 @ 2008 03 22, 08:22)
Mielosios,su šventėm 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Juk būna dienų lyg tyčia.....sunkių be galo ir lengvų tarsi pavasario vėjelis...Toks gyvenimas....ir kai praslenka tas juodas debesis-neatrodo kad buvo taip nepakeliama....

Pas mus namuose irgi ne pats geriausias metas...paaugliai berniukai eina galvomis-o tėčiui tada kyla spaudimas....O aš strikinėju nuo vienų prie kitų....

Bet šiandien labai senoviškai ruošiuosi velykom...užminkiau pyragus-vaikam duosiu po tešlos gabalą,tegul sau bandutes kepa....Kokią valandą bus tylu ir ramu tongue.gif ,paskui kepsim avies kumpį ir dažysim kiaušinius mirksiukas.gif ...smagumėlis lotuliukas.gif

Oi, Ramute, kaip šaunu!!! Ėmiau tarsi užuosti tavo pyragus... nuo jų ir tėčio spaudiimas normalizuosis wub.gif

Su šventėm visas, visas, visas 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Visoms seimoms,visiems vaikuciams ,margu siltu Velyku !!!
Atsakyti
Velykų rytą varpam nuaidėjus, širdis te pražys žiedais orchidėjų!
Atsakyti
Nu sveikutes tokia puikia antra Velyku diena 4u.gif .
Alfija,as sutinku su visom tavo issakytom mintim,del algos steigimo,laikas visiems pagaliau issiaiskinti del globeju statuso ir savo teisiu,nes mes iki siol turime tik pareigas,o jau paskui galima ir del pasalpos dydzio pasigincyti.As uz socialines garantijas ir atlyginima ! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2008 03 21, 15:02)
bet ir tai kad globėjai visiškai neginami, kad globėjų vaikai stumiami į pavojų. Gelbėdama vieną vaiką , klampdinu kitą.

O nuo ko reikia ginti globeja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 03 24, 20:46)
O nuo ko reikia ginti globeja?  g.gif
Manau nuo poziurio-kad tik jos problemos jei yra sunkumu su vaiku ,kad ji turi paaukoti savo ramybe,nervus ,savo vaiku nervus ir ramybe vardan globojamo vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2008 03 25, 12:01)
Manau nuo poziurio-kad tik jos problemos jei yra sunkumu su vaiku ,kad ji turi paaukoti savo ramybe,nervus ,savo vaiku nervus ir ramybe vardan globojamo vaiko.

Sutinku su tavimi.
Atsakyti
Tai va realybė tokia, kad iš manęs atima mano mergaitę, jau įvyko teismas ir ją gražina motinai.
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2008 04 01, 07:54)
Tai va realybė tokia, kad iš manęs atima mano mergaitę, jau įvyko teismas ir ją gražina motinai.

Aš čia kažko nesupratau. Gal čia balandžio 1-osios pokštas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dar @ 2008 04 01, 07:54)

Dar, parašyk daugiau (viskas įvyko steigiant laikiną globą?), gal AŽ.
Atsakyti