Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

tai pas mus ir yra www.tiesiai.lt ten ir ryanairo bilietai, gerai toms kurioms su anglu nelabai, nes ten viskas lietuviskai
Atsakyti
Nelabai vizualiai isivaizduoju kaip atrodo rankinis bagazas 55cm x 40cm x 20cm g.gif Gal kuri gali imesti foto kaip tokia tasike atrodo? bijau, kad kiek reiks veztis i UK daiktu gali netilpti... doh.gif

Beje, ar yra galimybe jau nusipirkus bilieta i Londona tik su rankiniu bagazu (10 kg) pasikeisti i ta vadinama 1 check in baggage (kur 15 kg) ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(litta @ 2008 03 27, 13:29)
Nelabai vizualiai isivaizduoju kaip atrodo rankinis bagazas 55cm x 40cm x 20cm  g.gif  Gal kuri gali imesti foto kaip tokia tasike atrodo? bijau, kad kiek reiks veztis i UK daiktu gali netilpti... doh.gif

Beje, ar yra galimybe jau nusipirkus bilieta i Londona tik su rankiniu bagazu (10 kg) pasikeisti i ta vadinama 1 check in baggage (kur 15 kg) ??? g.gif

Del rankinio nesuk galvos, ten tu ismatavimu niekas netikrina ir svorio dazniausiai nesveria, maciau zmones tai su tokiom kuprinem i lektuva seda kad tie ismatavimai 55cm x 40cm x 20cm buna dazniausia kvadratu smile.gif o del to registruoto bagazo tai imanoma nusipirkt kauno oro uoste ryanairo kasoje smile.gif pabandyk pasukt cia ju tel nr. .: (8-37) 750 195 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2008 03 27, 13:53)
Del rankinio nesuk galvos, ten tu ismatavimu niekas netikrina ir svorio dazniausiai nesveria, maciau zmones tai su tokiom kuprinem i lektuva seda kad tie ismatavimai 55cm x 40cm x 20cm  buna dazniausia kvadratu smile.gif o del to registruoto bagazo tai imanoma nusipirkt kauno oro uoste ryanairo kasoje smile.gif pabandyk pasukt cia ju tel nr. .: (8-37) 750 195  smile.gif

Aciu tau uz info thumbup.gif reiks nueiti i kokia parduotuve, ir pasiziureti to lagamino, nes taip ar taip jau reiks savo nusipirkti, o ne su skolintais skraidyti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2008 03 27, 23:53)
Del rankinio nesuk galvos, ten tu ismatavimu niekas netikrina ir svorio dazniausiai nesveria, maciau zmones tai su tokiom kuprinem i lektuva seda kad tie ismatavimai 55cm x 40cm x 20cm  buna dazniausia kvadratu smile.gif o del to registruoto bagazo tai imanoma nusipirkt kauno oro uoste ryanairo kasoje smile.gif pabandyk pasukt cia ju tel nr. .: (8-37) 750 195  smile.gif

skrendant is londono stanstede visada sveria ta rankine tase ir liepia ikist i ta kur matuoja, ten einant pro vartus iskart stovi tie priziuretojai salia svarstykles ir tas kur ikist reikia tase, tai akd ten visada tikrina, kam pedaug iskart siuncia susimoket uz virssvori, kitur taip netikrina
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 27, 14:24)
skrendant is londono stanstede visada sveria ta rankine tase ir liepia ikist i ta kur matuoja, ten einant pro vartus iskart stovi tie priziuretojai salia svarstykles ir tas kur ikist reikia tase, tai akd ten visada tikrina, kam pedaug iskart siuncia susimoket uz virssvori, kitur taip netikrina

man nesvėrė stanstede. ir niekur neliepė kišt unsure.gif tik labai griežtai žiūrėjo kad būti 1 vienetas. Tai teko susikišt tašę į kuprinę ax.gif
gal čia nuo darbuotojų priklauso, ar dar kažko...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 03 27, 17:20)
man nesvėrė stanstede. ir niekur neliepė kišt unsure.gif tik labai griežtai žiūrėjo kad būti 1 vienetas. Tai teko susikišt tašę į kuprinę ax.gif

Tai norit pasakyti, kad 55cm x 40cm x 20cm yra tipo kaip kuprine???? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(litta @ 2008 03 27, 16:54)
Tai norit pasakyti, kad 55cm x 40cm x 20cm yra tipo kaip kuprine????  g.gif  doh.gif

unsure.gif
na nuo kuprinės priklauso...
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 03 28, 03:20)

man tik koki viena karta nesvere, ir neliepe idet, bet visus kitus kartus ten sumaistis visada ir liepe ir ikisti i ta rema ir pasvere, buvau pasikabinus kamera ant kaklo liepe idet i tase, kad butu tik vienas, na ten visada pats didziausias sarsalynas, niekur kitur taip nepurto, ten net batus reikia nusimaut
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 27, 18:27)
man tik koki viena karta nesvere, ir neliepe idet, bet visus kitus kartus ten sumaistis visada ir liepe ir ikisti i ta rema ir pasvere, buvau pasikabinus kamera ant kaklo liepe idet i tase, kad butu tik vienas, na ten visada pats didziausias sarsalynas, niekur kitur taip nepurto, ten net batus reikia nusimaut

aha batus tai reikia. Bet nervina labai.. nu nepatogu ten su visais daiktais tysiesi, dar batus nusiaudinėt, o prisėst nėra net kur žmoniškai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bamba: 27 kovo 2008 - 19:46
QUOTE(bamba @ 2008 03 28, 06:46)
aha batus tai reikia. Bet nervina labai.. nu nepatogu ten su visais daiktais tysiesi, dar batus nusiaudinėt, o prisėst nėra net kur žmoniškai doh.gif

tame ir didziausia beda, kad paliktas salia suoliukas puse metro ilgumo, o zmoniu tai ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2008 03 27, 15:24)
skrendant is londono stanstede visada sveria ta rankine tase

Nevisada ax.gif
Batai tai batai, bate gali dar ir kontrabandos pravežt laugh.gif , o man reikėjo įsispiriamas per pirštą tapkes nusiaut blink.gif doh.gif .
Atsakyti