Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Mano magnolia stelatta (žvaigždinė) augo kelis metus labai geroje daržo žemėje...nes buvo įsigyta labai mažutė, silpnutė...todėl reikėjo "atšerti" tongue.gif Ir tikrai atsigavo gana greit...įsikibo augti sparčiai ir užtikrintai...net nepastebėjom, kaip iš mažo krūmelio išaugo į dviejų susisukusių stiebų gana didelį medį, gerokai pralenkusį dvimetrinio žmogaus ūgį... biggrin.gif Atsibudom ir nutarėm persodinti iš daržo į sodo vietą... Žodžiu, eilinis sodininko "eksperimentas" ax.gif Žiedų pilna, tiksliau pumpurų...įdomu kaip čia toliau seksis schmoll.gif viliamės...na gal ir nežydės tie pumpurėliai schmoll.gif
Pridursiu dėl vilties... matote, šalia kairiau auga pilkasis kėnis...na tai jis dar didesnis buvo persodintas prieš pora metų...ir auga sėkmingai toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 22 balandžio 2011 - 09:59
As pasodinau pernai buvo jau su lapais matyt perzydejus,pernai nesuluakiau ziedu ,siemet vel nesuprantu jau ziuriu is tu kaip as vadinu kaciuku lenda zali lapukai nejaugi ir vel nezydes . verysad.gif
Atsakyti
Sveiki magnilijų mylėtojai 4u.gif
Gal kas užmatėt ar neseniai pirkot ir žinot, kad dar liko tongue.gif ieškau magnolijos 'Nigra' wub.gif
Ir kokios "vaikšto" šių magnolijų kainos?
Atsakyti
Prieš savaitę ,Aleksote prie Maximos mačiau. 39,99.
Atsakyti
QUOTE(pelytė @ 2011 04 28, 12:59)
As pasodinau pernai buvo jau su lapais matyt perzydejus,pernai nesuluakiau ziedu ,siemet vel nesuprantu jau ziuriu is tu kaip as vadinu kaciuku lenda zali lapukai nejaugi ir vel nezydes . verysad.gif

ir pas mus tas pats.. ana pavasari nesulaukem, maniau po pirmos ziemos..
siemet vel dairaus, per diena po kelis kartus.. ir kol kas tik lapukus lendancius matau.. sakau gal manoji kokia nezydinti magnolija biggrin.gif
gal patrest is rudens reikejo?
Atsakyti
Baigianti žydėti magnolija ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Kas pasakys ar galima pasidauginti magnolijos krūmo ir jeigu galima, tai kaip? Mano mama turi vieną magnoliją, o aš kitą, tai norėtume pasikeisti
Atsakyti
Sveiki,
As taip pat praeitais metais pasisodinau magnolija.Mano tamsiais violetiniais ziedais,krumine "SUSAN"Na o dabar laukiu ziedu ,kaip ir lenda ,bet toks vaizdas,kad uzsikoncervave g.gif Bijau kad neprazys. doh.gif Nors jau visur maciau zydi seniai.As gyvenu NO .
user posted image
Atsakyti
Sveiki,
norejau pasidometi, gal kas bandet ar zinot....
Pas drauge pamaciau krumine magnolija zydincia ryskiai ruzava spalva. Ji mane taip suzavejo, kad drauge atskele is po zemes islindusia atzala. As ja pamerkiau i vandeni. Kazin ar isleis sakneles...? 4u.gif
Niekur nerandu info ar imanona taip ja sudaiginti.
Gal kas duos koki gera patarima blush2.gif
Atsakyti
maciau magnolijos medeli pirkt, nigra lyg ir. bet tokia rykste tik, kokiu 1,7m aukscio. jau jis ko gero sakosis tik is auksciau ar kaip? iki kada galima jas sodint?
Atsakyti
QUOTE(ingole @ 2011 05 21, 19:58)
Sveiki,
norejau pasidometi, gal kas bandet ar zinot....
Pas drauge pamaciau krumine magnolija zydincia ryskiai ruzava spalva. Ji mane taip suzavejo, kad drauge atskele is po zemes islindusia atzala. As ja pamerkiau i vandeni. Kazin ar isleis sakneles...?  4u.gif
Niekur nerandu info ar imanona taip ja sudaiginti.
Gal kas duos koki gera patarima  blush2.gif

Magnolijos dauginamos sėklomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 24, 11:32)
Magnolijos dauginamos sėklomis  ax.gif

O kitaip nesidaugina?
Mano dar tik ruosiasi zydeti,man atrodo truputi per velai,bet turetu buti grazu ax.gif
Atsakyti