Įkraunama...
Įkraunama...

Tušas. 6 dalis

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 25, 12:32)
Tai gal dar kuo nors buvai pasidažiusi ar tik tušu? mastau.gif

Tik tusu, kaip visada...

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 25, 12:38)
As tai galvoju, gal F A akytes buvai patepus riebesniu kremu?

Nu ne schmoll.gif tas tusas man ir virsutinius vokus ir apatinius patepliojo doh.gif unsure.gif Bet tai ne taip, kaip pvz vandeniui neatsparus tusas dregmej tepa, maziau, bet vistiek tokie numirkseti tuso plemai liko...
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 02 25, 14:06)
Nu ne schmoll.gif tas tusas man ir virsutinius vokus ir apatinius patepliojo doh.gif  unsure.gif Bet tai ne taip, kaip pvz vandeniui neatsparus tusas dregmej tepa, maziau, bet vistiek tokie numirkseti tuso plemai liko...

Man sitaip tepe Dior Black Out. O Unlimited - netepe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 25 vasario 2008 - 13:24
Mergaites,kas naudojate MF Masterpiece,kokiam ipakavime perkat,juodajam ar auksinem g.gif
Atsakyti
Aš dabar galvoju,kad pirksiu du tušus, vieną vandeniui atsparų, kitą ne, L'orealio, kur yra dvipusiai, vandeniui atsparus yra mėlynoje/baltoje pakuotėje, o paprastas juodoje/baltoje pakuotėje, bus kaip tik manyčiau, tą vandeniui atspatų esu turėjusi, man patiko efektas, tik vat nuvalyti buvo problematiška, dabar esu užsisakiusi aliejinį tušo valiklį iš Zepter, tai sakiau ir tušiukas nepakenktų papildomas ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 02 25, 15:47)
Mergaites,kas naudojate MF Masterpiece,kokiam ipakavime perkat,juodajam ar auksinem g.gif

auksiniam-masterpiece
juodam-masterpiece max smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 02 25, 17:53)
auksiniam-masterpiece
juodam-masterpiece max smile.gif

na,o kuris geresnis is ju,nes visi tik gyria mastrpiece,o max ar ne max,nesake doh.gif biggrin.gif Vat ir susipainiojau,kuri dabar pirkt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherie Ice: 25 vasario 2008 - 16:55
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 02 25, 17:54)
na,o kuris geresnis is ju,nes visi tik gyria mastrpiece,o max ar ne max,nesake doh.gif  biggrin.gif Vat ir susipainiojau,kuri dabar pirkt blush2.gif

man atrodo, kad labiau isgirtas buvo max g.gif as nusipirkau, siaip patenkinta, labai gerai dazo, bet i dienos pabaiga nubyra truputi, ko nebudavo su kitais tusais.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 02 25, 16:54)
na,o kuris geresnis is ju,nes visi tik gyria mastrpiece,o max ar ne max,nesake doh.gif  biggrin.gif Vat ir susipainiojau,kuri dabar pirkt blush2.gif

bandziau tik ta auksiniam,tai patiko,bet labai maza jo talpa ir greitai baigiasi.vis neprisiruosiu max nusipirkti.kaip supratau max labiau pastorina smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites,tikrai taip max storina labiau noriu ji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherie Ice @ 2008 02 25, 16:54)

As turejau tiek auksinej pakuotej, tiek juodoj. Auksinej pakuotej - visiskas niekalas, vos vos paryskindavo blakstienas, o juodoj pakuotej - super tusas thumbup.gif Netgi gal sakyciau geresnis nei Diorshow ax.gif
Atsakyti
turiu va toki http://www.maybellin...l31l550l552.htm labai malonus sepetelis, atskiria ir pailgina blakstienas,minusas tame kad jos buna gan kietos ir sis tusas netankina blakstienu, bet siaip nenubyra ir gerai laikosi

http://www.bourjoisu...yes/mascara/151 turejau sita tai jis labai gerai patankina ir atskiria blakstienas , nelabai patvarus ir man kazkaip labai greitai baigiasi

patiko yves saint lorent (berods taip parasiau) auksinej pakuotej-man jis idealus nes megstu kad tirsciau teptu. dar turejau helena rubenstain meginuka net nezinau kokio tai irgi buvo labai geras
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 26, 07:51)
turiu va toki    http://www.maybellin...l31l550l552.htm      labai malonus sepetelis, atskiria ir pailgina blakstienas,minusas tame kad jos buna gan kietos ir sis tusas netankina blakstienu, bet siaip nenubyra ir gerai laikosi
http://www.bourjoisu...yes/mascara/151  turejau sita tai jis labai gerai patankina ir atskiria blakstienas , nelabai patvarus ir man kazkaip labai greitai baigiasi

patiko yves saint lorent (berods taip parasiau) auksinej pakuotej-man jis idealus nes megstu kad tirsciau teptu. dar turejau helena rubenstain meginuka net nezinau kokio tai irgi buvo labai geras

Nu va, o man pirmi du nepatiko, nekyla ranka dar kartą pirkt schmoll.gif YSL nebandžiau biggrin.gif

Masterpiece Max ir man patrupėdavo rolleyes.gif
Vis dar esu labai patenkinta MF Calorie 2000 Dramatic Look bigsmile.gif ir su trupėjimais bėdos nėra ax.gif
Atsakyti