Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(minik @ 2008 02 09, 21:59)
Man iki siol nepakeiciamas yra Maybelline Volume Express (sviesiai melynas su riestu sepeteliu  biggrin.gifthumbup.gif .

ilga laika juo dazydavaus. bet paskui labai jis suprastejo. pradejo byret, tept, ir greiciau dziut. nusivyliau. ir jau nebegristu prie jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 09, 00:15)
gražiausiai su Volume Clubbing  4u.gif
Aš siūlau MF Dramaticc look. YSL irgi neblogas, bet labai neilgam  doh.gif

Kažkaip gaila man išleisti tušui tiek pinigų mėnesiui.Pabandysiu MF.Kažkur esu girdėjus, kad tušą galima praskiesti skysčiu skirtų lęšiams (kaip tik esu KL nešiotoja),tai turiu skystį, kurį galima lašinti ir į akys.Pabandžiau,žinokit mano tušas ,kaip naujas.
Atsakyti
as tai va siuo metu naudoju superinius tusus,hr lash queen tigriukas,givenchy captiv eyes ir lancome hypnose onyx

va HR kazkaip sausenis nei paprasto lash queen,man tas nepatinka(kaip max factor tusai),bet rezultatas wub.gif

Captiv eyes dievinu,is pradziu kaip ir nesusidraugavau,lipino blakstienas,po daznesnio naudojimo,tik gerejo.Tobulas tusas

Hypnose Onyx ir labai labai fainas,man geresnis uz paprastaji hypnose,bet va tepa akis i pavakari,ne stipriai,bet visvien.Siaip tusas thumbup.gif labai efektingai blakstienos atrodo
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 10, 22:21)
as tai va siuo metu naudoju superinius tusus,hr lash queen tigriukas,givenchy captiv eyes ir lancome hypnose onyx

va HR kazkaip sausenis nei paprasto lash queen,man tas nepatinka(kaip max factor tusai),bet rezultatas  wub.gif

Captiv eyes dievinu,is pradziu kaip ir nesusidraugavau,lipino blakstienas,po daznesnio naudojimo,tik gerejo.Tobulas tusas

Hypnose Onyx ir labai labai fainas,man geresnis uz paprastaji hypnose,bet va tepa akis i pavakari,ne stipriai,bet visvien.Siaip tusas  thumbup.gif labai efektingai blakstienos atrodo

Labai idomus atsiliepimai Captiv eyes po poros savaiciu, nes man sis tusas laike lygiai taip pat kaip ir YSL False Lash schmoll.gif
Atsakyti
Rimtai captiv eyes mazai laike?man zinok jis tepa gal net graziausiai is visu turetu.
O kiek laiko as ji turiu g.gif 3-4 sav.berods,nebeatsimenu tiksliai
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 10, 22:40)
Rimtai captiv eyes mazai laike?man zinok jis tepa gal net graziausiai is visu turetu.
O kiek laiko as ji turiu  g.gif 3-4 sav.berods,nebeatsimenu tiksliai

Man jis irgi buvo pats geriausias tusas pirmas savaites rolleyes.gif Labai idomu, kiek tau laikys 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu man geriausias Maybelline Define-A-Lash wub.gif
Atsakyti
Jau i makiazu tema buvau idejus, bet dedu ir cia - mano akytes su L'Oreal Volume shocking Exact brush 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 11, 08:43)
Jau i makiazu tema buvau idejus, bet dedu ir cia - mano akytes su L'Oreal Volume shocking Exact brush 4u.gif
user posted image

Kai tokios lupytes, tai tas tusas nublanksta tongue.gif
Atsakyti
F A tik nepyk, bet laukiau kazko TOKIO is tavo pasakojimu blush2.gif Bet lupos nerealios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2008 02 11, 08:45)
Kai tokios lupytes, tai tas tusas nublanksta tongue.gif

drinks_cheers.gif
lupytes tai tikrai grazios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 02 11, 10:49)
F A tik nepyk, bet laukiau kazko TOKIO is tavo pasakojimu  blush2.gif  Bet lupos nerealios  thumbup.gif

ta kazka tokio nepavyko nufotkint atskirai doh.gif unsure.gif matyt teks dar karta bandyt fotografuoti blush2.gif
Atsakyti