Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidejos

QUOTE(skm @ 2008 01 31, 21:58)
nesupratau, o tai tas reanimatorius buvo ant radijatoriaus padėtas  g.gif ?

Aha, nes pas mane bute 18-19 laipsnių, kurių kaip suprantu mažoka orchidėjai blush2.gif O ir radijatorius nekarštas, o vos drungnas. Reikės įkišti termometrą į reanimatorių ir pasižiūrėt iki kokios tempos pakyla g.gif
O ar labai blogai, jei mano reanimatorius (plastikinis indelis su drėgnu keramzitu ant dugno, ant jo vazonėlis su kiminais, vazonėlyje mano gėliukas ir viskas uždengta maišeliu) yra ant radijatoriaus?
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2008 01 31, 22:46)
as nupirkau  blush2.gif  ir regis jus maciau  blush2.gif jus turbut su dukryte buvot kuri prekiu vezimeli sedejo as grozejausi jusu sviesiai fioletiniu phaelenopsiu  wub.gif

Ne nu sakes!!!!!!!!!!!!!!!! scare.gif beee.gif :mast :au: hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif ,as taip ir maniau!!!Jo,jo tu tikrai atspejai,as buvau su dukryte bigsmile.gif .Taip ir maniau,kad tu forumiete,nes per daug idemiai ziurejai i tas gelytes.Taip tai buna ateina zmogus,patinka ziedai ir ima,o kas nusimano apie gelyte,tai renkasi idemiai umn.gif .Na,na,o as po iki pietu vos saves neuzgrauziau,kad neemiau dar ir tos margos doh.gif ,o po piet jau neberadau cray.gif .Na tai ikelki bent nuotraukyte dar pasigereti,kad jau gelytes nebeturiu photo.gif mirksiukas.gif . Uztat ta sviesioji mano patiko,ne? mirksiukas.gif O as ja turiu liezuvis.gif didis.gif biggrin.gif .
Papildyta:
Dbar pasakoju vyrui,kaip cia mums nutiko su tom gelytem MAXIMOJE,o jis juokiasi ir sako:''jus cia kazkokia manija pagavusios visos.Isprotejot visai fool.gif ''. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
lucky*,labai grazi gelyte bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2008 01 31, 23:40)
Ne nu sakes!!!!!!!!!!!!!!!! :: ,as taip ir maniau!!!Jo,jo tu tikrai atspejai,as buvau su dukryte .Taip ir maniau,kad tu forumiete,nes per daug idemiai ziurejai i tas gelytes.Taip tai buna ateina zmogus,patinka ziedai ir ima,o kas nusimano apie gelyte,tai renkasi idemiai umn.gif .Na,na,o as po iki pietu vos saves neuzgrauziau,kad neemiau dar ir tos margos,o po piet jau neberadau cray.gif .Na tai ikelki bent nuotraukyte dar pasigereti,kad jau gelytes nebeturiu photo.gif  mirksiukas.gif . Uztat ta sviesioji mano patiko,ne? mirksiukas.gif O as ja turiu liezuvis.gif  didis.gif  biggrin.gif .

lotuliukas.gif Cia kaip is " Vlip ochkarik" serijos. Nepasislepsi zmogau lotuliukas.gif biggrin.gif
O as koki "orchidariuma "radau lotuliukas.gif Visai biudzetinis variantas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oi,sorry,Tina* turejau omenyje blush2.gif .Sumaisiau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lucky @ 2008 02 01, 00:50)
lotuliukas.gif Cia kaip is " Vlip ochkarik" serijos. Nepasislepsi zmogau lotuliukas.gif  biggrin.gif
O as koki "orchidariuma "radau lotuliukas.gif  Visai biudzetinis variantas biggrin.gif

user posted image

Na nieko sau g.gif is kur cia toki radai? smile.gif
Atsakyti
Va cia kaip idomiai padaryta wub.gif Apacioj akva, virsuj gelytes bigsmile.gif

user posted image
Papildyta:
[quote=Rykliuke,2008 01 31, 23:53]
Oi,sorry,Tina* turejau omenyje blush2.gif .Sumaisiau mirksiukas.gif
Papildyta:

Na nieko sau g.gif is kur cia toki radai? smile.gif
[/quot
Vienas kazkokiam ispaniskam forume. Zmogus savo gelytes ikeles lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar patersiu eteri. Cia tas pats akva dienos metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Buvau siandien Akropolio Maximoj, o ten... wub.gif phal po 24.99Lt ir tokie grazus wub.gif kad sakiau sirdis issoks,kad siandien negalejau nusipirkt .Vaziuosiu butinai rytoj
Atsakyti
QUOTE(Angelic @ 2008 01 31, 19:53)
Jei imti standartinius phal po 24,99 tai ju dydis yra visai normalus, nei mini nei maxi smile.gif Tie, kuriu ziedai yra delno dydzio cia jau yra dideni uz vidutinius. Bet jei kalbet apie miniukus, tai jie visai maziukai, tai buna visai mazuciai mazuciai. Ir pats augalas mazas ir ziedeliai smulkuciai.

