Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

Man irgi Max factor 2000calories thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 21:25)
o lyginant juos abudu, kuris tau labiau patiko? rolleyes.gif

Kad abu man patiko smile.gif sunku išskirti, nes jų skirtingi šepetukai ir skirtingai dažo, bet galutinis rezultatas abiem atvejais man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 18, 22:19)
Kad abu man patiko smile.gif  sunku išskirti, nes jų skirtingi šepetukai ir skirtingai dažo, bet galutinis rezultatas abiem atvejais man patiko  bigsmile.gif

o kuris iš jų labiau tankina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 22:28)
o kuris iš jų labiau tankina? 4u.gif

Gal Calorie g.gif Kol nebuvo pradėjęs džiūti Lash Stylist, tol pavykdavo labai gražiai iššukuoti blakstienas, tai ir jo tankinimu nesiskundžiau smile.gif

Žodžiu, negaliu pasakyt katras geresnis tušas, man abu geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 18, 22:40)
Gal Calorie  g.gif  Kol nebuvo pradėjęs džiūti Lash Stylist, tol pavykdavo labai gražiai iššukuoti blakstienas, tai ir jo tankinimu nesiskundžiau  smile.gif 

Žodžiu, negaliu pasakyt katras geresnis tušas, man abu geri biggrin.gif

oj kaip negerai lotuliukas.gif man reikia tik vieno iš jų, tikriausiai tada stversiu MF rolleyes.gif
Atsakyti
Dabartinis mano tušas, pirktas pabandymui MAC Zoom lash (mokėjau 14 eurų), laabaai patiko first.gif šepetėlis, pati tušo masė, belieka tik žiūrėti, akip bus su tirštėjimu ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 18, 22:54)
oj kaip negerai lotuliukas.gif man reikia tik vieno iš jų, tikriausiai tada stversiu MF rolleyes.gif

Siūlau imti tą, kurį rasi šviežią ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 10:55)
Siūlau imti tą, kurį rasi šviežią  ax.gif

Lash Stylist sviezio jau metai laiko niekur macius nesu blink.gif - visi 2006 metu pagaminimo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 19 vasario 2008 - 16:50
QUOTE(Lalaa @ 2008 02 14, 14:13)
as ir turiu, jau naudoju gal men. gerai dazo, bet jauciu greit pasibaigs  g.gif

ieskojau per akcijas kokio kito naujo! tuso, bet neradau  schmoll.gif , kaip visada visi apciupineti, 100 kartu atidaryti, tai uzsakiau is Avon ta naujaji Full, visai gerai dazo ir kas man labai svarbu yra tikrai naujas  ax.gif

nu cia su tavim sutinku, kad Avone visada sviezias, bet man vakare valant nuo jo akis ziauriai grauzia verysad.gif
Atsakyti
isigijau Biotherm looping tusa, tai kolkas nzn mastau.gif lyg ir ilgina, bet blakstienos man kazkaip ryskiau atrodo su senuku isadora unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 20 vasario 2008 - 08:06
QUOTE(Sviripilė @ 2008 02 19, 09:32)
Dabartinis mano tušas, pirktas pabandymui MAC Zoom lash (mokėjau 14 eurų), laabaai patiko  first.gif šepetėlis, pati tušo masė, belieka tik žiūrėti, akip bus su tirštėjimu  ax.gif  g.gif

man irgi jisai patiko, kol buvo labai šlapias, sunkiai man su juo ėjo pasidažytt, bet dbr liuks tušas bigsmile.gif Turiu jau apie mėnesį, tai galiu pasakyt, kad labai mažai jis patirštėjo ax.gif
Atsakyti
nesenai isigijau Lancome Hypnose tusa - labai fainas thumbup.gif blakstienos toookiooos ilgos, riestos ir atskirtos thumbup.gif
Atsakyti