Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų trūkumas gadina santykius

manau,kad negadina atvirksciai jei ju daugiau atsiranda,tai taip.taip pas mus yra,kai centus duonai skaiciavom,tai abu susispaude graziai gyvenom dabar truputi daugiau atsirado,tai pykciu rutina,vyrui atsirado daugiau noru,tai su draugais alaus pagert,tai kasi pazaist po jo i bara,tai zvejot ir t,t
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 15, 08:25)
Jei moteris sėdi dekretinėse, o vyras vietoje to, kad eitų į darbą, muša dinderį namie arba verčiasi atsitiktiniais darbeliais. Pajamų ašaros. Ar nejaučia pinigų trūkumo tokia šeima?

Arba kita situacija. Vyras ardosi per tris darbus, o žmona nieko neveikia, bet vyro algą tvarkingai išleidžia ant savo skudurų ir perka brangią kosmetiką. Kas lieka - maistui ir komunaliniams. Klausimas: kiek kentės vyras šitą nesąmonę?

Ir kt. daugybė asmeninių istorijų. Teisingai, viskas priklauso nuo žmonių santykių. Bet, kaip sakoma, meilė ateina ir išeina, o valgyti norisi visada smile.gif Kad ir kaip rožiniai akiniai spaustų nosį, bet vieną kartą jie nukrenta, kai susiduriama su elementaria buitimi, kurios neišvengia nei viena kartu gyvenanti pora.

Kaip gadina santykius pinigų perteklius? Vyras pradeda elgtis arogantiškai ar "susiranda" kitą šlykščią būdo savybę, prasideda meilužių era, nesibaigiantys vakarėliai ir kt., kur žmona nepageidaujama.

Argi tai du sutuoktiniai, o ne du vaikai, kurie nesubrendę santuokai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 16 birželio 2008 - 11:38
Mes galime tik pasvarstyti, bet žmonės taip gyvena. Viena šių situacijų vyksta mano draugės šeimoje. Žiauri kronika, o ji nuoširdžiai myli. Ardosi per du darbus, plius dar nėščia, o į darbą išeis iš karto po gimdymo, dabar ieško auklės. O vyras, be to žymiai už ją vyresnis, romantikas. Mielas, širdingas, tik dirbti nenori. schmoll.gif Verčiasi atsitiktiniais uždarbiais, kitu laiku miega iki pietų, pusę dienos dešinį kiaušį kasosi (čia aš taip galvoju biggrin.gif ). O ji jį myli, nors pati viską supranta ir pati sako, kad aš žinau koks jis ir iš jo pinigų net nesitikiu. Ir ką daryt, mirt visiems badu? Nieko nepadarysi...
Atsakyti
kaip tik pries pora dienu su sese kalbejom sia tema.nusprendem,kad santykiai butu kone idealus,jei ne pinigu trukumas
Atsakyti
jei žmonės gerai sutarė be babkių, tai sutars ir su babkėm (čia mano patirtis) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 06 16, 20:11)
jei žmonės gerai sutarė be babkių, tai sutars ir su babkėm (čia mano patirtis) mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
bet jei zmones gerai sutare su babkem tai dar nereiskia kad gerai sutars be babkiu, nes kazkaip pastebiu, kad vyrai, be pinigu tampa irzlus, priekabus, neramus ir vis iesko del ko cia papykti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2008 06 16, 23:58)
bet jei zmones gerai sutare su babkem tai dar nereiskia kad gerai sutars be babkiu, nes kazkaip pastebiu, kad vyrai, be pinigu tampa irzlus, priekabus, neramus ir vis iesko del ko cia papykti  blink.gif

vat atvirkštiniam variantui galimas toks dalykas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(yeahva @ 2008 06 16, 23:58)
bet jei zmones gerai sutare su babkem tai dar nereiskia kad gerai sutars be babkiu, nes kazkaip pastebiu, kad vyrai, be pinigu tampa irzlus, priekabus, neramus ir vis iesko del ko cia papykti  blink.gif

ištikrujų tai žiauru kai nėra pinigų,prasideda barniai taip dabar pas mus prašė prašė vaikelio kai jis atsirado pinigai sunkiai tapo uždirbami ir dar pati mažai gaunu prašiau darbe kad parodytu didesnį atlyg. bet nesutiko tai dabar kenčiu kaltinu tik save nei pinigų nei piniginės situacija žiauri.nu gal kenčiančiam dangus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 06 16, 20:11)

mūsų pajamos dažnai keitėsi, tai jau drasiai galiu sakyt, kad sutariam ir su pinigais, ir be pinigų. kai tik susipažinom, abu uždirbom tikrai nemažai. po vestuvių abu išėjom iš darbų - pajamų nebuvo, gyvenom iš santaupų, vaikščiojom pėsčiom, nes neturėjom į ką kuro įsipilt, o ant mikriuko lito gaila buvo. paskui pajamos normalizavosi, bet paėmėm būsto paskolą - tai nelabai pasijautė, bet džiaugėmės namais, sveiku vaiku ir vienas kitu. bet išmokom laisvą laiką išnaudoti pinigų trūkumui naikinti - chaltūrinti smile.gif tai nebaisu dabar nei darbų keitimas, nei algos mažinimas.
Atsakyti
Priklauso manyciau nuo paties zmogaus poziurio i pinigus, kaip jis juos moka valdyti, ir kas labiau rupi, ar seima, ar pinigai. Jei seima tvirta, tai kaip nors jau galima isgyventi, bet jei kiekviena smulkmena susideda vien i pinigini klausima, kad net eidamas i tualeta ar vandens atsigert turi isjungti TV(kaip kad pas mane MB sako), nes elektra sukasi, tai man jau sito per daug. doh.gif
Atsakyti
nieko netaupom,gyvenam kaip norim..groja muzika,eina telikas ir dar kazkas lotuliukas.gif ..o pinigai megsta buti leidziami.. smile.gif kuo daugiau islaidauji tuo greiciau jie grista atgal ir dvigubai..nezinau kaip kodel,bet patikrinta tai thumbup.gif maziau krautis tik reik wink.gif

Atsakyti