Galvoju, kad gerai kad vaikai lengvai duodami globon, tik poto reikia visokeriopos pagalbos globėjams,o tokiems kur lengva ranka paėmė dar daugiau. Globos pinigai- labai nedideli palygint su tuo kiek išlaikymas globos namuose kainuoja, tai galėtų panaudoti tuos pinigus pagalbai globėjams. Jei man būtų darę kliūtis, bandę mane visaip- nu kaži ar būčiau atsilaikius, nors nesu minkštas riešutas.Nebūčiau įvykdžius savo misijos-ištraukti tuos du vaikus iš globos namų.
Galvoju, kad gerai kad vaikai lengvai duodami globon, tik poto reikia visokeriopos pagalbos globėjams,o tokiems kur lengva ranka paėmė dar daugiau. Globos pinigai- labai nedideli palygint su tuo kiek išlaikymas globos namuose kainuoja, tai galėtų panaudoti tuos pinigus pagalbai globėjams. Jei man būtų darę kliūtis, bandę mane visaip- nu kaži ar būčiau atsilaikius, nors nesu minkštas riešutas.Nebūčiau įvykdžius savo misijos-ištraukti tuos du vaikus iš globos namų.
Andro, nepažįstu jūsų šeimos, bet iš aprašymų kyla nuojauta, kad eini teisinga kryptimi. Sekmės jums
PS O Dainiui vis dar 3?
PS O Dainiui vis dar 3?
QUOTE(Andro @ 2008 06 18, 17:40)
Skaičiau vienoj knygoj, kad yra vaikų kuriuos kai narkotikas veikia tėvų, motinos davedimas iki užvirimo. Žino, bet daro.
Ačiū už šitą
Andro, tur4jau galvj tuos atvejus, kada globėjas paėmęs vaiką nuolatinėn globon, jį kaip lengva ranka grąžino, taip lengva ranka, be kliūčių gauna kitą- kurį teigia myli labai, bet jei tas vaikas kuo pakenks- kažkaip per jį subirs šeima, šiaip kas atsitiks- jį irgi grąžins. Su labai skaudama širdim, bet grąžins.
Čia jau yra susugusio žmogaus gyvenimo nuostatos, ir kad jos keistųsi tokios pagalbos neišgalvosi. Reiktų, kad to žmogus norėtų pats, bet...Norinčiam žmogui ta pagalbą galima rasti ir be kapitalinių įdėjimų
Papildyta:
QUOTE(Paragintoji @ 2008 06 18, 22:36)
Blembačka, jaučiuosi tokia neverta mano vaiko... Esu tokia, tokia ir tokia bloga. Kaip man sopa, kai atmenu blogumo minutes... Mintyse ir asmeniniam buvime klaupiuosi prieš jį. Žliumbiu. Ir kaskart klausiu: ar čia negailiu pati savęs? Ir su dėkingumu pakeliu akis aukštyn. Gavau daaaaug daugiau. Atleiskit, kad emocingai. Taip forume nedera. Bet tokia esu.
Ar savęs negaili
Dėl kitko jungiuosi prie Tuoj
QUOTE(Andro @ 2008 06 18, 16:40)
Didelės jėgos reikia neužkibti ant tokių kablių man tai naujiena, bet su tam tikrais pralaimėjimais bet varomės į priekį.
O toje knygoje pasakojama, kaip elgtis tokiose situacijose? Ir įdomu, kokia tai knyga?
Nu bliamba miargos varot aukstom frazem
,as tai esu paprastas zmogus su paprastom ydom ir paprastom ,savo vertybem,auginu paprastus ,biski padukusius vaikus.Neslepsiu,kai reikia pykstames ,taikomes kaip mokame,bet vistiek myliu as juos tokius kokie jie yra su savo vertybem ir savo trukumais ir nekeisciau ju i jokius kitus ,kad ir pacius geriausius
.
QUOTE(carvel @ 2008 06 19, 21:32)
,as tai esu paprastas zmogus su paprastom ydom ir paprastom ,savo vertybem,auginu paprastus ,biski padukusius vaikus.Neslepsiu,kai reikia pykstames ,taikomes kaip mokame,bet vistiek myliu as juos tokius kokie jie yra su savo vertybem ir savo trukumais ir nekeisciau ju i jokius kitus ,kad ir pacius geriausius
.
o mes siandien su dicke buvom pas psichologe.ziuriu visai jai patiko.dar eis 4 kartus viena.ir siandien tokios geros nuotaikos ji visa diena.
o mazoji mokosi po 3 anglu zodzius ir vis po truputi daugybos lentele i diena.siaip gyvename visai gerai.mazoji inese labai daug gyvumo ir savo didele pastovia sypsena i namus.
laureta gal tavo mergyte nepripranta prie naujos vietos?manau pripras ir neberakinesis.o tau paprasciausiai reiktu pasidet visad rakta po ranka
QUOTE(carvel @ 2008 06 19, 22:32)
.
mano mazoji vakar nueidama miegoti uzdare duris ir uzsirakino. vyresnele susiruosi miegoti negali ieiti. velus metus, visi miega. o kur duru raktai, as nezinojau. baisiausia tai, kad kambary liko ijungtas kompas. ir dar jeigu nakti mazyle isinores i tualeta, nesupras kodel durys uzrakintos per miegus. jau buvau ir atsigulus, manau nieko nebus reikia keltis, neduokdie nelaime. pazadinau vyra, atrakino duris. o mano mazyle miega, kompas ijungtas, sviesa dega (mat pries miega knygute varte). ryte ir kalbejomes, bet vel paeme is vidaus ir uzsirakino.
QUOTE(velute @ 2008 06 19, 22:58)
gal tavo mergyte nepripranta prie naujos vietos?manau pripras ir neberakinesis.o tau paprasciausiai reiktu pasidet visad rakta po ranka 
vieta cia ne prie ko, mate kaip vyresnele rakina tai ir ji padare, bet gi pasekmiu nesupranta. ji tai darydavo ir Lietuvoje namie, bet tik dienomis.
Tai va, šaunuolės mes globėjos ir visos tos kurios negrąžina vaikų ir dar baisiau-ima kitą. Nu tokios baisybės tai net nesugalvočiau. Jau jei negali globot, per sunku, palūžai, tai kokie gali būt kiti vaikai.
čia maždaug per durną galvą kojoms ne pakajus
Surašei laba fainai viską
Geri bus įspūdžiai iš Švėkšnos, pamatysi
Geri bus įspūdžiai iš Švėkšnos, pamatysi
[/quote]
pirmą naktį miegojo normaliai tik pusę šešių atsikėlė
P.s. labiausiai tai sutriko mano vyras kai jį išvežiau,ir Dainius, abu stengėsi neatsisveikint,net vyras siūlė jį vežtis į Marijampolę kur dabar esu...