Pridursiu dėl vilties... matote, šalia kairiau auga pilkasis kėnis...na tai jis dar didesnis buvo persodintas prieš pora metų...ir auga sėkmingai toliau...
Mano magnolia stelatta (žvaigždinė) augo kelis metus labai geroje daržo žemėje...nes buvo įsigyta labai mažutė, silpnutė...todėl reikėjo "atšerti"
Ir tikrai atsigavo gana greit...įsikibo augti sparčiai ir užtikrintai...net nepastebėjom, kaip iš mažo krūmelio išaugo į dviejų susisukusių stiebų gana didelį medį, gerokai pralenkusį dvimetrinio žmogaus ūgį...
Atsibudom ir nutarėm persodinti iš daržo į sodo vietą... Žodžiu, eilinis sodininko "eksperimentas"
Žiedų pilna, tiksliau pumpurų...įdomu kaip čia toliau seksis
viliamės...na gal ir nežydės tie pumpurėliai 
Pridursiu dėl vilties... matote, šalia kairiau auga pilkasis kėnis...na tai jis dar didesnis buvo persodintas prieš pora metų...ir auga sėkmingai toliau...
As pasodinau pernai buvo jau su lapais matyt perzydejus,pernai nesuluakiau ziedu ,siemet vel nesuprantu jau ziuriu is tu kaip as vadinu kaciuku lenda zali lapukai nejaugi ir vel nezydes .
Sveiki magnilijų mylėtojai
Gal kas užmatėt ar neseniai pirkot ir žinot, kad dar liko
ieškau magnolijos 'Nigra'
Ir kokios "vaikšto" šių magnolijų kainos?
Gal kas užmatėt ar neseniai pirkot ir žinot, kad dar liko
Ir kokios "vaikšto" šių magnolijų kainos?
QUOTE(pelytė @ 2011 04 28, 12:59)
As pasodinau pernai buvo jau su lapais matyt perzydejus,pernai nesuluakiau ziedu ,siemet vel nesuprantu jau ziuriu is tu kaip as vadinu kaciuku lenda zali lapukai nejaugi ir vel nezydes . 
ir pas mus tas pats.. ana pavasari nesulaukem, maniau po pirmos ziemos..
siemet vel dairaus, per diena po kelis kartus.. ir kol kas tik lapukus lendancius matau.. sakau gal manoji kokia nezydinti magnolija
gal patrest is rudens reikejo?
Kas pasakys ar galima pasidauginti magnolijos krūmo ir jeigu galima, tai kaip? Mano mama turi vieną magnoliją, o aš kitą, tai norėtume pasikeisti
Sveiki,
As taip pat praeitais metais pasisodinau magnolija.Mano tamsiais violetiniais ziedais,krumine "SUSAN"Na o dabar laukiu ziedu ,kaip ir lenda ,bet toks vaizdas,kad uzsikoncervave
Bijau kad neprazys.
Nors jau visur maciau zydi seniai.As gyvenu NO .
As taip pat praeitais metais pasisodinau magnolija.Mano tamsiais violetiniais ziedais,krumine "SUSAN"Na o dabar laukiu ziedu ,kaip ir lenda ,bet toks vaizdas,kad uzsikoncervave
Sveiki,
norejau pasidometi, gal kas bandet ar zinot....
Pas drauge pamaciau krumine magnolija zydincia ryskiai ruzava spalva. Ji mane taip suzavejo, kad drauge atskele is po zemes islindusia atzala. As ja pamerkiau i vandeni. Kazin ar isleis sakneles...?
Niekur nerandu info ar imanona taip ja sudaiginti.
Gal kas duos koki gera patarima
Pas drauge pamaciau krumine magnolija zydincia ryskiai ruzava spalva. Ji mane taip suzavejo, kad drauge atskele is po zemes islindusia atzala. As ja pamerkiau i vandeni. Kazin ar isleis sakneles...?
maciau magnolijos medeli pirkt, nigra lyg ir. bet tokia rykste tik, kokiu 1,7m aukscio. jau jis ko gero sakosis tik is auksciau ar kaip? iki kada galima jas sodint?
QUOTE(ingole @ 2011 05 21, 19:58)
Sveiki,
Magnolijos dauginamos sėklomis
QUOTE(mamadonata @ 2011 05 24, 11:32)
O kitaip nesidaugina?
Mano dar tik ruosiasi zydeti,man atrodo truputi per velai,bet turetu buti grazu