QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 02, 19:30)
Na tai kai,to vysninio peloric jau nebera?
O kaip jus uzsisakinejate is uzsienio,jai ne paslaptis?Gal ir as noreciau
.

peloric jau kaip ir rezervuotas

taip, karts nuo karto suorganizuoju užsakymus iš vokiečių augintojų - Roellke (www.roellke-orchideen.de), augaliukus parveža mašina, tai nenukenčia nuo kelionės

QUOTE(Tarasca @ 2008 02 02, 22:13)
peloric jau kaip ir rezervuotas
taip, karts nuo karto suorganizuoju užsakymus iš vokiečių augintojų - Roellke (www.roellke-orchideen.de), augaliukus parveža mašina, tai nenukenčia nuo kelionės

Liuxx cambria labai gerai atrodo, tikiuosi pradziugins tave ziedukais

Saulegraza, paziurek, radau musu smulkiaziedzio pavadinima nete. Itariu cia jau ne is tu hibridu, pasiseke mums turbut
http://www.robert-be...tris_orinda.jpg
Papildyta:
Tarasca, numeriuko 5 labai nori Laivite, ar galiu jai rezervuoti? Ji ryt gal uzsuks ir patvirtins, kad ima. Jei ne - tai tada atsauksim rezervacija
Laivite, attention please

http://www.robert-be...tris_orinda.jpg
Papildyta:
Tarasca, numeriuko 5 labai nori Laivite, ar galiu jai rezervuoti? Ji ryt gal uzsuks ir patvirtins, kad ima. Jei ne - tai tada atsauksim rezervacija

Laivite, attention please

QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 02 02, 21:19)
Tai sakai ten ziedstiebis bus

O cia dar siandienos foto, biski daugiau sviesos Kaune apturejom
ir mano minetas phalenopsiukas minetai datai issiskleide, tas kur linijos ziedu eina.

Uj, kokių gražuolių pridėjot. Jau žinau, kad antradieniį pirksiu tą miniuką
Tada galėsit man pavydėt
Nu gal ir dar kokią prigriebisu

O idomu ka Laivite gero Vilniuj rado?
Aciu Tinuciuk uz rupesti
Bet ko gero nesigaus is Tarascos paimti nes ji Grigiskese ir siandien buva Vilniuj o telefona buvau palikus namie ir nesusisiekiau

O Vilniuj nieko dora nesigavo nes nenuvaziavau iki Ermitazo
tik uzlekiau senamiesti i viena parduotuvyte tai vyras nervams nuraminti nupirko toki smulkuciais ziedukais phalenopsi violetini ant triju sakuciu

Bet ko gero nesigaus is Tarascos paimti nes ji Grigiskese ir siandien buva Vilniuj o telefona buvau palikus namie ir nesusisiekiau

O Vilniuj nieko dora nesigavo nes nenuvaziavau iki Ermitazo

Nagi pasirodykit
ups, nakti su apsvietimu problemos

QUOTE(Tina* @ 2008 02 02, 22:13)
Butinai mergyt ryt fotkinsiu

Aisku tada
linkiu gero apsvietimo