Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Sveikos Magnoliju myletojos 4u.gif
Gal kas patartu kur arciau Kauno galima nusipirkti magnolijos medzio sodinuku nebrangiai 4u.gif
Atsakyti
Pernai pasodinau Magnoliją,apžiūrėjusi teradau 3 pumpurėlius-pamaniau,jog apšalo...pasirodo,kad tai žiedelių pumpurai,o lapelių bus vėliau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(satanele @ 2009 10 03, 17:35)
O aš savo magnolijos nedengiu, nes kaip pirkau iš šilutiškės magnolininkės , sakė nereikia jų dengti , nes atsparios šalčiui thumbup.gif

drinks_cheers.gif Aš saviškę pernai neuždengiau,tai nesitikėjau,kad išgyvens po tokių šalčių blush2.gif Bet išgyveno smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Praitu metu Londono parke, tuo met pamaciau ir isimylejau i si grozi. Vis noriu pasisodinti, zadejau pirkti, bet pardaveja sake, kad jautri skersvejams, tai ir nebepirkau. O kaip jum ar jusu magnolijos jautrios skersvejams, ar galiu drasiai sodint ir nekreipt demesio, ka tauzyja pardaveja smile.gif
user posted image
Atsakyti
Pageidautina sodinti pietinėje pusėje. Mano žvaigždinė magnolija žydi jau penkeri metai, niekada jos nedengiau. Nušalusi irgi nebuvo. Geriausia Lietuvoje pirkti čia išaugintus sodinukus tada šalčio visai nebijo. Lietuviškos magnolijos auga ir žydi(ir nenušąla) netgi žymiai šiauriau...user posted image
Atsakyti
pas mane Susan, Stellata ir Soulangiana (jei nesuklydau rašydama pavadinimą g.gif ) auga lauke, niekuo nedengiamos. Trečioji dar nežydėjo. Susan pernai du žiedukus parodė, o žvaigždinė gal 15 žiedų pernai turėjo. Bet pirkau su pavadinimu 'Stellata' ir atitinkamu žvaigždinio balto žiedo foto etiketėj, o pražydo va tokia. Panašūs žiedai į Susan, bet krūmas kaip Stellata.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 balandžio 2010 - 17:14
QUOTE(saintlina @ 2010 04 22, 17:11)

Labai grazi spalva , noreciau tokios, maniske stellata balta...
Atsakyti
QUOTE(toza @ 2010 04 22, 17:18)
Labai grazi spalva , noreciau tokios, maniske stellata balta...

o kvepia tavoji? Mano - ne verysad.gif Be to, ir žiedai buvo kažkokie nežvaigždiški, tokie panašus į Susan, kaip sakiau. Šita foto iš interneto, bandysiu savo foto kitam kompe paieškot.

Radau. Dar vazone buvo, paskui į žemę persodinau, nes mažai jai ten vietos.
user posted image

Oi, gulsčia foto doh.gif Na bet tiek to, vaizdui susidaryti užteks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 balandžio 2010 - 17:44
Sveikos magnoliju mylietojos 4u.gif
Cia yra mano pats graziausias krumas wub.gif Nors pati dar jo neturiu, bet planuoju siemiat nupirkti, bet pirksiu Lenkijoj, ir tikrai ne viena. O saip kas met vaziodavom per Velykas i Lenkija o ten jos taip graziai zydi bigsmile.gif stengiuosi visad nuotrauku padaryt prie magnolijos, nes kompiuteryje darbo stalas jomis papuostas bigsmile.gif
Siemetdaug kam apsalo ziedai pas mus, tai mazai kam zydies verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 04 25, 13:11)
Sveikos magnoliju mylietojos  4u.gif
Cia yra mano pats graziausias krumas wub.gif Nors pati dar jo neturiu, bet planuoju siemiat nupirkti, bet pirksiu Lenkijoj, ir tikrai ne viena. O saip kas met vaziodavom per Velykas i Lenkija o ten jos taip graziai zydi bigsmile.gif stengiuosi visad nuotrauku padaryt prie magnolijos, nes kompiuteryje darbo stalas jomis papuostas bigsmile.gif
Siemetdaug kam apsalo ziedai pas mus, tai mazai kam zydies verysad.gif

Patarčiau pirkti iš Lietuvos augintojų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 11:15)
Patarčiau pirkti iš Lietuvos augintojų  ax.gif

As nebijau pirkti is lenku, kiek domiejausi daug kas augina kaip ir musiskiai, ir klimato salygos nelabai skyriasi. Ka esu pirkus, dar nenusivyliau 4u.gif
Kainos tik skyriasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 04 25, 13:21)
As nebijau pirkti is lenku, kiek domiejausi daug kas augina kaip ir musiskiai, ir klimato salygos nelabai skyriasi. Ka esu pirkus, dar nenusivyliau 4u.gif
Kainos tik skyriasi mirksiukas.gif

Tai Jums pasisekė, o aš esu ne vienu lenkišku krūmu nusivylusi, kai po žiemos tekdavo išmesti verysad.gif , todėl dabar stengiuosi pirkti tik užaugintus LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 04 25, 11:27)
Tai Jums pasisekė, o aš esu ne vienu lenkišku krūmu nusivylusi, kai po žiemos tekdavo išmesti  verysad.gif , todėl dabar stengiuosi pirkti tik užaugintus LT  ax.gif

As siemet irgi nemazai ismeciau krumeliu, nors kai pirkau pernai tai pardaveja sake kad pati augina, atseit pritaikyti prie musu klimato g.gif Nors per sia ziema tai daug kam visko nusalo, ir musu ir lenku unsure.gif
Atsakyti