Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

QUOTE(kkavka @ 2008 02 06, 21:36)
ta pacia proga pridursiu, kad as orchidejas ismokau augint vien tik is sito forumo smile.gif  4u.gif

As taip pat drinks_cheers.gif
Papildyta:
Stai tokiuose Scheurich geliapuodziuose auginu saviskes smile.gif kazkas klause anksciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 06 vasario 2008 - 22:53
Tina, perziurejau tavo foto albuma . Nu kokios pas tave grazios visos gelytes bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 02 06, 23:49)
As taip pat  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Stai tokiuose Scheurich geliapuodziuose auginu saviskes smile.gif kazkas klause anksciau...

Tinulia,o tu savo gelytes sodini tiesiai i siuos vazonelius?As taip pat tik sios firmos geliapuodzius naudoju,nes jie man thumbup.gif ,bet as i juos statau orchiuku plasmasinius vazonelius.O kitokias gelytes sodinu tiesiai i juos.Fainuoliai drinks_cheers.gif

Tarp kitko,as taip pat didziaja dali informacijos apie orchidejas gavau is sio forumo first.gif hi.gif aciuks.gif
Papildyta:
Tiesa,Tina,o kur tavo gelyciu albumas yra,kad neieskoti ilagai? blush2.gif Noriu paziureti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 06, 21:39)
Jo jo,Sandrutia,jau tuoj pavasaris yahoo.gif .Ir kaip musu gelytems bus gera thumbup.gif .Pamatysite,tada prasides tikra orchiuku manija tease.gif  sokiai.gif  assa.gif  hihihi.gif .

jo fainai jum kai jusiskes tik ir laukia pavasario, o pas mane dvi reanimuojamos sad.gif

tik pas mane i reanimuojama gelyte po savaites laikymo maise ant kiminu ( tikrai siltai laikiau, ant radijatoriaus, ant ranksluoscio), pamaciau pelesi sad.gif o saknele tik viena laiba likus tokia, ir ziuriu pelesis metas- tai istraukiau siandien vakare, nuploviau saknis ( bet jauciu tokio plovimo nepakanka) ir ant radijatoriaus va padejau..
ryt bandysiu nupirkt kokia nors dezinfekavimo medziaga- idomu senukuose bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 06, 23:18)
Tiesa,Tina,o kur tavo gelyciu albumas yra,kad neieskoti ilagai? blush2.gif Noriu paziureti smile.gif

Parase mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau,radau,radau!!! ploja.gif Waaaawww!!!Labai grazu.Tas tavo phaenelopsis,kur tavo brangusis padovanojo(regis neklystu) tai NEREALUS!!!Labai grazi spalvyte thumbup.gif .Jai kada turesi vaikiuku,noreciau buti pirma eileje blush2.gif .O va toki grazi paphiopedilum'a vakar maciau.Tokio grozio,bet kainyte grazi taip pat regis virs 60Lt.Echhhh..... cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrutia @ 2008 02 07, 00:19)
jo fainai jum kai jusiskes tik ir laukia pavasario, o pas mane dvi reanimuojamos sad.gif

tik pas mane i reanimuojama gelyte po savaites laikymo maise ant kiminu ( tikrai siltai laikiau, ant radijatoriaus, ant ranksluoscio), pamaciau pelesi sad.gif o saknele tik viena laiba likus tokia, ir ziuriu pelesis metas- tai istraukiau siandien vakare, nuploviau saknis ( bet jauciu tokio plovimo nepakanka)  ir ant radijatoriaus va padejau..
ryt bandysiu nupirkt kokia nors dezinfekavimo medziaga- idomu senukuose bus  g.gif

Tai kad kazin ar reikia tu priemoniu tau.Gelytei ir taip sunku atsigauti,o dar chemija tai visai turbut jai gala padarys.Gal tu ideki drenazu truputi,tada kiminus ir gelyte.Ir stenkis neperdrekinti.Vis pravedinki maisiuka.Gal kaip nors ji isgyvens.
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 06, 23:34)

Tai kad kazin ar reikia tu priemoniu tau.Gelytei ir taip sunku atsigauti,o dar chemija tai visai turbut jai gala padarys.Gal tu ideki drenazu truputi,tada kiminus ir gelyte.Ir stenkis neperdrekinti.Vis pravedinki maisiuka.Gal kaip nors ji isgyvens.

bet tai idomu ar tas pelesis taip paprastai dings, jei tik paprastu vandeniu perploviau saknis g.gif
Atsakyti
Pasigirsiu blush2.gif
Pražydo mano phalenopsis wub.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 02 06, 23:18)
Tinulia,o tu savo gelytes sodini tiesiai i siuos vazonelius?

Ne, istatau su plastmasiniu permatomu vazoneliu, o dugne visalaika vandens ipilu i ta susiaurejima.

Dekui uz komplimentus mano ukiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murielė @ 2008 02 07, 08:07)
Pasigirsiu blush2.gif
user posted image

Koks gražuolis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 02 07, 08:18)
Ne, istatau su plastmasiniu permatomu vazoneliu, o dugne visalaika vandens ipilu i ta susiaurejima.

Dekui uz komplimentus mano ukiui  4u.gif

Tina, Senukuose perki šiuos vazončikus? Jų kitokių spalvų yra? Labai gražūs thumbup.gif Niekaip iki šios neradau tinkamų, bet šitie tikrai liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 07 vasario 2008 - 08:30
QUOTE(Murielė @ 2008 02 07, 09:07)
Pasigirsiu blush2.gif
user posted image

wub.gif koks gražutis thumbup.gif
Atsakyti