Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Pavasaris Kanadoje, magnolija :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olajju: 05 spalio 2010 - 10:58
QUOTE(olajju @ 2010 10 05, 12:56)

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2010 10 05, 11:56)

fantastika.. o kad toki pas save prie namu uzsiaugint... blush2.gif
Atsakyti
Su pavasariu graziu medeliu augintojos thumbup.gif
Noriu augint magnolija,bet neisivaizduoju kokia pirkt,siaip girdejau ,kad Lietuvoj geriausiai ziemoja silutiskes magnoliju augintojos medeliai g.gif gal kas zinot kur nusipirkt jos augalu,o gal ir telefona kas turit,tai galetu jos pacios pasiteirauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusa @ 2011 04 07, 18:03)
Su pavasariu graziu medeliu augintojos  thumbup.gif 

4u.gif silutiskes medeliu neauginu, bet neblogai ziemoja Magnolia Stellata (zvaigzdetoji), maniske jau 3 ziema lietuviska isgyveno, nemazai pumpuriuku sukrovus, tikiuosi didesniu salnu siemet nebebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo toza: 07 balandžio 2011 - 18:22
Mano kieme magnolija auga jau gal kokia 20 metu, tik nezinau jos rusies blush2.gif nes ja parveze senelis kai dirbo botanikos sode.... stipriai ja apgenejom, didele issaugo.... o ziedu tai labai daug buna kai zydi ax.gif
Atsakyti
dziaugiousi,kad taip greit gavau patarimu,reik uzsiimt ieskojimu... o kada geriau sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Gusa @ 2011 04 07, 19:26)
dziaugiousi,kad taip greit gavau patarimu,reik uzsiimt ieskojimu... o kada geriau sodinti?

as saviske atsiveziau is Vokietijs, tai sodinau rugpjucio pabaigoje, nes buvau grizus atostogoms ir nelabai turejau pasirinkimo...bet puikiai prigijo, kitais metais jau zydejo
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
mano magnolija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kshiste: 08 balandžio 2011 - 08:15
Labai gražu, ypač kai tokie jau paauginti krūmai...
o kur tas grožis - Lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(Gusa @ 2011 04 07, 20:03)
Su pavasariu graziu medeliu augintojos  thumbup.gif 
Noriu augint magnolija,bet neisivaizduoju kokia pirkt,siaip girdejau ,kad Lietuvoj geriausiai ziemoja silutiskes magnoliju augintojos

kaip ir paneigt norėčiau tai ,nes pas mane auga Nigra ,pas kaimynę Susan ir abi gerai žiemoja nedengtos, tačiau kartais pirmieji žiedai nukenčia nuo pavasarinių šalnų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feniksas45: 08 balandžio 2011 - 08:13
Sveiki, O kuo realiai skiriasi Suzan nuo Nigra ? Nori pasisodinti nedidelę magnoliją, neapsisprendžiu, kurią iš šių. Man atrodo, kad jos labai panašios ... 4u.gif
Atsakyti