Sveikos...
ir as noreciau prie jusu prisijungti
,labai grazios jusu visu gelytes
...pasigirsiu , isigijau ir as ta grozi- balta Phalaenopsi ,negaliu atsigrozeti ziedais
...

Nuostabi ziedu keke
Mano tokia skleidziasi dabar
QUOTE(winia @ 2008 02 02, 20:38)
O tų perloric orchių dažnai būna Lietuvoj pirkti?
Tik reik atidziau pasidairyti tarp sudetu orhiuku ir gali uzmatyti koki viena kita
Gerai mergytes bus ivykdyta
Bet zinokit kogero ir man pasiseks su tuo grazuoliu nes su Tarascos pagalba as ji turesiu
Bet zinokit kogero ir man pasiseks su tuo grazuoliu nes su Tarascos pagalba as ji turesiu
QUOTE(Laivite @ 2008 02 03, 00:03)
Tik reik atidziau pasidairyti tarp sudetu orhiuku ir gali uzmatyti koki viena kita 
Aš nesu tikra, kad mokėčiau atpažinti:)
QUOTE(winia @ 2008 02 02, 23:58)
Aš nesu tikra, kad mokėčiau atpažinti:)
Vieną peloric turiu ir kars nuo karto jų matau (tarp kitų) Phal Savanorių maxi
Aš ir pasigirsiu savo nauja gynventoja, kurią įsigijau penktadienį
Važiavau miniuko, bet įsigijau štai šitą
QUOTE(svetlanele @ 2008 02 03, 13:35)
neradau smulkaus aprasymo apie sia orchideja, gal kas kokia nuoroda zino, ar taip galit papasakoti apie jos prieziura
Čia plačiai diskutuojama apie atskiras orchidėjų rūšis
http://www.rojaussod...wforum.php?f=82
Peloricų su paprastais phal supainiot neįmanoma, jų visi žiedai atrodo tartum pilnai neišsiskleidę - visada du viršutiniai kraštiniai žiedlapiai yra palinkę į vidų ir plačiau neišsiskleidžia 
O dabar, kas klausinėjo apie užsakymus iš užsienio... Taigi, yra galimybė iki vasario 15d. užsisakyti cypripediumų ir kitų grožybių
Augalų sąrašas ir kainos - http://www.rojaussod...i...f=96&t=3949 . Taip pat siūlau pasidomėti auginimo sąlygomis, prieš išsirenkant kokią gražuolę
O dabar, kas klausinėjo apie užsakymus iš užsienio... Taigi, yra galimybė iki vasario 15d. užsisakyti cypripediumų ir kitų grožybių
QUOTE(Tina* @ 2008 02 02, 21:37)
Tarasca, numeriuko 5 labai nori Laivite, ar galiu jai rezervuoti? Ji ryt gal uzsuks ir patvirtins, kad ima. Jei ne - tai tada atsauksim rezervacija
Tina*, tai kad Laivite, jau pati užsirezervavo ir jei tel nebūtų pamiršus namuose, tai vakar būtų ir pasiėmusi