QUOTE(Jovita23 @ 2008 02 08, 10:23)
Merginos, perskaiciau jusu tema, bet pasimeciau. Reikia pirkti nauja tusa. Visada pirkdavau tuos brangiuosius - turejau paprasata diorshow, po to black out, lancome, ysl, guerlain, taciau, neatradau to pacio paciausio(turbut ir neatrasiu). Va matau, kad jus max factor giriat. Manau, kad imsiu, nusipirksiu ir pabandysiu. Gal visai patiks. Palyginsiu su tais brangiaisiais. O blakstienos mano labai trumpos, tikrai neispudingos.
Man max factor yra gana neblogi pagal kaina - ypac tie su guminiais sereliais, visai verta pabandyt
QUOTE(Vasaroti @ 2008 02 08, 12:45)
Tai aš dabar blaškausi tarp Lancome Virtuose.. ir SiorShow Black Out..

Jei mano blakstienos yra pakankamai ilgos, tai man jų ilginti nereikia.. o užsiriečia jos ir šiaip bedažant kažkaip..

Tai man gal aktualiau būtų, kad tankintų... tai kuris iš tų dviejų būtų tinkamesnis, a ?
Tiesa.. minusas mano blakstienų, kad auga į skirtingas puses.. tai būtų fainai, kad koks tušas surykiuotų jas tvarkingai..
Siuo metu kaip tik naudoju Lancome Virtuose, man visai neblogas jis, bet manau jei nori ispudingu blakstienu labiau tiktu tavo minetas dior tusas, tik kazkas lyg minejo, jog jis siek tiek lipina blakstienas ir nelabai patogus sepetelis.
I MAY BE NOT PERFECT, BUT SOME PARTS OF ME ARE EXCELLENT...