Įkraunama...
Įkraunama...

Hormonų tyrimai

QUOTE(millamia @ 2008 03 26, 15:02)
Sveikos mergaites, na reikia jusu pagalbos.pasidariau siandien hcg+b siandien 11dpo ir rodo 140 u/l. ka tai reiskia? klausiau sesutes tai liepe pasidaryti penktadieni vakare pakartoti tyrima sake kad cia labai maza rodo nestuma ir gali visko buti kas iskraujuosiu, o pilva vis pamaudzia atrodo tuoj mm ateis. nezinau ka daryt verysad.gif

As tai turiu tokias normas(tikiuosi tokiepat vienetai):
Nuo pastojimo :
1 sav 0-50
2 sav 20-500
3 sav 500-5000
4 sav 3000-19000
8 sav 14000-169000
12 sav 16000-160000
14 sav 38106
paskui krenta iki 14991 20sav.

Tai atrodo,kad tavo hcg thumbup.gif
Gal sesute nezino kaip vertint g.gif ,gal nuo mmm skaiciavo.Nors tiesa pasakius kai kurios laboratorijos ir raso normas nuo mmm.O nebuvo prideta normu?
Atsakyti
QUOTE(amir @ 2008 03 27, 11:31)
O tai gal IUI darei, ar naturaliam cikle?

nea man stimuliacija buvo. su clostelbegyt ir gonal f. o ovuliacijq pati ivyko, nereikejo sprogdinamuju leisti.
Atsakyti
Sveikutes,
nezinau kur dar paklausti... o internete info rasti taipogi nepavyko.
Pasidariau 3cd: FSH, LH ir E2.
Tyriausi nes kiausides lyg ir policistines atrode ginekologei.
pirmieji du normos ribose - FSH 8, LH 4

O E2 <73.5pmol/l kai laboratorijos ribos folikulinej fazej 73,4-587
Ar kam buvo per mazas E2 hormono kiekis?
Skaiciau kai per didelis tai hiperstimuliacija gresia...o kai mazas kas?

Dekui is anksto, nes iki vizito pas daktare dar laukti ...o nervas ima kai net nezinau kas per priezastis cia gali but... ir kokios pasekmes.
Dekui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ukutis: 28 kovo 2008 - 21:35
verysad.gif Mergaitės, patarkite, pas kokį daktarą Kaune eiti dėl sutrikusio ciklo, dėl harmonų. Buvo sutrikę,jau kažkada rašiau, nebuvo mm, darė bele kada, nes mm nebuvo. Vėliau atsirado po ilgos pertraukos, pasidariau hormonus, jie buvo labai geri, o dabar vėl nėra mm. Pas ką lankiausi, abejingumas toks, kad išeinu su noriu verkt. Lengviausia atsakyti spėliojant,kad gal gerti kontraceptikai, o gal klimaksas ankstyvas verysad.gif
Padėkite, nes nebežinau ką daryt. Dabar vėl padarė hormonų tyrimus BMP Kaune. Sakau,kam darom,jei mm nėra, tai jie juk bus netikslūs. Na, vistiek padarė, o juk tai kainuoja, o kokia nauda? Pagert Duphaston, bet jis išaugs mm kartui, o kas toliau?? Pasimetus esu, padėkite, kur man eit??
Ar gali būt neaukšti hormonai, normoje, jei prasidėjęs klimaksas?? aš nesuprantu,bet manau, kad būtų dideli, bet gal telpantis į normas, jei buvo mm. O čia labai geri po ilgo mm nebūvimo ir vėl nėra mm verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dominyyka: 29 kovo 2008 - 10:40
QUOTE(Dominyyka @ 2008 03 29, 10:36)
verysad.gif Mergaitės, patarkite, pas kokį daktarą Kaune eiti dėl sutrikusio ciklo, dėl harmonų. Buvo sutrikę,jau kažkada rašiau, nebuvo mm, darė bele kada, nes mm nebuvo. Vėliau atsirado po ilgos pertraukos, pasidariau hormonus, jie buvo labai geri, o dabar vėl nėra mm. Pas ką lankiausi, abejingumas toks, kad išeinu su noriu verkt. Lengviausia atsakyti spėliojant,kad gal gerti kontraceptikai, o gal klimaksas ankstyvas verysad.gif
Padėkite, nes nebežinau ką daryt. Dabar vėl padarė hormonų tyrimus BMP Kaune. Sakau,kam darom,jei mm nėra, tai jie juk bus netikslūs. Na, vistiek padarė, o juk tai kainuoja, o kokia nauda? Pagert Duphaston, bet jis išaugs mm kartui, o kas toliau?? Pasimetus esu, padėkite, kur man eit??
Ar gali būt neaukšti hormonai, normoje, jei prasidėjęs klimaksas?? aš nesuprantu,bet manau, kad būtų dideli, bet gal telpantis į normas, jei buvo mm. O čia labai geri po ilgo mm nebūvimo ir vėl nėra mm verysad.gif

