Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(TiAmo @ 2008 04 10, 15:08)
bet juk negali gertas duphastonas dar praeita cikla daryt kokios tai itakos tyrimams dabar, ar ne?

tikrai negali smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Noreciau jusu konsultacijos. Planuojam leliuka puse metu. Bet kol kas niekaip, todel galvoju pasitikrint kokie pas man su hormonais reikalai, kadangi kai del skydliaukes sutrikimu gydziausi, minejo gydytojas, kad gali but testosterono per daug, nes plaukuotumas didokas.
Tai va paklaust noreciau, kada T tyrima daryt galima, bet kada ar tam tikru ciklo laiku? ir po to pas savo gine su atsakymu eit? Ir jei didelis butu T, kaip jis reguliuojamas? ir kaip ilgai trunka tas reguliavimas?
Va kiek priklausinejau smile.gif
Busiu dekinga už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 04 10, 14:17)
Pas mane tas pats hiperandrogenizmas.Per daug testoterono ir laisvu androgenu indeksas gerokai normas perzenges buvo.Dabar viskas kaip ir normos ribose.O tas SHBG is pat pradziu buvo 40 (norma 26-110),auksciausias 66.Nekyla jau taip ir daug.Vartojau Thybona,dexamethoson.O ka tu vartojai?Ar tik Diane35?

Labas,

be Diane 35 dar 3 menesius dexametazona geriau (0,25 mg). Siaip dexa man skyre, nes DHEA-s buvo per aukstas. Beje, SHBG jau per pirma men. nuo 50 iki 180 pasoko. Po 3 men. jis isliko toks pat. Speciau, kad cia Diane 35 itaka.
Atsakyti
QUOTE(toto @ 2008 04 10, 16:19)
Tai va paklaust noreciau, kada T tyrima daryt galima, bet kada ar tam tikru ciklo laiku? ir po to pas savo gine su atsakymu eit? Ir jei didelis butu T, kaip jis reguliuojamas? ir kaip ilgai trunka tas reguliavimas?
Va kiek priklausinejau  smile.gif
Busiu dekinga už atsakymus.  4u.gif

aš tai tau siūlyčiau visų pirma nueiti pas gydytoją, tau surašys visą sąrašiuką kokius tyrimus kurią dieną reikia atlikti ir va su tuo sąrašiuku tada galėsi kas antrą dieną nuleidinėti kraują biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 04 10, 16:12)
tikrai negali smile.gif

aciuuuu aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2008 04 10, 15:23)
aš tai tau siūlyčiau visų pirma nueiti pas gydytoją, tau surašys visą sąrašiuką kokius tyrimus kurią dieną reikia atlikti ir va su tuo sąrašiuku tada galėsi kas antrą dieną nuleidinėti kraują biggrin.gif

Dekui, bandysiu nuo jos ir pradet smile.gif
Atsakyti
Mielos drauges,

kas turit THYBONO lietuviska aprasyma?

niekur nerandu nei internete ir vaistinej nedave smile.gif

aciu,

ir as pasidalinsiu su Jumis kai turesiu kokiu stebuklu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 04 10, 18:25)
Mielos drauges,

kas turit THYBONO lietuviska aprasyma?

niekur nerandu nei internete ir vaistinej nedave smile.gif

Pamelo, o kas tave neramina?
Aš kažkada vokiškai mokiausi, tai galėčiau paverst, turiu vokišką. Visą išverst tai daugoka būtų biggrin.gif
Atsakyti
labas merginos, padekit:
21 c,d :
progesteronas - 12.89 ng/ml
prolaktinas - 756.8 uiu/ml
(dariau Aids centre) normu nezinau
ar buvo ovuliacija ir kaip prolaktinas didelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerepashka26 @ 2008 04 11, 09:52)
labas merginos, padekit:
21 c,d :
ar buvo ovuliacija ir kaip prolaktinas didelis?  g.gif

Su ovuliacija klaustukas, nes šiaip nuo 20 ng/ml galima sakyti kad ji įvyko. Prolaktinas padidėjęs, nebent ten normos kitokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(cerepashka26 @ 2008 04 11, 09:52)
labas merginos, padekit:
21 c,d :
ar buvo ovuliacija ir kaip prolaktinas didelis?  g.gif

pagal progesteroną nelabai dar įvykusi ovuliacija, dar žiūrint kokio ilgumo ciklas - gal kartais per anksti darei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2008 04 11, 10:04)
pagal progesteroną nelabai dar įvykusi ovuliacija, dar žiūrint kokio ilgumo ciklas - gal kartais per anksti darei g.gif

mano ciklas 30-32 dienu.
preita menesi dariau 24 c.d tai buvo:
progesteronas 21ng/ml
prolaktinas - 776 uiu/ml
o dabar dariau 22 c.d tai :
prog - 12.89 ng/ml
prl - 756.8 iui/ml
bet ej paverst kitai vienetais:
PROG:
nmol/l*0.314=ng/ml(ug/l)
ng/ml*3.18= nmol/L
12.98 ng/ml*3.18=40.99 nmol/L
norma ( lutealinė fazė 4,9 - 72 nmol/l )
PRL:
756.8 uIU/ml(mIU)*0.047= 35 ng/mL(normos?)

ng/ml*21.2=uIU/ml(mIU/L)
Atsakyti