Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair, atsiliepimai

Pigi avialinija, tai ir nekokybiškai nuskridau.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pati ;]] @ 2008 04 01, 20:23)
Pigi avialinija, tai ir nekokybiškai nuskridau..  schmoll.gif

ir kuo tas nekokybiškumas pasireiškė?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 01, 22:47)
ir kuo tas nekokybiškumas pasireiškė?

Diržai nekokybiški laugh.gif Labai greit suplyšdavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 01, 21:49)
Diržai nekokybiški laugh.gif Labai greit suplyšdavo  biggrin.gif

ne tau klausimas buvo.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 01, 22:53)
ne tau klausimas buvo.

Tai aš pamąstymą padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 01, 22:13)
Tai aš pamąstymą padariau  g.gif

Nebūtina į visus klausimus daryti savus pamąstymus, kurie su tikrove nesusiję. Tema ne apie tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 04 02, 08:28)

Mano nuomone, Ryanair išties yra "nekokybiškos" avialinijos, tik gal šis žodis kiek netinka apibūdinimui. Gal padrikos avialinijos... mastau.gif

Žodžiu, esmė tame, kad labai jau tas saugumas man pasitikėjimo nekėlė, kai skridau. Visų pirma, tai lėktuvo durys neužsidarė ilgai, kol jų neužspyrė iš kitos pusės.
Antra, jau leidžiantis ir būnant pakankamai žemai, stiuardesės vis dar vaikščiojo ir siūlė pirkti kažkokius loterijos bilietus mega_shok.gif Na čia tai jau visai - lėktuve....loterijos bilietus... tada kita pardavinėjo traukinio iš oro uosto į miestą bilietus laugh.gif

Žodžiu, man nelabai kokį spūdį sudarė. Didelę įtaką nuomonei susidaryti duoda ir tai, kad avialinijos pastoviai linksniuojamos žurnalistų, televizijos laidų. Pavyzdžiui, kaip jie ten dirba, kaip moko stiuardeses, kaip jos neišsimiega ir panašiai... Tai čia tokia antireklama Ryanairui.

O reklama tai, kad man patinka, kai vieną kartą paspaudi ant kainos ir ji būna didelė, o jau po 10 minučių ta pati kaina stebuklingai nukrenta iki 9 litų ar panašiai biggrin.gif Vos vos neįsigijau bilietų į Frankfurtą, tačiau netiko kaina skrydžiui atgal unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 02, 20:50)

už Pati ;]] atsakinėji? blink.gif

Žodžiu, esmė tame, kad labai jau tas saugumas man pasitikėjimo nekėlė, kai skridau. Visų pirma, tai lėktuvo durys neužsidarė ilgai, kol jų neužspyrė iš kitos pusės.

Bet skrydžio metu durys gi neatsidarinėja.

Antra, jau leidžiantis ir būnant pakankamai žemai, stiuardesės vis dar vaikščiojo ir siūlė pirkti kažkokius loterijos bilietus mega_shok.gif Na čia tai jau visai - lėktuve....loterijos bilietus... tada kita pardavinėjo traukinio iš oro uosto į miestą bilietus laugh.gif

o ča kaip su nekokybiškumu susiję? Ir kas čia baisaus, jei pasiūlo loterijos bilietus, kur gali laimėti nemokamą skrydį?

Pavyzdžiui, kaip jie ten dirba, kaip moko stiuardeses...
Tai čia tokia antireklama Ryanairui.

Bet čia jau į skrydžio kokybiškumą šitie dalykai neįeina. Ne apie patį Ryanair kalba, o apie skrydžių kokybiškumą.

O reklama tai, kad man patinka, kai vieną kartą paspaudi ant kainos ir ji būna didelė, o jau po 10 minučių ta pati kaina stebuklingai nukrenta iki 9 litų ar panašiai  biggrin.gif Vos vos neįsigijau bilietų į Frankfurtą, tačiau netiko kaina skrydžiui atgal  unsure.gif

Ir vėl Ryanair kaltas, kad tau skrydžio data netiko? blink.gif doh.gif
Atsakyti
o ča kaip su nekokybiškumu susiję? Ir kas čia baisaus, jei pasiūlo loterijos bilietus, kur gali laimėti nemokamą skrydį?

Taip susiję, kad kitose avialinijose tokiame aukštyje stiuardesės būna jau seniai savo vietose ir nevaikšto po saloną.

Bet čia jau į skrydžio kokybiškumą šitie dalykai neįeina. Ne apie patį Ryanair kalba, o apie skrydžių kokybiškumą.

O aš ir nesakiau, kad nekokybiškumą. Sakiau,kad toks žodis netinka.

Ir vėl Ryanair kaltas, kad tau skrydžio data netiko? blink.gif  doh.gif

Nusiraminkit. Atsipalaiduokit.
Aš nerašiau, kad Ryanair kaltas. Aš parašiau gerąsias savybes - kad pigūs skrydžiai. Kad kainos kažkodėl staigiai keičiasi iš didesnių į mažesnes.

Nejaugi negaliu pasakyti savo nuomonės apie Ryanair? Ar visa tema tik apie kokybiškumą????

Atsiprašau, kad įlindau čia ir išsakiau savo nuomonę. Atsiprašau, kad taip sunervinau. Nugi aš visiškas nevykėlis verysad.gif Ir viskas, ką pasakau, po gabalėlį išnarstoma ir prie kiekvieno dalyko prisikabinama verysad.gif Ir kurgi gyvenimo džiaugsmas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 02 balandžio 2008 - 22:23
QUOTE(Makalius @ 2008 04 02, 22:20)
Taip susiję, kad kitose avialinijose tokiame aukštyje stiuardesės būna jau seniai savo vietose ir nevaikšto po saloną.

Na, tai tada reikia skristi normaliom avialinijom ir nebus tokių 'trukdžių'.

Nusiraminkit. Atsipalaiduokit.
Aš nerašiau, kad Ryanair kaltas. Aš parašiau gerąsias savybes - kad pigūs skrydžiai. Kad kainos kažkodėl staigiai keičiasi iš didesnių į mažesnes.

Nejaugi negaliu pasakyti savo nuomonės apie Ryanair? Ar visa tema tik apie kokybiškumą????

Aš tai rami. Tik paklausiau Pati ;]], kodėl jai Ryanair nekokybiška pasirodė, nes buvo tik konstatuotas faktas be jokio paaiškinimo. Taip kad prieš rašydamas įsiskaityk, kieno klausia ir apie ką klausia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 02 balandžio 2008 - 22:26
Na, tai tada reikia skristi normaliom avialinijom ir nebus tokių 'trukdžių'.

Patarimo neprašiau schmoll.gif Tik savo nuomonę apie Ryanair išsakiau smile.gif

Aš tai rami. Tik paklausiau žmogaus, kodėl jam Ryanair nekokybiška pasirodė, nes buvo tik konstatuotas faktas be jokio paaiškinimo. Taip kad prieš rašydamas įsiskaityk, kieno klausia ir apie ką klausia. mirksiukas.gif

Tas žmogus dabar, jei neklystu, naujus nuotykius iš skrydžių lėktuvu patyrinėja mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 04 02, 22:28)
Patarimo neprašiau schmoll.gif Tik savo nuomonę apie Ryanair išsakiau smile.gif

Tavo nuomonės aš neklausiau.
Atsakyti