Nelabai suprantu kaip gali būti geri hormonai jei mm tokios nereguliarios g.gif O kokius hormonus tyrei ?
Atsakyti
QUOTE(kilte @ 2008 03 29, 14:43)
Nelabai suprantu kaip gali būti geri hormonai jei mm tokios nereguliarios  g.gif  O kokius hormonus tyrei ?

va tokie rezultatai harmonu po 5 menesiu mm nebuvimo.
Liutropinas IU/L 3,98 ( NORMA 1,1-11,6 )
Folitropinas 7,77 ( norma 3,5-12,6)
tai daryta 3 ciklo diena. Po to men buvo ir vel 4 nera verysad.gif
Tai ar tai gali but klimaksas??
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2008 03 29, 10:36)
verysad.gif Mergaitės, patarkite, pas kokį daktarą Kaune eiti dėl sutrikusio ciklo, dėl harmonų.

O Tu nenori tiesiai keliauti į Vaisingumo kliniką arba Motina ir vaikas?
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2008 03 29, 16:57)
va tokie rezultatai harmonu po 5 menesiu mm nebuvimo.
Liutropinas IU/L 3,98 ( NORMA 1,1-11,6 )
Folitropinas 7,77 ( norma 3,5-12,6)
tai daryta 3 ciklo diena. Po to men buvo ir vel 4 nera verysad.gif
Tai ar tai gali but klimaksas??

Su šiais hormonais viskas gerai, taip kad gal reikėtų kokius papildomai išsitirti, nes nemanau kad esant tokiems nukrypimams visi normoj būtų g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif ,

Mano hCG nuo 03.26-36 033, paaugo iki 54 869 (siandien)kaip manot pakankamai?
Atsakyti
Nu net nežinau, kad toks HCG nelasbai jau vertinamas gal g.gif Nu realiai tai nepadvigubėjęs, bet vėlesniu laiku gal jau ir nebetaip auga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rola @ 2008 03 31, 16:35)
Laba  4u.gif ,

Mano hCG nuo 03.26-36 033, paaugo iki 54 869 (siandien)kaip manot pakankamai?

Tai kad kuo puikiausias 4u.gif Jis neužilgo išvis stabilizuosis, ir nebekils mirksiukas.gif
Gydytojai tai pasijuoktų kad dar vis darai hcg prie tokių skaičių, bet suprantu tave 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mia @ 2008 03 31, 20:46)
Tai kad kuo puikiausias  4u.gif Jis neužilgo išvis stabilizuosis, ir nebekils  mirksiukas.gif
Gydytojai tai pasijuoktų kad dar vis darai hcg prie tokių skaičių, bet suprantu tave  4u.gif

Normali gydytoja nesijuoktu, nes jei nustoja vystytis hCG tai parodo...
Atsakyti