Įkraunama...
Įkraunama...

Išpažintis Krikščionybėje

QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 23:32)
jei neteko tos laimės patirti, turbūt norisi saugiai zakristijoj sėdėti ir nematyti, kad būna ir kitaip?

Jei toj zakristijoj taip saugu, kodėl ten visiem nesusėdus? bigsmile.gif
Aš matau, kad būna kitaip ir dar labiau Dievu džiaugiuosi, kad esu apdovanota žemiška laime. Ir nemanau, kad tai man pagal nuopelnus ir priklauso. Tai dovana man ir ne man spręsti koks jos dydis bus, jei rytoj tos laimės nustosiu, galėsiu tik prašyti, kad dovanotų vėl, o ne reikalauti, kaip man privalomai priklausančios.
Atsakyti
QUOTE(Luknė @ 2008 02 25, 23:42)
Aš matau, kad būna kitaip ir dar labiau Dievu džiaugiuosi, kad esu apdovanota žemiška laime.

.

o jeigu nesi?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 23:44)
o jeigu nesi?

Tada prašyčiau , kad apdovanotų ax.gif , arba parodytų, kad klystu ir iš tiesų esu apdovanota unsure.gif Neatsimenu kieno, bet gera sentencija "niekas nėra toks vargšas, kad galėtų manyti esąs niekas".
Atsakyti
o jeigu viskas krypsta tik blogyn ir blogyn?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 23:54)

Sunku, ką ir atsakyti g.gif Klausi kur ieškoti vilties? Nes jei klausi kur ieškoti išeities, tai suprantu, kad būna situacijų, kai išeities negalime rasti unsure.gif (bent jau tokios, kurią visi pavadintų išeitimi)
Labai daug kas priklauso nuo akcentų susidėliojimo. Nes juk senstant žmogui irgi galime teigti, kad jis eina vis blogyn ir blogyn, o galime įžvelgti, kad įgyja patirties, džiaugtis, kad pagal savo metus, dar gerai jaučiasi, ar blaiviai mąsto, svajoja... Be to, kad ir kaip kryptų reikalai, prašyti ir tikėtis galima ir būtina. Argi veltui sako, kad viltis gęsta paskutinė? Kodėl tau viltis užgeso pirmutinė?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 22:54)

tada pradėk dairytis kur ir ką galima pamatyti kas vyksta geryn
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 22:32)
jei neteko tos laimės patirti, turbūt norisi saugiai zakristijoj sėdėti ir nematyti, kad būna ir kitaip?

Karusia, dažniausiai į zakristiją ir suplaukia visos bėdos ir ašaros, nes žmogus nebežino kur dar eit...
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 22:54)

Tada reikalinga rimtesnė pagalba, nei plepesiai forume verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 25, 21:54)

o tamsta megstat tik klausinet, bet pati paklausta atsakinet tai nesuper atsakot. Žinių trukumas juntamas? (galit neatsakyt, kad streso nebutu, klausimas retorinis)
Atsakyti
Karusia, vienaip ar kitaip, geryn ar blogyn, nežiūrint nieko tu visgi dar esi čia, šioje temoje, kažkodėl. Ir nors keletą kartų buvo atsakyta į visus tavo klausimus ir tiek kartų tu viską nubrauki savo sarkazmu, bet tu vis dar esi čia. Nors matai, kad ne viena iš čia esančių gyvenime srėbtelėjo gyvenimo mėšlelio ne mažiau už tave, sugebėjo išplaukti ir gyventi toliau su džiaugsmu, o tu prieš tu geriems vidiniams virsmams priešiniesi, vistik dar vis esi čia, su mumis. Naudokis mumis, mūsų patirtim, semkis jėgų, ir pamatysi, kai parašysi mums savo pirmąjį postą apie tai, kaip radai bent ką gero gyvenime, čia įvyks sprogimas džiaugsmingų emocijų sveikinimų tau ir palinkėjimų meilės, kurgi rasi dar daugiau palaikymo ir supratimo, meilės negu čia, ir kai visa tai įsileisi į save, pamatysi kaip gera būti mylimai ir galėsi palyginti savijautą dabar ir tuomet.
Atsakyti
Aš iš darbo galiu pasiskolinti, tik kas 208 litrus tepalo man padės atridenti? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaikos, man jau dabar seilės tįsta.
Skemi, jei nebuvai Kaziuke, daug ko nematei. Taip kad tiesiog privalai šiemet sudalyvauti mugėj. biggrin.gif
Atsakyti
Jei Vaižgantei reik pjedestalo išpažinčiai, galės ir ant kašiko pasilypėti tongue.gif
Atsakyti