Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

Na, man ir abi labai grazios lotuliukas.gif Ta antra, tai tokia tamsi bordine, kazkaip nuotraukoj gal man sviesesne atrodo. Geliu bazej cia uz oro uosto, po 23 Lt berods.

Cia neseniai is ten pat parsitempiau pora phalaenopsiu nukainuotu po 3 Lt. Man atrodo, kad jie visai dar neblogi. Vienas netgi zydi, o kitas irgi manau atsigaus ir prazides dar rolleyes.gif .
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ra$a: 10 vasario 2008 - 16:31
QUOTE(Ra$a @ 2008 02 10, 16:23)
Cia neseniai is ten pat parsitempiau pora phalaenopsiu nukainuotu po 3 Lt. Man atrodo, kad jie visai dar neblogi. Vienas netgi zydi, o kitas irgi manau atsigaus ir prazides dar

Ne, nu bet ir sekas kai kuriem ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2008 02 10, 12:33)
Sveikutes
nesusilaikiau ir vakar parsitempiau namo dar dvi grazuoles  wub.gif
user posted image

super wub.gif noreciau ir as tokios... blush2.gif
Atsakyti
user posted image]My Webpage[/URL]user posted image]My Webpage[/URL]
Sveikos, ir as nesugebejau atsispirt tokiam orchideju groziui ir nulekusi pries pora savaiciu nusipirkau viena grazuoliu wub.gif Siandien pirma karta mirkiau ir tresiau biggrin.gif Noriu pasirodyti kokia isigijau ax.gif
Atsakyti
Cia visos mirko mirko? Kam tai reikalinga ir kaip tai atrodo? blush2.gif
Atsakyti
bigsmile.gif As toki dalmantinuka nukainota radau, super grazi, o cia dar taip zydi
Atsakyti
idedu didesnes nuotraukas smile.gif
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
[URL=user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
Jau ta geltona, visad apie tokia svajojau, bet nusipirkau kitokia nukainota.
Atsakyti
Sveikos. Orchideju auginime esu naujoke. Labai reikia pagalbos. Nusipirkau orchideja Phalaenopsis. Jos orines saknys buvo nudziuvusios. As jas nukirpau. Bijau kad neapgalvotai pasielgiau, nes internete info apie saknu karpyma nebuvo ne zodzio. Bijau kad savo gele nuskriaudziau verysad.gif Ar labai prastai pasielgiau ir kaip man ja isgelbeti dabar nuo mirties, jei pasielgiau ziauriai? Ir kas ta "reanimacija" apie kuria jus taip cia kalbate?
Atsakyti
QUOTE(werte @ 2008 02 10, 20:54)
Sveikos. Orchideju auginime esu naujoke. Labai reikia pagalbos. Nusipirkau orchideja Phalaenopsis. Jos orines saknys buvo nudziuvusios. As jas nukirpau. Bijau kad neapgalvotai pasielgiau, nes internete info apie saknu karpyma nebuvo ne zodzio. Bijau kad savo gele nuskriaudziau  verysad.gif  Ar labai prastai pasielgiau ir kaip man ja isgelbeti dabar nuo mirties, jei pasielgiau ziauriai? Ir kas ta "reanimacija" apie kuria jus taip cia kalbate?

Na siaip jai tos saknys buvo tikrai visiskai nudziuvusios ir negyvos,tai tu nieko blogo nepadarei.Kitas klausimas,jai jos buvo gyvos ,bet tik padziuvusios.Greiciausiai siuo atveju nieko nebepadarysi.Jai gele istvers tokia egsekucija rolleyes.gif ,tai ji gyvens toliau ir leis naujas orines saknis.
Reanimacija,tai yra augalo gelbejimas,kai buna vidiniu saknu(tos,kurios auga vazonelio substrate) trukumas,nupuvimas ir t.t.Siuo atveju jis jums manau nereikalingas.Stebekita,kaip jausis gelyte toliau ir tik tada priiminekite sprendimus smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ra$a @ 2008 02 10, 17:23)
Na, man ir abi labai grazios  lotuliukas.gif  Ta antra, tai tokia tamsi bordine, kazkaip nuotraukoj gal man sviesesne atrodo. Geliu bazej cia uz oro uosto, po 23 Lt berods.

Cia neseniai is ten pat parsitempiau pora phalaenopsiu nukainuotu po 3 Lt. Man atrodo, kad jie visai dar neblogi. Vienas netgi zydi, o kitas irgi manau atsigaus ir prazides dar  rolleyes.gif .
user posted image

Ra$a,na ir grozybiu prisipirkai!!!Man tai abi tokios grazutes wub.gif .Noreciau tokiu.Cia kaip supratau Vilniuje pirkai mirksiukas.gif ?Bet kaip jums sekasi gauti tokiu graziu ir pigiu gelyciu.O jau ta kaina po 3Lt. swoon.gif laugh.gif !!!Ir dar tokios atrodo sveikos.Kaip faina tongue.gif
Papildyta:
Kriscinka,tavo gelyte taip pat thumbup.gif .Labai jau grazios gelytes wub.gif .As ir tokiu noriu cry.gif L-A-A-A-B-A-I !!!!!!!!!
Atsakyti
sveikos orchideju myletojos:)
na, va as ir gavau tortadieniui ju net tris biggrin.gif kadangi viena, kuria buvau gavus dovanu praeitais metais, pas mane neilgai isgyveno, tai dabar su dideliu uzsidegimu, na, ir su nemaza baime, bandysiu sias naujasias puoselet 4u.gif
prisiskaiciau ir prisiklausiau visokiu patarimu, ir vienas man pasirode kiek itartinas : ar is tiesu, norint , kad orchideja ilgiau zydetu, reikia nukirpti ta mazyti pumpuriuka ant sakeles galo?
Atsakyti
QUOTE(monkdia @ 2008 02 10, 22:33)
pasirode kiek itartinas : ar is tiesu, norint , kad orchideja ilgiau zydetu, reikia nukirpti ta mazyti pumpuriuka ant sakeles galo?

Pirmakart girdziu blink.gif blink.gif
Atsakyti