vasarą akropoly buvo užvežę mažulyčių phal, vos didesni už sprindį, tik šaknys labai nekokios buvo, neėmiau. o kaina gal 11 Lt buvo blink.gif čia turbūt ir buvo tie tikrieji miniukai g.gif gal dar užveš kada į maximą ax.gif

Rykliuke, kur lesyklėlę pirkai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Rykliuke,2008 01 31, 18:19]
Ne nu sakes!!!!!!!!!!!!!!!! scare.gif beee.gif :mast :au: hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif lotuliukas.gif ,as taip ir maniau!!!Jo,jo tu tikrai atspejai,as buvau su dukryte bigsmile.gif .Taip ir maniau,kad tu forumiete,nes per daug idemiai ziurejai i tas gelytes.Taip tai buna ateina zmogus,patinka ziedai ir ima,o kas nusimano apie gelyte,tai renkasi idemiai umn.gif .Na,na,o as po iki pietu vos saves neuzgrauziau,kad neemiau dar ir tos margos doh.gif ,o po piet jau neberadau cray.gif .Na tai ikelki bent nuotraukyte dar pasigereti,kad jau gelytes nebeturiu photo.gif mirksiukas.gif
gaila negaliu nufotkint fotika paskolinau bet kai grazins po savaites nufotkinsiunesipeskime del gelytes gyvenkime draugiskai kaip sake leopoldas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 01 vasario 2008 - 08:39
QUOTE(lucky @ 2008 01 31, 23:50)
O as koki "orchidariuma "radau lotuliukas.gif  Visai biudzetinis variantas biggrin.gif
user posted image

bigsmile.gif visai įdomi idėja bigsmile.gif

QUOTE(lucky @ 2008 01 31, 23:56)
Dar patersiu eteri. Cia tas pats akva dienos metu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Va, va ir katę tokią turiu ir akvą šiandien parveža, tai gal panašiu vaizdeliu galėsiu pasigėrėt ax.gif Vakar iš gėdos, kad savo gėliuką taip kankinu, prisiminiau, kad po giminę toks vienas "pavargęs" akvariukas klaidžioja, apatinis stiklas skilęs, tai žuveliokams jau nelabai tinkamas, o gėlytėms kaip tik susigadys lotuliukas.gif
Kažkada čia buvo rašyta apie lempas, skirtas gėlėms. Gal kas galėtumėt parašyti kur Kaune ją galėčiau įsigyti? Nes kap suprantu paprasta stalinė netiks g.gif
Atsakyti
kikos parduotuveje yra floros lempu
Atsakyti
Nebuvau tik pusdienį, o jau 5 lapai prirašyti doh.gif Na ir tempai. O gėlytės visų super wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(Angelic @ 2008 01 30, 23:36)
Apdovanojimai plepems:
Pirma vieta Gaurė 61 zinute  first.gif
Antra vieta pasidalino skm ir Tina* - 38 zinutes  second.gif
Trecia vieta gauna Fanfan - 30 zinuciu  third.gif
Truputi atsiliko Rykliuke - 29 zinutes

Ačiū, ačiū notworthy.gif Nemaniau, kad aš tokia plepi blush2.gif Siaubas, bet kaip užsičiaupti, jei čia taip smagu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ilja @ 2008 02 01, 08:39)

Kažkada čia buvo rašyta apie lempas, skirtas gėlėms. Gal kas galėtumėt parašyti kur Kaune ją galėčiau įsigyti? Nes kap suprantu paprasta stalinė netiks g.gif

Senukuose yra. MB pirko Megos senukuose Osram fluora.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 01 vasario 2008 - 09:04
Oi, merginos, na ir plepat biggrin.gif
Vakar mačiau Ermitaže tų miniukų (gal jie), tokie mažyčiai, kaip kažkuri rašė, kaip žibutės žiedelis, tik kaina po 40 lt, bet su 25 proc. nuolaida jau visai ir nieko kainytė. Ir tokie grąžus, šviesiai violetiniai su tamsiom violetinėm dėmėlėm, na sunku man papasakoti, man labai patiko, tik susilaikiau, bet va siandien gal važiuosi pirkti. Jų ten labai daug buvo, tai kad ir kaunietės laisvai gali svaitgalį užvažiuoti Vilniaus aplankyti. mirksiukas.gif
Atsakyti