Jeigu prašai sveikatos, jos negausi... Kaip tau jos duos?
Reikia žinoti, ko ir kaip gali prašyti.

QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 13:54)
O ko turėtų prašyti? Nemirtingumo?

QUOTE(Gytarė @ 2008 02 25, 15:44)
Geriausia prasyk proto, visa kita bus prideta
QUOTE(Wallas @ 2008 02 25, 18:18)
Pridėta, nežinau ar bus

QUOTE(Wallas @ 2008 02 25, 17:18)

QUOTE(Luknė @ 2008 02 25, 18:50)
Pridėta, nežinau ar bus
, bet aš dažniausiai prašau, kad duotų man suprasti kaip yra geriausia. Kad norėčiau tik to kas man ir aplink mane geriausia, to ko norėtų Jis. O šiaip man geriausias prašymų sąrašas - malda "Tėve mūsų" joje visi prašymai, ko ištiesų reikia žmogui, o jei reikia, kažko daugiau, tai greičiau iš mano išlepimo 

As irgi toli nuo "teve musu" stengiuos nenukrypti, nors ir neapsiriboju, nors kuklumas zmogu tai puosia
QUOTE(Luknė @ 2008 02 25, 20:50)
Pridėta, nežinau ar bus
, bet aš dažniausiai prašau, kad duotų man suprasti kaip yra geriausia. Kad norėčiau tik to kas man ir aplink mane geriausia, to ko norėtų Jis. O šiaip man geriausias prašymų sąrašas - malda "Tėve mūsų" joje visi prašymai, ko ištiesų reikia žmogui, o jei reikia, kažko daugiau, tai greičiau iš mano išlepimo 

o kai aplinkui smurtas ir prievarta - tada patiki kad dievui tai geriausia patinka, nes tau tai labiausiai tinka? tau to reikia?
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 22:29)
o kai aplinkui smurtas ir prievarta - tada patiki kad dievui tai geriausia patinka, nes tau tai labiausiai tinka? tau to reikia?
Niekaip nesuprantu, kaip aplink mane nėra smurto, galima sakyti visai, o apie tave vien tik prievarta ir smurtas

QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 20:29)
Jei aplinkui smurtas, tai kodel butina viska suversti Dievui?
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 21:29)
Tu, turbūt, iš karo zonos rašai

O jei rimčiau, ką tu nori pasakyt - Dievas nėra meilė, nes aplinkui tiek daug blogio, ar - Dievo nėra, nes aplinkui tiek daug blogio?
QUOTE(Staiga @ 2008 02 25, 21:19)
...ar Dievas yra blogis?
Ziurint is kokio kampo (arba uzkampio) paziuresi