Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

mes dovanojom mamoms magnolijas mamos dienos proga, tai prigijo gerai, auga puikiausiai, tad manau, kad galima gegužės pradžioje dovanoti.
Atsakyti
QUOTE(VaNilline @ 2010 04 19, 16:36)
sugalvojau tevams vestuviu metiniu proga padovanoti magnolija. Sakykit ar nebus pervelu sodinti geguzes pradzioje?

žinoma nebus vėlu ,juk perkat tai vazonėlyje pasodintas ,tai jokio skirtumo nėra kada sodinsit ,gal žiedų bebus vienas kitas ,bet kitąmet nudžiugins smile.gif
Atsakyti
Štai kokią magnoliją užfiksavau Briuselyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 04 20, 16:15)

Kaip gražu wub.gif
Atsakyti
gražios tos magnolijos wub.gif
Labai laukiu žiedų ir pas save. Bet kol kas dar net nesimato, kiek jų bus.
Atsakyti
Pas mus jau pradeda skleistis keli ziedeliai thumbup.gif Apart to, kad nuo sniego nuluzo viena sakele, krumas puikiai perziemojo. Pumpurai mazesni nei pernai, bet panasu, kad ziedu bus daugiau...
user posted image user posted image
Atsakyti
maniškės visos trys irgi puikiai peržiemojo, nors niekuo dengtos nebuvo. Bet žiedelių kol kas nesimato.
Atsakyti
nesigiriant tai gavau magnolija uz savikaina 25 litus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 04 21, 07:53)
maniškės visos trys irgi puikiai peržiemojo, nors niekuo dengtos nebuvo. Bet žiedelių kol kas nesimato.

pas mane tai pernai toks didziulis pumpuras buvo ir po to jis skleisdavosi, o siemet, tai vos ne is to pumpuriuko, kuris nuo ziemos likes (ziedai maziukai bus) jau galvojau g.gif , kad nezides siemet, nes pernai tokiu metu visas krumelis baltas buvo.....

Papildyta:
QUOTE(VaNilline @ 2010 04 21, 08:06)
nesigiriant tai gavau magnolija uz savikaina 25 litus  ax.gif

Labai pigiai, o kokia pirkot?
p.s nuotraukyte is Liuksenburgo
user posted image
Atsakyti
ir pas mane iš didžiulių pumpurų skleidėsi pernai. Na, net įdomu pasidarė, kaip čia šiemet bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2010 04 20, 15:15)

Labai gražu, o dar įsivaizduoju koks kvapas wub.gif

Aš turiu medelį, padovanojo žydintį praėjusiais metais. Šiais metais pumpurų, tų didesnių buvo trys, du nulaužiau netyčia, tai liko vienas pats didžiausias, labai laukiu prasiskleidžiant. Jei ne pumpurai, sakyčiau stovi toks medelis be gyvos dvasios, visas be lapų, vien šakelės.. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 04 21, 08:27)
gražios tos magnolijos  wub.gif 
Labai laukiu žiedų ir pas save. Bet kol kas dar net nesimato, kiek jų bus.

Aš tai skaičiavau pumpurus, tie kurie susidarė rudenį, peržiemojo, ir dabar turėtų skleistis žiedai..
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 04 21, 08:44)

Papildyta:

Aš tai skaičiavau pumpurus, tie kurie susidarė rudenį, peržiemojo, ir dabar turėtų skleistis žiedai..

ne visi issiskleidzia verysad.gif netycia viena nulauziau tai viduj parudave-lyg supuve tie ziedukai
Atsakyti