Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

O as siandien nei Senukuose, nei Maximoj nieko naujo nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 02 09, 13:03)
Sveikutes, noriu jusu patarimu  4u.gif
://i236.photobucket.com/albums/ff233/Kriaukliukas_photo/P1060510.jpg[/img]

As jusu vietoj tai pirmaiusiai nukirpciau visas supuvusias saknis. Pg mane cia liks orines saknys ir gal kelios pozemines apkarpytos. Padziovinciau kelias dienas ir sodinciau. Tada statyt labai siltai ir daznai apipurkst ora aplink, kad nebutu sausas .
Atsakyti
Man taspats buvo, bet buvo ir lapai tragiškos būklės unsure.gif dabar stovi pašalintom beveik visom šaknis ir nezinau ka daryt. unsure.gif Labai kaip guminiai ir apatiniai geltonuoja unsure.gif o Gal jau paliet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 09 vasario 2008 - 19:56
Stovi mano gėlytė ant palangės buvo tiek daug pumpurų, bet visi nukrito pražydo tik vienas žiedelis, net nesuprantu kodėl kiti opumpurai nugelto ir nukrito verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 02 09, 19:15)
As jusu vietoj tai pirmaiusiai nukirpciau visas supuvusias saknis. Pg mane cia liks orines saknys ir gal kelios pozemines apkarpytos. Padziovinciau  kelias dienas ir sodinciau. Tada statyt labai siltai ir daznai apipurkst ora aplink, kad nebutu sausas  .

Nezinau,Invincible,o as vis ziuriu,ziuriu i tas foto ir manau,kad sia gelyte vis tik butu galima sodinti.Nebutina jos reanimuoti,mano nuomone,nes cia jau yra tos likusios,apkarpytos saknys.Ir sako,kad jos tvirtos.O ir lapai gelytes tvirti grazus.Taip,kad mano nuomone,ji pakankamai savarankiskai gali toliau augti.Palaikyciau ja dienele sausai ir po to i substrata.Nelaistyciau kuri laika,o tik apipurksciau,kaip sako lucky.Tegu mane pataiso tos,kurios mano kitaip blush2.gif.
Papildyta:
Siandiena Pramones MAXIMOJE maciau tokias grazuoles baltas didziaziedes pirkti wub.gif .Jos matyti labai graziai atveztos ir net ystatutos i juodus geliapuodzius.Kaina regis buvo, 69,99Lt.Bet jau tikrai tikros grazuoles bigsmile.gif .
Atsakyti
Sveikutes
nesusilaikiau ir vakar parsitempiau namo dar dvi grazuoles wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ta pirmoji tai nereali swoon.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man abi labai labai grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man tai antra lotuliukas.gif .Ta ciklamenine spalva wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš tai abi 4u.gif priglausčiau thumbup.gif labai gražios, įdomios thumbup.gif wub.gif

mergaitės, noriu cambrios, gal kas turi ir pasidalintų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2008 02 10, 11:33)

Man tai abi labai gražios... gal antra net labiau... wub.gif kur ir už kiek tokias gražuoles radote? smile.gif
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif šiandien nusipirkau pirmą orchidėją (phalaenopsis) Maksimoje,ji pasodinta į kažkokias žieves g.gif ir visiškai sausa,taigi kaip ją laistyti ar įstatyti į vandenį kad prisigertų,ar po truputį lieti iš viršaus ,ar iš karto laistyti su trąšomis,ar palaukti kol aklimatizuosis g.gif pasiskaitinėjau RS,bet konkretaus ats,kol kas neradau blush2.gif
Atsakyti