Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(geneva @ 2008 02 15, 20:18)
o cia jau vakarinis (labai labai vakarinis  ax.gif ) su 2000 calorie palyginimui.
user posted image

Kaip graziai akyte atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 15, 20:26)
Kaip graziai akyte atrodo  bigsmile.gif

man irgi labai graziai wub.gif
Atsakyti
Nemoku padaryti kokybiskes nuotraukos ax.gif
Cia mano padazyta su MF 2000 Calorie, Dramatic look (daziau 2 kartus, bet kartasi ir daugiau pamaliavoju biggrin.gif )
user posted image
Anksciau dazydavau su Loreal, bet jis sulipindavo blakstienas, tai su siuo ir kitu MF Masterpiece dazausi kazkur pusmeti ir man labai patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(geneva @ 2008 02 15, 20:18)
Na va kaip zadejau (jei man patiks efektas), Loreal Telescopic Clean Definition.
user posted image

o cia jau vakarinis (labai labai vakarinis  ax.gif ) su 2000 calorie palyginimui.
user posted image

nors cia gal ne tas lygis, ne dior, lancome ir kt... blush2.gif na bet gal nepamaisys ateities kartoms...  4u.gif

Ar cia su linzem spalvotom g.gif Labai grazios akys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 15 vasario 2008 - 20:55
QUOTE(Kristepala @ 2008 02 15, 21:57)
Cia mano padazyta su MF 2000 Calorie, Dramatic look (daziau 2 kartus, bet kartasi ir daugiau pamaliavoju biggrin.gif )

Ar cia su linzem spalvotom g.gif  Labai grazios akys 4u.gif

nu va kaip idomiai - ant skirtingu blakstienu skirtingai tusas dazo... smile.gif

pirmoje foto linzes, antroje originalas. biggrin.gif
ai beje dekui visoms. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geneva: 15 vasario 2008 - 21:16
QUOTE(Kristepala @ 2008 02 15, 22:57)
user posted image

Wow kokios ilgos blakstienos bigsmile.gif Sitas tusas ilginantis skaitosi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 15 vasario 2008 - 21:28
QUOTE(geneva @ 2008 02 15, 23:15)
nu va kaip idomiai - ant skirtingu blakstienu skirtingai tusas dazo... smile.gif

pirmoje foto linzes, antroje originalas. biggrin.gif
ai beje dekui visoms.  ax.gif  smile.gif

As irgi noriu spalvotu linziu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 02 14, 21:00)
Man labai patiko Chanel Inimitable. Po to pirkau MF masterpiece, po menesio galima buvo mest lauk. Dabar pradejau nauja Chanel ir negaliu atsidziaugt, matyt radau savo idealu tusa  wub.gif

O kiek laiko jums Chanel tarnauja? bigsmile.gif

QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 15, 21:28)
Wow kokios ilgos blakstienos  bigsmile.gif Sitas tusas ilginantis skaitosi?

Šitas tankina, bet Calorie yra ir ilginantis variantas ax.gif Bet manau, kad čia tiesiog blakstienos ilgos, bo man tokių ilgų riestų niekada nepavyko išgaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 15, 23:55)
  Bet manau, kad čia tiesiog blakstienos ilgos, bo man tokių ilgų riestų niekada nepavyko išgaut  ax.gif

Tai aisku, kad blakstienes ilgesnes nei vidutines, bet gal ir tusas kazkiek prisideda pabreziant ju ilgi g.gif
Atsakyti
Kristepala priimk pagyrimus del blakstienu ,wow thumbup.gif

geneva grazi aki spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geneva @ 2008 02 15, 18:18)
Na va kaip zadejau (jei man patiks efektas), Loreal Telescopic Clean Definition.
...

nors cia gal ne tas lygis, ne dior, lancome ir kt... blush2.gif na bet gal nepamaisys ateities kartoms...  4u.gif

nu labai labai grazu su MF, su Lorealiu prasciau atrodo, gerai, kad nenusipirkau jo, ir nereik cia jokiu dior lancome kai toks vaizdelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 15, 22:55)
O kiek laiko jums Chanel tarnauja?  bigsmile.gif

man tai kazkur 2 men. uztenka.. visada turiu tik viena tusa, tai ir naudoju pastoviai (beveik kasdien), be to Chanel tuso tik 6 g.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 10, 14:41)
Nusipirkau MF Calorie 2000 Dramatic Look. Kažkaip pavyko rasti šviežutėlį neprasuktą tušą  bigsmile.gif 
Tai va, tų kalorijų duoda šiek tiek  biggrin.gif  Gavosi purios, atskirtos ir pariestos blakstienos  bigsmile.gif  Baisu buvo pirkti, nes jau daugiau kaip metai nesidažiau tušu su įprastu šepetėliu, bet rezultatas tikrai neprastas smile.gif
Įdomiausia, kiek laiko man tas tušas tarnaus  g.gif  Nes paskutinis Maybelline Lash Stylist nebuvo šviežias, tai vos tris savaites juo dažiausi  blink.gif  Nors tušas tai patiko ir mielai vėl pirkčiau, jei tik šviežią rasčiau  ax.gif

o lyginant juos abudu, kuris tau labiau patiko? rolleyes.gif
Atsakyti