Įkraunama...
Įkraunama...

Mozarelos sūris

ragausiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2005 04 04, 21:10)
Aš labai panašiai darau kaip Burbulytis, tik Mozarelą perku su prieskoniais. Ant pomidoro riekelės uždedu Mozarelos su prieskoniais riekelę ir niam niam kaip skanu thumbup.gif

as irgi taip darau, ant pamidoro riekeles uzdedu mocarelos, o ant virsaus dar dedu pesto padazo( galima nusipirkti prekybcentriuose toks zalias is baziliku, lygtai kedro riesutu, nu kazkokiu, alyvuogiu aliejaus ir parmezano)nu duoda pati skoni, labai skanu
Atsakyti
As darau su makaronais : makaronus isverdu, tada sudedu pomidorus smulkintus (juos pirma verdanciam vandeny palaikau kad odele geriau nusiluptu)+ mozarela+ bazilikas ir prieskoniai. Truputi leidziu ant silpnos ugnies dar pasitroskinti ..

Mozarela dedu i kotlietu vidu...

Darau uzkepele: ant batono riekes uzdedu mozarelos, pomodoru,baziliko, alyvuogiu aliejaus ir pasaunu i orkaite 15 min. Labai lengvas maistas.
Atsakyti
sweikutes 4u.gif gal kuri zinot meksikietisku salotu receptuka? doh.gif man jos lb patinka , bet vat paciai tai neiseina ;(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karjeriste1: 02 balandžio 2008 - 14:50
mocarela, parmezanas ir feta megstamiausi mano suriai maisto gamyboje smile.gif be tradiciniu kaprio salotu - grezineliais pjaustyti pomidorai, ant ju grezineliais mocarela su svieziu baziliku, trupuciu acto, slakeliu alyvuogiu aliejaus, druska ir pipirais, darau ir pagerintas kaprio salotas (mano favotitas) - pirma i lekstes pakloju 2-3 lapelius salotu, tuomet pasluoksniuju grezineliais supjaustytus pomidorus, mocarela ir avokado, pametau ant virsaus juodu alyvuogiu ir paskaninu svieziu baziliku lapeliais, svieziai maltais juodais pipirais, druska, balzaminiu actu, alyvuogiu aliejumi ir saldziu tirstu sojos padazu. Sviezia ciabata ir taure gerai atsaldyto balto vyno, hmmm - geriausias variantas vasaros vakarienei mano namuose wub.gif
Atsakyti
pekino salotos +agurkas +vysniniai pomidoriukai+mozarelos suris kubeliais ir apipilti citrinu sultimis +prieskoniai.
arba ant picos griezineliais pasipjaustau ,kai iskepa nerealiai skanu buna thumbup.gif
Atsakyti
Italijoje dešimčiai dienų iš prekybos centrų lentynų ir restoranų valgiaraščių dings mocarelos sūris, nes jame rasta kenksmingos medžiagos dioksino. Tokį sprendimą kartu su Europos Komisija priėmė Italijos valdžia.
Ekspertai mano, kad dioksinas buivolių piene, iš kurio gaminama mocarela, atsirado dėl šiukšlių problemos. Kampanijos regione, kur gaminamas garsusis sūris, susidarė labai sudėtinga atliekų utilizavimo padėtis.

http://www.vakarozin...kiauti_mocarela

g.gif unsure.gif
Atsakyti
bet tai jei LT perki lietuviskos pienines suri, tai koks skirtumas, kad Italijoj neleidzia prekiaut?
o del gaminimo tai mozzarela dedu visur, kur reikia suri lydyti - renkuosi neriebu, o jis taip skaniai issilydo..... smile.gif lazanija, visi kiti makaronai, sumustiniai, pica, apkepai ir t.t.
o duona su pomidoru, mozzarela ir baziliku - auksinis derinys smile.gif
Atsakyti
Mozarela+ nesaldytos krabu lazdeles+sviezias agurkas+majonezas,druska,pipirai.Greita ir skanu thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka sumustiniai su Mocarela suriu. Bet ar ji galima valgyti nescioms? Zinau, kad pelesiniu negalima...o geltona suri galima. O kaip sita? Turbut galima?
Atsakyti
Labai skanu:
Išskaptuoji pomidorą, šonus ištepi pestos padažu, į apačią dedi supjaustytą mozarella, tada pomidoro minkštimą, mozarella ir taip toliau...įdedi į orkaitę ir kepi, kol mpzarella išsilydys thumbup.gif
Atsakyti
Aš darau tokias salotėles:

Pekino kopūstas
3 pomidorai
Pakelis krabų lazdelių
Mozzarela sūrio
Majonezo

Viską supjaustom ir sumaišom su majonezu. Skanaus.
Atsakyti