Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau, kad mano augintinis neįkastų vaikui

QUOTE(sniegosunys @ 2008 02 04, 17:43)
Kitas dalykas, jei šuo vienas, gali jis ir ha turėt teritorijos tikrai nelakstys ir nedūks, jei su juo neužsiimsi, paslankios ir viskas.

Auksiniai zhodzhiai- to irodymas mano 2 ish 3 shunu,- paslankioja is sedi- taip gali sedeti visa diena shiknas nushalusios assa.gif assa.gif mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 04 vasario 2008 - 17:59
Prisiskaiciau nuomoniu ivairiausiu, kyla ivairiu minciu; viena ju kad gal jau per velu peraukleti suni. Pradzioj musdavom kai pradejo urgzt ant vaiko, paskui rekdavau, bet niekas nepadeda. Zinau kad jeigu ikastu vaikui tai ta pacia minute skristu is 4 auksto, gal ir ziauriai cia parasiau bet zinau kad nesusilaikyciau.

Gal kas zino patikima buda kaipo elgtis kai suo suurzge ant vaiko. Gal as kazka ne taip darau, kad jis nesupranta.

Skambinau i dresura, reiks pabandyt vest, bet vyras daug dirba o as su mazu vaiku, sunku suderinti.

Cia man jau antras suo,pirma kalyte taip pat amerikieciu kokerspanielis buvo pavyzdingas suo, bet susirgo verysad.gif ir teko uzmigdyt , isigijom kita ir dabar gailiuosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(della3 @ 2008 02 07, 11:49)
Prisiskaiciau nuomoniu ivairiausiu, kyla ivairiu minciu; viena ju kad gal jau per velu peraukleti suni. Pradzioj musdavom kai pradejo urgzt ant vaiko, paskui rekdavau, bet niekas nepadeda. Zinau kad jeigu ikastu vaikui tai ta pacia minute skristu is 4 auksto, gal ir ziauriai cia parasiau bet zinau kad nesusilaikyciau.

Gal kas zino patikima buda kaipo elgtis kai suo suurzge ant vaiko. Gal as kazka ne taip darau, kad jis nesupranta.

Nerėkt ir nemušt, o čiupt už pakarpos, pakelt aukštyn ir purtyt. Stipriai ir piktai, barimas turi būti panašus į žemo tono grėsmingą urzgimą. Paskui šveist į šalį.
Jei tik šuo su vaiku elgiasi draugiškai, kad ir tiesiog prieina pauostyti be pykčio - tuo pat labai labai girti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 07 vasario 2008 - 12:12
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 07, 12:04)
Nerėkt ir nemušt, o čiupt už pakarpos, pakelt aukštyn ir purtyt. Stipriai ir piktai, barimas turi būti panašus į žemo tono grėsmingą urzgimą. Paskui šveist į šalį.

o jei shuo didelis, ir su pakelimu problematishka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2008 02 07, 12:19)
o jei shuo didelis, ir su pakelimu problematishka? g.gif

Klausė juk apie spanielį.
Aš supykusi 25 kg šunį iškėliau virš galvos (su vaiku tai neturėjo nieko bendro, tiesiog šunys susipešė tarpusavyje. Didįjį - virš galvos, o mažąjį - kojomis tolyn. Tai buvo antros ir paskutinės jų peštynės).

O jei šuo dar didesnis, ir agresyviai elgiasi, tai priemonių reikia imtis ne tuo momentu, kai jau nėra ko griebtis, o iš anksto sumodeliuoti situaciją, panaudojant pagalbines priemones (antsnukį, spyglius, rankų apsaugas).
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 07, 12:51)
Klausė juk apie spanielį.
Aš supykusi 25 kg šunį iškėliau virš galvos (su vaiku tai neturėjo nieko bendro, tiesiog šunys susipešė tarpusavyje. Didįjį - virš galvos, o mažąjį - kojomis tolyn. Tai buvo antros ir paskutinės jų peštynės).

O jei šuo dar didesnis, ir agresyviai elgiasi, tai priemonių reikia imtis ne tuo momentu, kai jau nėra ko griebtis, o iš anksto sumodeliuoti situaciją, panaudojant pagalbines priemones (antsnukį, spyglius, rankų apsaugas).

Achiu 4u.gif,- vadinasi, tuo momentu, priesh tai nesumodeliavus, praktishkai kazhkokiu specifiniu priemoniu nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamka @ 2008 02 02, 00:09)
Aš pasirodo esu iš  tų bjauriųjų sadistų šeimininkų  lotuliukas.gif , nes kai mano Miaškinija niamniojo kaulą, tada jai kokie devyni mėn. buvo, o aš pėdinau pro šalį, tai motera nusprendė, kad reikia man savo baltus dantis parodyt, atvirai pasakius, nekilo noras laukti, kol ji man įkas, gal ne šiandien..., o gavo su metaliniu bliūdeliu per šonus taip, kad dundėjo  doh.gif , kažkaip nekilo noras prispausti prie žemės, žudyti žvilgsniu, ar dar kaip nors humaniškai elgtis, gavo į kaulus atsakančiai ir taškas, prob lemos nebėra, gal aš ir sadistė, ale nervai ramūs dabar ax.gif , su mano Jonkeliu irgi sutaria super, viską jam leidžia, kaip auklė iš paskos varinėja. Labai dominuojanti kalė, pripažysta TIK tuos žmones, kurie gyvena jos teritorijoj, visi kiti vagys ir sukčiai  lotuliukas.gif , juos reikia vyti lauk...  biggrin.gif . taip kad sadistai-aš su jumis  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2008 02 07, 13:04)
Jei tik šuo su vaiku elgiasi draugiškai, kad ir tiesiog prieina pauostyti be pykčio - tuo pat labai labai girti.

Aciu uz patarima. 4u.gif
Atsakyti
O kur šunų gynėjai dingę?... rolleyes.gif Sadistai ima viršųųųųų.... aggressive.gif tease.gif yahoo.gif
Atsakyti
forumo taisyklės skelbia: "Nepasiduokit provokatoriams, ignoruokite juos" lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2008 02 07, 23:35)
forumo taisyklės skelbia: "Nepasiduokit provokatoriams, ignoruokite juos" lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Priemonės nesvarbu, svarbu rezultatas, mes laimėjom, valioooo yahoo.gif
Atsakyti
Tai va.. Taip jau atsitiko, kad mano namuose atsidure labradoro retriveris. Kokių 7men. Viskas su ja gerai, atrodo protinga ir graži šuva. Bet turi prastą įprotį, žaidžiant bando griebti už rankų, ir šiaip į skeryčiojimąsi rankomis keistai reaguoja. Norėčiau patarimų, kaip kuo sėkmingiau tą įprotį išgyvendinti. Šiuo metu bandat griebti verčiam ant žemės ir prispaudžiam. Tam kartui padeda...
Atsakyti