Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(Daktarienė B @ 2008 02 28, 09:27)
Lasch architect-MUSIŲ KOJOS šlykštynė, neužtenka, kad sukibina, dar musių kojų pridaro, feeeeee, ir 36 lt kaip šiukšlių kibirą smile.gif

aš prie kelias savaites irgi pirkau, man visai patinka ax.gif
Visi sako, kad jau blakstienos tavo tai wow bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek ilgai man teks pirkti tušus, kad atsitaikyčiau tinkamą? g.gif smile.gif
Atsakyti
iš visų tušų, man pats pačausias tai maxfactor 2000-labai gerai dažo, nenubyra, neterlioja ir gerai nusivalo, be to, blakstienos nebūna perkrautos tušu.dabar naudoju Avon super full- nelabai jis man schmoll.gif ...labai noriu pabandyti naująjį Maybelline Define-A-Lash .
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2008 02 28, 11:58)
iš visų tušų,  man pats pačausias tai maxfactor 2000-labai gerai dažo, nenubyra, neterlioja ir gerai nusivalo, be to, blakstienos nebūna perkrautos tušu.dabar naudoju Avon super full- nelabai jis man schmoll.gif ...labai noriu pabandyti naująjį Maybelline Define-A-Lash .

Visus 3 bandžiau, Avon super full net 3 turėjau, bet tik pirmas patiko, Define-a-lash antrą kartą nepirkčiau. Vėl pirksiu MF bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 28, 14:09)
Visus 3 bandžiau, Avon super full net 3 turėjau, bet tik pirmas patiko, Define-a-lash antrą kartą nepirkčiau. Vėl pirksiu MF  bigsmile.gif

o kuom tau nepatiko Define-a lash?
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2008 02 28, 12:15)
o kuom tau nepatiko Define-a lash?

mastau.gif kūdai dažė ax.gif šepetėlis man nepatogus buvo, nes jis lankstus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 28, 14:24)
mastau.gif  kūdai dažė  ax.gif  šepetėlis man nepatogus buvo, nes jis lankstus  rolleyes.gif

nu man kūdai dažantys ir nepatinka schmoll.gif
Papildyta:
turbūt teks gryžti prie MF biggrin.gif
Atsakyti
Tai ir man reiks gal pamėginti MF? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 02 28, 13:05)
Tai ir man reiks gal pamėginti MF? ax.gif  smile.gif

aš kai pamėginau, kolkas tik juos perku, sekantį irgi MF ruošiuos įsigyti cool.gif
Atsakyti
mano mama nusipirko sita o ir pati kazkada turejau toki violetini tai negalejau atsidziaugti,o kai dabar vel isbandziau tai teks lekti i parduotuve ir pirkti biggrin.gif http://www.shiseido..../eye/eye3_1.htm bet negaliu pasakyt kuo jis toks geras ,man labiausiai patinka tai kad jis tikrai atskiria blakstienas ir paskirsto jas tolygiai po visa akies virsu,pailgina ir pariecia nenubyra ir blakstienos lieka gan minkstos blush2.gif
Atsakyti
Vat vat, L'Orealio lasch architect man labai nepatiko dar ir dėl to,kad be musių kojų, blakstienos tokios sunkios ir nejudrios, sausos atrodė smile.gif
Atsakyti
Na man Avon nei vienas tusas nepatiko. geriausias turbut MF g.gif
Atsakyti